Weer tijd voor een heleboel happy moments!

De laatste keer dat ik de momenten deelde waar ik blij van werd, kan ik me al bijna niet herinneren. Het is zelfs alweer ruim 3 maanden gele...

De laatste keer dat ik de momenten deelde waar ik blij van werd, kan ik me al bijna niet herinneren. Het is zelfs alweer ruim 3 maanden geleden! Hoog tijd om ze weer eens allemaal op een rijtje te zetten dus. Get ready voor een héle lange lijst vol met happiness :-)


De laatste post van begin juli eindigde met dat ik hoopte dat ik geen corona had overgehouden aan het festival waar ik heen ging, en dat was - THANK GOD - ook niet het geval. Wel een flinke griep. Is dit een happy moment? Niet bepaald, maar wel blij dat het dus geen corona was ✦ voor het eerst kreeft eten en twee jaar samen vieren  een oversized Ralph Lauren blouse scoren op Vinted  een heerlijk dagje Phantasialand, met als afsluiter de lekkerste schnitzel ooit  een nieuwe hot 'Spot' ontdekken in Roosendaal ✦ hapjesavond aan het water bij zonsondergang, en die afsluiten met een McFlurry  thuisfeestjes  een keer fris opstaan op zondag (na een feestje) en van een zomerse zondag genieten in Willemstad  een werkborrel in Amsterdam  lunchen met mama  last-minute shoppen voor de vakantie  een supergezellig weiland-feestje voor het goede doel  DE VAKANTIE NAAR ZAKYNTHOS ✦ tzatziki-chips ✦ een avondje spontaan naar de kermis in Roosendaal  mijn tuin'warming' om te vieren dat ik dit voorjaar mijn tuin heb laten doen  een nieuwe hairdo ontdekken ✦ foto's maken, lunchen en kletsen met een collega ✦ heerlijk uit eten in Laren  oma's 80e verjaardag vieren  een relax/verwenpakketje samenstellen voor een goede vriendin  een guilty-pleasures-bingo doen op een verjaardag  nieuwe witte sneakers ✦ een zonnig en relaxed middagje met Brittany & Joyce ✦ de eerste fysieke teamdag sinds TIJDEN  een heel onverwacht, maar lief beterschapspakketje ontvangen  de steelstofzuiger die ik van mijn oma overnam ✦ avondje griekse tapas eten  ein-de-lijk de eerste Instagrampost voor Interpolis weer plaatsen  en heeeel veel complimentjes vanuit de organisatie krijgen festivalkriebels  mijn nieuwe roze broek in satijnstof ✦ voor het eerst sinds héél wat jaren weer naar de kapper gaan, inclusief flink stuk van mijn haar af  de dagen en weken erna tientallen complimentjes ontvangen over mijn haar spontane cocktailavond met vriendinnen  festivalkaartjes scoren voor Ploegendienst in januari lekker vaak in bad een solo shopmiddagje op mijn vrije vrijdag  chocolademunten ✦ de verjaardag en housewarming in Tilburg van één van mijn vriendinnen  genieten van de laatste zonnige dag in... Willemstad (verveelt nooit)  mijn eerste pokébowl ooit eten  de eerste keer bios en James Bond zien ✦ nóg meer festivalkriebels  avondje verjaardag van mijn broer vieren in Delft met truffelpasta  ondanks een korte nacht, tóch de kracht vinden om te sporten ✦ en dan eindelijk: Dockyard/Mystic Garden Festival (ADE!)  na een week minder goed slapen, de week erop elke dag heel uitgerust zijn  een roadtrip uitstippelen voor begin November én 6 Airbnb's boeken  aftellen tot de vakantie ✦ steeds een beetje meer progressie zien sinds mijn sportschoolbezoekjes  de volle wasmand  wegwerken  de eerste herfstkleuren  börek - 

Related posts

0 reacties