Mijn 'happy moments' van de afgelopen tijd...

Waar ik vroeger iedere zondagavond overzichten maakte van wat ik in een week had gedaan, blik ik nu eens in de zoveel tijd terug op een hele...

Waar ik vroeger iedere zondagavond overzichten maakte van wat ik in een week had gedaan, blik ik nu eens in de zoveel tijd terug op een hele hoop fijne momenten in één keer. De laatste is alweer van midden februari, dus be prepared: het zijn er weer héél veel!

De eerste keer bijna(!) 20 graden in februari  mijn nieuwe eettafellamp  een zonnige lunchwandeling met een collega  pulled pork van de BBQ ✦ de eerste bloesembomen spotten ✦ de perfecte blazer vinden  een prachtige verjaardagstaart halen bij een kleine ondernemer  de verrassingen op mijn verjaardag (zie ook mijn verjaardagspost tóch nog tien euro winnen met mijn verjaardagslot ✦ eindelijk de stap zetten om mijn tuin te laten doen  uren struinen op Vinted ✦ één van mijn grootste projecten op werk eindelijk afronden ✦ verse rozen, tulpen of trosanjers in huis  champagne-coupes scoren ✦ de aankoop van het jaar doen: mijn eerste échte schitterende designertas van Yves Saint Laurent! de eerste keer in de tuin chillen  en ook: de eerste keer met blote benen naar buiten nieuwe sportschoenen scoren (want die oude konden écht niet meer)  uitwaaien op het strand in Zeeland ✦ gezellig lunchen en bijkletsen met Joyce & Brittany... ✦ ...én van hen een verlaat verjaardagscadeautje krijgen: 3 superleuke bordjes van Blond X Noir  de Turkse lekkernij börek ontdekken bij de supermarkt ✦ een buitenhaardje scoren voor straks in de nieuwe tuin  een weekendje Limburg boeken  op de bank ploffen na lange, drukke werkweken ✦ bijkletsen met vriendinnen op het balkon in de zon  geurkaarsen branden ✦ een middagje Maastricht, inclusief kersenvlaai aan de Maas  golden hour licht  boswandelingen  weer eens schaamteloos een mega bestelling bij NA-KD doen (en er uiteindelijk maar 3 dingen van houden)  nieuwe sport records zetten ✦ de eerste schepijsjes van het jaar ✦ en speaking of ijs.. de hele week zin hebben in de nieuwe McFlurry en die aan het einde van de week eindelijk proeven  in de nieuwe auto van mijn vriend rijden  Koningsdag toch nog buiten kunnen vieren met een barbecue  verschillende foto-opdrachten vanuit mijn werk krijgen  avondjes tapas ✦ jaaaaa: het eerste terrasje van 2021, met meteen twee buiten-de-deur-lunches in één weekend  een rondje in Willemstad wandelen en herinneringen ophalen  mezelf trakteren op een takeaway koffie tijdens een wandeling ✦ meeten, bijkletsen en lachen met een oude schoolvriendin  frisse, maar zonnige (lente)weekenden  weer eens buiten foto's maken  meer lichte kleuren in mijn kledingkast  te lekkere interieurspray kopen  dromen over de zomer  in één ochtend mijn hele huis schoon krijgen ✦ nieuwe dingen in de keuken uitproberen  ik zet 'm er elke keer in: cabrioritjes!  yummy pastasalades ✦ schaamteloos veel eten met Pasen ✦ hele lange to-do lijsten binnen één dag afwerken  lekker vroeg mijn bed induiken met een spannend boek  en ondanks dat ik er eerst van kon balen dat ik standaard heel vroeg wakker ben: nu heeeeel erg genieten hoe lang mijn dagen zijn en hoeveel ik kan doen!

Related posts

1 reacties