Dit maakte me de afgelopen tijd blij...

Ondanks dat 2020 wel echt het jaar is dat ik minder ben gaan posten op mijn blog, komt er eens in de zoveel tijd wel een 'blije momenten...

Ondanks dat 2020 wel echt het jaar is dat ik minder ben gaan posten op mijn blog, komt er eens in de zoveel tijd wel een 'blije momenten'-post online. Puur zodat ik hier later weer met een grote glimlach op kan terugkijken. Dit maakte mij de afgelopen tijd allemaal blij...


Ik begon er mijn vorige post ook al mee, maar definitely again: de 'hittegolf' in september. Heerlijk, dat zonnige weer  Weer wat meer resultaat zien van het sporten  Mijn nieuwe iPhone 11 Pro! ✦ En voor die nieuwe telefoon een superleuk hoesje met tijgers erop scoren ✦ De eerste teamdag met collega's in máánden  Nieuwe laarzen  Een grondig gepoetste badkamer (housemom-alert)  Een groothoeklens voor mijn spiegelreflexcamera aanschaffen  Een koffiehoekje op het aanrecht maken, inclusief cactusvorminge capsulehouder  Portretten maken met de selfiecamera  Een nieuwe sportoutfit scoren ✦ Last minute allemaal zomeraankopen doen in september  Chique uit eten bij Restaurant Goud  Mijn vriend's 30e verjaardag vieren in de zon! (eind september)  Truffelkaas  Weer een dagje op pad met de fotograaf voor werk ✦ Nog steeds 4 tot 5 thuiswork-outs in de week doen  Eindelijk Curaçao boeken  Een welverdiende lunch om even uit te blazen na de coronatest  Een supermooie helderblauwe kofferset vinden  Het hele huis schoonmaken voor de vakantie ✦ DE FANTASTISCHE VAKANTIE OP CURAÇAO (lees vooral mijn laatste blogartikelen)  Eindelijk afstand doen van een plant die er al een tijdje slecht uitzag...  ...en er een nieuw, leuk plantje voor in de plaats kopen  Gezellig uuuurenlang facetimen en bijkletsen met Larissa ✦ Een fijne wandeling in het najaarszonnetje met een vriendin ✦ Spontaan naar Delft voor mijn broers' verjaardag  Mijn favo lunchtentje supporten  Nieuwe series en programma's kijken (Emily in Paris, Selling Sunset, Kopen zonder Kijken en natuuurlijk Undercover)  Tapasavondjes met vriendinnen ✦ Geurkaarsen branden in huis ✦ Mijn nieuwe, handbeschilderde huisnummer uit Curaçao ophangen  Griekse avond, inclusief ouzo, retsina en de sirtaki ✦ Mijn eerste reel maken op Instagram  Een vriendin verrassen met een bosje bloemen  Onder het mom van 'treat yourself': witte chocoladepepernoten en chocolademunten meenemen  Een fotoboek maken van de reis naar Curaçao  Eindelijk weer wat blogs schrijven en online zetten  Complimenten krijgen van een collega over een aantal zelfgemaakte social media posts  Tanlines van de vakantie blijven zien  Na een aantal rotnachten met weinig slaap, eindelijk een paar nachten lekker slapen  Rustige tijdstippen in de supermarkt (die helaas net iets te weinig voorkomen  Lekker onder een dekentje op de bank liggen  Superleuke kerstboomhangers in de vorm van croissants scoren (en meteen zin krijgen om de kerstboom op te zetten 

Related posts

0 reacties