Mijn happy moments

Mijn laatste blije momenten-post is alweer ruim twee maanden geleden. En in de tussentijd is er weer zóveel gebeurd. Helaas ook wat minder f...


Mijn laatste blije momenten-post is alweer ruim twee maanden geleden. En in de tussentijd is er weer zóveel gebeurd. Helaas ook wat minder fijne momenten, maar met deze post wil ik toch de dingen op een rij zetten die mij een grote glimlach op mijn gezicht bezorgden!

Of course: mijn solotripje naar Barcelona!!  tapastentjes bezoeken  stil zijn van de Sagrada Familia  's morgensvroeg ontbijten op een bankje terwijl de grote stad nog niet is ontwaakt  lekker veel foto's maken  supertrots zijn op mezelf en deze mooie ervaring  nieuwe oefeningen proberen in de sportschool en de afgelopen tijd al zóveel progressie zien  zonnige wandelingen door mijn eigen stadje ✦ borrelplankjes en muziek luisteren  paaslunches  eindelijk weer een fysieke teamdag  de bloesembomen  de lijst van mijn mega spiegel na 2,5 jaar in een donkere kleur verven  gezellig sporten in Rotterdam  daarna een welverdiende lunch bij Bagels & Beans ✦ Bezoek van een vriendin tijdens Koningsnacht  extra lange weekenden door alle feestdagen  Koningsdag vieren bij Oranjebitter in Rotterdam  weer wat posters van mijn muur vervangen  een weekendje Rotterdam met vriendinnen, inclusief heerlijk eten bij Finca, stappen, brunchen bij Mr. NonNo en jeu de boules  pioentulpjes - een zonnig en superfijn dagje Haarlem met vriendinnen  kletsen en wandelen in Rotterdam en nieuwe plekjes ontdekken  moederdaglunches op het terras  red velvet taart  voor het eerst weer buiten eten in de tuin ✦ foto's maken tijdens mijn lunchwandeling  het eerste vrijgezellenfeestje in Hoek van Holland  de avondzon in Rotterdam  reflecties van het Witte Huis ✦ lekkere en gezonde ontbijtjes maken  de plantjes en bloemen in mijn tuin zien bloeien  extra uitgebreid koken ✦ goede gesprekken (deze staat er echt altijd in, maar ik kan dit zó waarderen)  een dagje in Den Bosch, inclusief Bossche Bol ✦ telkens nieuwe records vestigen met het sporten  het tweede festival van het jaar  het vierde seizoen van Stranger Things  samenwerkingen voor mijn blog (dat was lang geleden!)  sushi bestellen op een random donderdagavond  nieuwe sportoutfits  mooie roze luchten  herinneringen teruglezen, kijken en luisteren  mezelf op 1 durven zetten  nieuwe festivals plannen ✦ vriendinnen om me heen die me altijd helpen relativeren ✦ een grote stap zetten (maybe to be continued..)  hopelijk een vakantie plannen voor de zomer 

Related posts

0 reacties