It's bikini season!

Yes, eindelijk staat de zomer weer voor de deur. Tijd om de bikini weer uit de kast te trekken! Zelf heb ik voor dit jaar (nog) geen vakanti...


Yes, eindelijk staat de zomer weer voor de deur. Tijd om de bikini weer uit de kast te trekken! Zelf heb ik voor dit jaar (nog) geen vakantieplannen, maar met een beetje geluk is het ook lekker weer in Nederland en kan ik deze prachtige bikini van My Jewellery ook op het strand of in de achtertuin aan. 

Hoewel ik elk jaar heel hard roep dat ik 'deze keer écht geen nieuwe bikini ga aanschaffen', blijk ik wat dat betreft een gat in mijn hand te hebben. Maar met zóveel leuks in de (online) winkels is het heel moeilijk om helemaal niets te bestellen of kopen. Zo heeft My Jewellery laatst ook haar swimwear-collectie gelanceerd, met een hoop bikini's en badpakken in felle kleurtjes en prints. En die felle kleurtjes, laat dat nu net één van de bikinitrends van 2022 zijn. Ik werd zelf op slag verliefd op deze groene bikini. Ik heb nu een aantal items in mijn kast hangen in deze groene kleur en deze bikini is een mooie aanvulling daarop. 


Het topje dat ik bestelde heeft een mooie V-shape vorm en komt in een geribde stof. Je hebt in dezelfde kleur ook nog een ander topje die je met twee bandjes aan de voorkant weer naar de achterkant toe kunt knopen. Dit V-shape  topje heeft twee vullingen die je eruit kunt halen en bandjes die je kunt verstellen. Het broekje is voor beide tops hetzelfde en heeft twee touwtjes aan de zijkanten die je kunt knopen. Extra leuk detail: op de achterkant van het broekje is een klein metalen plaatje bevestigd met de tekst 'amour.'
 

De bikini is ook verkrijgbaar in het fuchsiaroze en kobaltblauw. Drie hele felle kleuren waarmee je gegarandeerd gaat opvallen op het strand of in het zwembad. Zelf draag ik van het topje een maat M en van het broekje een maat S. Twijfel je over de maat? Dan heb je op de website bij ieder item een handige maattabel die je kunt raadplegen om te kijken of je de goede maat hebt. Maar natuurlijk blijft het belangrijk om bij een bikini te checken of deze daadwerkelijk goed zit. Ook ik bestelde meerdere maten om het zeker te weten. 

Vakantieplannen of niet: ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de zomer. Nu nog hopen op fijne temperaturen :-)

Heb jij al een nieuwe bikini gekocht dit jaar?

Related posts

0 reacties