Dit was mijn 27e verjaardag!

Afgelopen woensdag werd ik 27. Zévenentwintig alweer. De tijd vliegt, ondanks deze gekke periode. Hoewel ik vorig jaar nog net op de valreep...


Afgelopen woensdag werd ik 27. Zévenentwintig alweer. De tijd vliegt, ondanks deze gekke periode. Hoewel ik vorig jaar nog net op de valreep mijn verjaardag kon vieren, was dat dit jaar heel anders. Daarom heb ik erg m'n best moeten doen om er zelf een feestje van te maken. Hoe het was, zie je vandaag!

Na een nachtje van helaas weinig slaap (lees: amper 1,5-2 uur) werd ik in alle vroegte wakker. Heel erg excited, dat wel, dus van moeheid was toen nog geen spoor te bekennen. Je verjaardag is en blijft toch een dag die net een beetje specialer is. Ik beantwoorde 's morgens de eerste felicitaties (wat waren het er al veel!) en schoot daarna snel wat kleding aan voor het ontbijt (inclusief champagne) beneden. Ik kon meteen mijn nieuwe coupeglazen die ik het weekend ervoor had gekocht gebruiken. Terwijl ik inschonk, ging de deurbel al en stond daar een pakketbezorger die een Greetz-doos voor m'n neus wegzette. Ik wilde nét bedanken en de deur weer dichtdoen, tot hij me vertelde dat er nog 'veel meer' aankwam. En je gelooft het niet, maar hij zette uiteindelijk niet één, niet twee, niet drie, maar zelfs VIER dozen voor mijn neus. Totaal overdonderd pakte ik ze binnen één voor één uit. Ik had het echt to-taal niet zien aankomen, maar uiteindelijk zag mijn huis er die ochtend al een stuk feestelijker uit met 3 ballonnen, kaartjes en een bos bloemen. Wat een lieve vrienden & vriendinnen heb ik om me heen!Na het ontbijt maakte ik me uitgebreid op en daarna keken mijn vriend en ik een stukje van een film. Ook bestelde ik alvast de lunch voor die middag. Rond half één haalde ik onze broodjes bij mijn favo lunchtentje op en ook de taart die ik een aantal dagen eerder had besteld (waar ik ZO benieuwd naar was) kon ik meenemen bij het gebakswinkeltje een stukje verderop. Eenmaal thuis aten we de lunch... in een warm bad op. Relaxen én lekker eten tegelijk: wat is er nou beter dan die combi? :-)

Na het bad en de lunch maakten we mijn verjaardagsfoto, liepen we nog een klein rondje met een pitstop bij de supermarkt en rond kwart voor vijf vertrokken we richting mijn ouders. Mijn broers waren er al, van wie er eentje natuurlijk ook jarig is op 10 maart. We proostten op onze verjaardag en om 18.00 was het tijd voor FOOD! En niet zomaar eten, want het is denk ik wel mijn grote favoriet van het afgelopen 'thuisbezorgd'-jaar: Grieks. Heeerlijk!Hierna kon een toetje natuurlijk niet ontbreken. Ik had de roze taart meegenomen die ik bij Tasty Pastries had besteld, inclusief - hoe kan het ook anders - macarons bovenop. En wauw, deze taart, in de smaak vanille & framboos, is misschien wel één van de lekkerste taartjes die ik ooit gegeten heb. GENIETEN!!

En toen zat het het er alweer op. Helaas met de avondklok en de lockdown was mijn verjaardag al wat eerder afgelopen, maar ondanks dat ik niet echt een feestje heb kunnen geven, heb ik erg genoten van 'mijn' (eigenlijk 'onze') dag. Vooral van die verrassingen in de ochtend! Laten we hopen dat dit de laatste verjaardag was in tijden van een pandemie, en dat mijn 28e weer wel een groot feest wordt :-)

Related posts

0 reacties