Dit is wat mij de afgelopen tijd heel blij maakte...

Inmiddels is het juli en zijn we alweer over(!) de helft van 2021. Can you believe this? De afgelopen twee maanden waren weliswaar niet zo z...

Inmiddels is het juli en zijn we alweer over(!) de helft van 2021. Can you believe this? De afgelopen twee maanden waren weliswaar niet zo zonnig als vorig jaar, maar dat betekent niet dat er niet genoeg leuke momenten zijn geweest om te delen. Vandaag zet ik ze weer eens op een rij :-)

Fotograferen voor het magazine van mijn werk dat in juli op de deurmatten valt  de tuinverbouwing  pulled pork eten met een cappuccino & croissant van de eerste zonnestralen in mijn nieuwe tuintje genieten  op plantjesjacht  een palmboompje voor een goede prijs vinden  een nieuwe, roze bikini scoren (die ik inmiddels nog niet heb kunnen dragen, maar hey, een goede voorbereiding is het halve werk toch?)  één van de eerste verjaardagen sinds corona bijwonen  zomerjurkjes dragen  lekker een avondje me-time met het Songfestival  voor het eerst courgettesoep maken ✦ de aanleg van de vlonder door papa & een kennis van hem  meteen 4 avonden achter elkaar op mijn eigen vlonderterras eten  het eerste terrasje pakken met 25 graden, lunch en gin tonic  ... en meteen keihard verbranden, oeps  een ijsje halen ✦ woehoeee, de restaurants mogen weer open: de eerste keer GRIEKEN! <3  verrast worden door mijn vriend met een zonnig dagje Antwerpen  precies de één jaar home work-outs halen  ... en dit vieren met een abonnement op de sportschool  en dus eindelijk mijn sportoutfitjes búiten de deur aankunnen ✦ terrasavondjes met heeel veel wijn ✦ de EK-gekte en Nederland aanmoedigen  hapjesavonden ✦ eindelijk genieten van boswandelingen & chillen in de tuin met heerlijk lenteweer  een aantal posters van mijn posterwall vervangen  nieuwe fluffy slippers ✦ het nieuws dat festivals weer mogen doorgaan  mijn nieuwe sportritme uitvinden  mijn ervaringen met slaaptherapie delen via LinkedIn ✦ week na week na week items op Vinted verkopen  en zelf ook op Vinted de meest toffe schoenen óóit scoren: Comme des Garcons All Stars   aardbeitjes ✦ het jaarlijkse vriendinnenweekend  met z'n zevenen in een prachtig huis in Brugge verblijven  de eerste avond met z'n allen, voor elkaar koken  Brugge verkennen per fiets, boot en lopend  een Belgische speciaalbierproeverij ✦ keihard zingen op het terras  uitbrakken met smoothies en een lekkere lunch op het strand van Blankenberge  mijn eerste vaccin ✦ inkopen doen voor het eerste festival (dat het stress-inkopen waren, zeg ik er maar niet bij) muntthee uit eigen tuin ✦ de voordelen van de regen inzien en steeds verbaasd zijn over hoe hard mijn plantjes groeien  in bad met bruisballen  eindelijk weer eens kunnen opmaken voor een festival  een superoverweldigende, maar onvergetelijke dag op Ploegendienst beleefd hebben  nu al zin hebben in volgende festivals  heel erg hopen dat het nog lukt om eind augustus een weekje weg te gaan  en ook: op het moment van schrijven: heeeel hard duimen dat ik snel weer opknap & geen corona als souvenir aan het festival heb overgehouden  (to be continued...)

Related posts

0 reacties