Happy moments

En toen... zaten we alweer in juli! Holy cow zeg, wat gaat het jaar nu al ontzettend snel. Dat ik na deze maand alweer een halfjaar werk bi...


En toen... zaten we alweer in juli! Holy cow zeg, wat gaat het jaar nu al ontzettend snel. Dat ik na deze maand alweer een halfjaar werk bij mijn huidige baan kan ik nog maar moeilijk geloven. Het afgelopen kwartaal heb ik natuurlijk weer een hoop 'happy moments' beleefd, en die zet ik vandaag op een rij!

Mezelf voor het eerst eens trakteren op een paar héle mooie ringen van 24Kae  de eerste zonnige dagen in april  een nieuw weekendje weg boeken naar: Madrid! ✦ lunchen met een vriendin in 'haar' dorpje  drankjes doen in Breda  eindelijk de New Balance-schoenen scoren die ik al een tijdje op het oog had  pasen vieren én net als vroeger eitjes schilderen  mijn overloop ietsje meer aankleden met een kastje en leuke accessoires  pastel de nata uit de Markthal meenemen  het nieuwe appartementje van een vriendin in Leiderdorp bekijken, én lekker lunchen, wandelen en terrassen in het mooie Leiden  verse tulpjes in huis  de eerste (vrijwel) pijnvrije gymsessie na weken van helse rugpijn en fysio-bezoeken  een onvergetelijke Koningsdag beleven met allemaal fijne mensen  vrienden helpen verhuizen en nog lekker napraten over het Koningsdag-festival  cocktails drinken op het terras  het nieuwe huis van mijn broertje en zijn vriendin bekijken en daarna lunchen in de zon in Breda  MIJN NIEUWE KEUKEN KOPEN!!!  eindelijk een restaurant uitproberen in mijn eigen woonplaats waar ik al heel lang heen wilde  weer een aantal polaroids laten afdrukken  spontaan een derde gaatje laten schieten  hele lange wandelingen om mijn gedachten op 0 te krijgen ✦ sporten met een vriendin en zo nieuwe oefeningen ontdekken  héérlijk uit eten op Hemelvaartsdag  weer eens uit mijn comfort-zone stappen  'ik gooi alles bij elkaar'-ovenschotels die heel goed uitpakken  goede en diepgaande gesprekken en weer veel leren over mezelf ✦ 'buiten de deur'-koffie halen met collega's  chillen met hapjes en sushi bij een vriendin in haar nieuwe tuin  een lang en zonnig Pinksterweekend  uit eten bij Little V in Rotterdam  heel veel voorbereidingen doen voor mijn nieuwe keuken komt  een analoge fotoshoot bij de Loonse en Drunense Duinen (zie de headerfoto)  15 tot 18 juni enorm genóten van het prachtige Madrid  opgehaald worden van het vliegveld ✦ kamperen in eigen huis (is niet echt een happy moment, maar dat me dit toch al ruim twee weken lukt kan ik wel om glimlachen :-p) ✦ weer helemaal back on track zijn met sporten na blessures en ziek zijn  eindelijk weer een vriendin zien die na carnaval op reis ging  beseffen dat sommige vriendschappen helaas niet meer in mijn leven passen (ook niet per se een happy moment, wel een mooie les) ✦ een spontaan dagje naar het strand  en na dit dagje strand mezelf trakteren op pizza  steeds meer vooruitgang zien in huis na al het loodgieter-, elektriciteits- en stucadoorwerk  onvoorziene kosten, maar ook onvoorziene inkomsten door het verkopen van mijn meterkast  het teamuitje van werk  lunchen, shoppen en wijntjes drinken met mijn favoriete oud-collega  één dag van tevoren besluiten om toch naar een festival te gaan (én de volgende dag niet brak zijn, want de drankjes achterwege gelaten ✦ toeleven naar over precies één week als mijn keuken komt 

Related posts

0 reacties