Happy moments

We gaan alweer richting het einde van september en ik geloof niet dat ik ooit een jaar zó snel heb zien gaan. De zomer is voorbij, de donke...


We gaan alweer richting het einde van september en ik geloof niet dat ik ooit een jaar zó snel heb zien gaan. De zomer is voorbij, de donkere dagen komen er weer aan en ook het aftellen tot het jaar waarin ik 30 word is begonnen. Maar eerst: tijd voor wat happy moments van de afgelopen tijd!Nieuwe oorbellen scoren én eindelijk de knopjes in mijn derde oorgaatjes vervangen  de laatste dagen koken in mijn primitieve keuken  hele goede gesprekken en lekker eten in één van mijn favo restaurants in Roosendaal  kijken naar de tandemsprong van een vriendin en daarna spontaan uit eten  MIJN DROOMKEUKEN!!  de eerst ovenschotels en lekkere gerechten op mijn nieuwe kookplaat  zonnen in de tuin  de eerste avondwandelingen zonder jas  Spaanse tapas eten en bijkletsen met vriendinnen  de keuken decoreren ✦ Tegendraads festival  sushi bestellen op de day after  een avondje Italiaans eten en cocktails drinken in Rotterdam met oude schoolvriendinnen  een vaste dag in de week sporten met een vriendin  naar de Barbie-film met mam  nieuwe bakkerijtjes in Rotterdam ontdekken  nieuwe sportsetjes  Gossip Girl opnieuw kijken  een tweede paar New Balance 530's scoren ✦ na járen een nieuwe werktas kopen, en guess what? Het is gewoon dezelfde als die ik 8 jaar lang had, maar dan nieuwer :-)  bananenbrood bakken  barbecueën bij mijn ouders in de tuin  het nieuwe huis van mijn broertje en zijn vriendin bekijken  werkdagen met mijn laptop in de tuin  nieuwe protein bars testen  in een mega gezellige groepsapp belanden via Tiktok met allemaal gymgirls  naar de Foodhallen in Breda met twee meiden die ik óók weer via Tiktok ken  werken op mijn laptop in een koffiezaakje  podcasts luisteren ✦ Rotterdam Rave festival  de dag erna gewoon die-hard in de sportschool staan  reflecteren en nieuwe inzichten krijgen ✦ verse gemberthee  een nieuwe citytrip naar Budapest boeken  nieuwe festivaloutfitjes scoren ✦ elke avond wandelen en van het zonnetje genieten  leren me minder druk te maken om dingen die er niet toe doen ✦ sport progress zien  een avondje kermis, mét aardbeien met chocolade  een weekendje spenderen met mijn liefste vriendinnen  een middagje in de mooiste zaal van het Stadhuis  eindelijk een goede sporttas kopen ✦ oma's verjaardag  mooie feedback en complimenten van mijn leidinggevende en collega's; én een verlenging van mijn contract ✦ afscheidsborrels van collega's ✦ Into the Woods, met prachtig licht in de bossen van Amersfoort  nieuwe muziek ontdekken via Spotify's 'Discover Weekly' ✦ keuken-upgrades met een achterwandje en plankjes  spannende dingen in het vooruitzicht 

Related posts

0 reacties