Dit maakte mij de afgelopen tijd blij...

... yes, hij is er weer! Een 'blije momenten'-post. Iets waar ik áltijd weer een glimlach van op mijn gezicht krijg. Ondanks de tijd...

... yes, hij is er weer! Een 'blije momenten'-post. Iets waar ik áltijd weer een glimlach van op mijn gezicht krijg. Ondanks de tijd waarin we leven, heb ik gelukkig weer een aantal leuke dingen op een rij gezet waar ik blij van werd. Welke dat zijn, lees je in deze post.

Limoncello kwarktaart maken  de kerstboom opzetten  X-MAS ITSELF! Met een hoop lekker eten, drankjes en gezelligheid  nieuwe pantoffels (en weer warme voeten!), gekregen tijdens de feestdagen  maar ook: het prachtige veer-kettinkje dat ik van mijn vriend kreeg  lunch afhalen op één van de laatste dagen van het jaar  Bridgerton bingewatchen  een mega lange wandeling met twee vriendinnen op de laatste dag van de vakantie  eindelijk een Apple Watch kopen ✦ nieuwe gouden sieraden ontvangen via mijn samenwerking met Lilley Jewelry ✦ recepten uit het kookboek van Nina Warink proberen ✦ de pubquiz met vriendinnen, én de eerste plaats behalen  mijn moeders verjaardag vieren  stiekem al weten wat ik mezelf dit jaar voor mijn eigen verjaardag cadeau wil gaan doen  de eerste sneeuwval midden januari  de Vrienden van Amstel kijken vanuit bad  mijn Paperbag die ik al jaaaaaren heb een opknapbeurt geven  mijn nieuwe overknee boots  pareltjes vinden op AliExpress  gezonde(!) en héle lekkere bananenwafels maken met vriendlief  griekse avond bij de ouders van mijn vriend ✦ The Queen's Gambit kijken + weken erna nog de serie-muziek luisteren ✦ mijn nieuwe, te fijne muts ✦ besluiten dat ik macarons wilde gaan bakken na het kijken van Heel Holland Bakt, gefrustreerd raken over dat ze mislukken maar vervolgens wel hard kunnen lachen om deze dramatische poging  mijn nieuwe pied-de-poule shortje van Loavies  dry january helemaal volhouden  de eerste festivaltickets voor dit najaar bemachtigen (STRESS!) ✦ verse rode tulpjes op mijn vitrinekast ✦ een zonnige, bijna lente-achtige donderdag  SNEEUW! En niet zo'n beetje ook  een ijskoude, maar goede wandeling tijdens de sneeuwstorm van zondag de 7e, inclusief sneeuwgevecht  de dagen erop genieten van het sneeuwlandschap in mijn tuin, het grote sportveld erachter en het park  nog beter: de combinatie van zon & sneeuw de dagen erna  mijn moeder trakteren op bagels met roomkaas & zalm  eindelijk weer eens een buitenfoto maken  Facetimen met Joyce & Brittany, die ik al veel te lang niet heb gezien  elke avond First Dates kijken  mijn te heerlijke geruite sjaal (zie foto) ✦ op zaterdagmiddag weer eens ouderwets bijkletsen met een vriendin in Breda  terugblikken op carnaval door alle foto's van voorgaande jaren te bekijken  mijn vriend verrassen met een Valentijnsontbijt  zijn superleuke Valentijnsverrassing voor mij (zie mijn vorige blogpost!)  de eerste keer op natuurijs (oké, wel met schoenen maar toch)  aardbeien met chocolade  blij zijn als ik weer een paar goede nachten slaap heb gehad  de temperaturen die er nog aan gaan komen deze week/volgende week ✦ Mocro Maffia dat weer is begonnen  nog steeds elke werkdag thuis work-outs doen  vanille koffie ✦ het eerste wijntje bij de open haard ✦ weer beginnen met lezen  een pubquiz in carnavalsthema 

Related posts

1 reacties