De eerste 'happy moments' van 2023!

'Happy moments' is inmiddels al een tijdje een vaste rubriek op mijn blog, waarin ik in korte zinnen terugblik op mijn momenten van ...


'Happy moments' is inmiddels al een tijdje een vaste rubriek op mijn blog, waarin ik in korte zinnen terugblik op mijn momenten van blijdschap van de afgelopen tijd. Het eerste kwartaal van 2023 is alweer bijna voorbij, dus tijd om ze weer allemaal op een rij te zetten!

✦ de laatste weken bij Interpolis  hapjesavond en sinterkerstennieuw  steeds meer sportprogressie zien  uit eten bij Bonnefooi  een rubberplant scoren die al een tijdje op mijn wish list stond  laatste werkdag-borrelen  het nieuwe appartementje van een vriendin bekijken  TIEN DAGEN VRIJ (in between jobs) en écht voor het eerst in jaren geen seconde aan werk te denken  lieve welkomstkaartjes van mijn nieuwe leidinggevende  wandelingen in de winterzon  een supergezellig en druk voorproefje van carnaval: klûnen!  een dagje me-time in Rotterdam, de Kunsthal bezoeken, winkelen en uit eten met m'n bff  een heerlijke fluffy carnavalsjas scoren  bijkletsen én meteen afscheid nemen van een vriendin die een halfjaar op reis gaat  het eerste festival van 2023: Awakenings in Eindhoven  de dag erna een sushidate met één van de vriendinnen die meeging en terugblikken op het festival  het échte afscheid bij Interpolis, inclusief hilarische afscheidsvideo, mega bos bloemen en lieve cadeaukaart van mijn (inmiddels oud-) collega's  en dan ook meteen erna: mijn allereerste werkdag bij mijn nieuwe werk!  wandelingen maken om alle nieuwe indrukken te laten bezinken  genieten van het winterzonnetje met een collega op het terras  getrakteerd worden op de mooiste uitzichten over Rotterdam in één van de kantoorgebouwen  het vier keer per week sporten al sinds januari volhouden  fijne en diepgaande gesprekken met collega's  eindelijk na 100 jaar een krultang kopen en mijn hele persoonlijkheid ophangen aan gekruld haar (grapje natuurlijk :-p)  sushi op Valentijnsdag  een plantje krijgen als bedankje voor het mee helpen organiseren van een teammiddag  veel kennismaken, kennismaken en nog eens kennismaken  drie (helaas geen vijf) dagen carnaval vieren in mijn eigen stadje  meedoen aan een winactie van Myomy en een superschattig hartvormig tasje winnen  keuken-inspiratie opdoen ✦ zonnige weekenddagen  mijn koffer inpakken. voor New York  taartjes eten met oma en mama  DE reis naar New York en álle mooie herinneringen die we daar hebben gemaakt <3  de hele terugkomstdag bijkomen en dutjes doen  twee dagen na thuiskomst alweer jarig zijn  taartjes eten, leuke cadeautjes krijgen en lekker uit eten  het hele weekend lunchen, eten bestellen en nog meer lunchen met fijne mensen  ontdekken dat een pluizentondeuse/ontpiller echt het meest geweldige apparaat ooit is en dus de conclusie dat mijn kleding verpest was met al die bolletjes, niet klopte  dagen in maart van bijna 20 graden  voor het eerst zonder jas lopen  mijn favoriete Siciliaanse pasta namaken uit het kookboek dat ik voor mijn verjaardag kreeg: pasta alla norma  nog meer keukeninspiratie opdoen en eindelijk duidelijker hebben wat ik mooi vind ✦ spontaan fancy uit eten met twee vriendinnen  pancakes als ontbijt op de zondagmorgen  de verjaardagslunch op m'n werk

Related posts

0 reacties