Dit maakte mij de afgelopen tijd blij...

Ondanks dat ik er nog steeds soms écht van kan balen dat de wereld het afgelopen halfjaar zo anders eruit is gaan zien, zijn er gelukkig o...

Ondanks dat ik er nog steeds soms écht van kan balen dat de wereld het afgelopen halfjaar zo anders eruit is gaan zien, zijn er gelukkig ook nog genoeg momenten waarvan ik ontzettend blij kan worden. Die momenten van de afgelopen periode zet ik graag weer op een rijtje!

De hittegolf (yes, zelfs ondanks alle plaknachten was het eindelijk écht even zomer in Nederland!  Met Brittany en Joyce een drankje doen bij Tulum in Noordwijk & de dag afsluiten met sushi  Thuis work-outs: ik ben nu 2,5 maand bezig en het is echt onderdeel van mijn dag geworden  Experimenteren met koken en elke week een nieuwe salade maken (en daar veel leuke reacties op krijgen!)  Een superlekkere high wine mét als vooafje mijn eerste oester ooit  Mijn eerste spijkerbroek in jaren kopen  Zwemmen, dansen, eten, drinken met vriendlief  Boswandelingen in de avondzon  Ambassadeur zijn van Lilley Jewelry en de leukste pakketjes ontvangen <3 ✦ Een spontaan weekendje Maastricht  One year anniversary vieren met glowgolf en uit eten  Een fotoshoot voor werk bijwonen en zo een hele dag buiten in de zon zijn  Een superleuk en goedkoop jurkje scoren bij H&M voor tijdens de hittegolf  Kaasplankjes  Fantastische service krijgen van Loavies ✦ Verse aardbeien  Oude camera's spotten bij het raam in een antiekwinkel om de hoek en deze een paar dagen later ophalen ✦ Spontaan uit eten in een mini-dorp in Zeeland  Vriendinnenweekend met kanovaren en solex rijden  Eindelijk mijn nieuwe bikini dragen  De ramen opengooien bij een flinke regenbui  Nieuwe sandaaltjes  Een paar keer 'op pad' kunnen voor werk  Eerste bolletje schepijs van het jaar  Een groot opblaasbaar hart met glitters voor in het zwembad scoren  Een schoon huis  De laatste zwarte wikkeltop bij Shoeby bemachtigen  Lekker luieren op de tuinbank  Podcasts luisteren tijdens het wandelen ✦ Boodschappen doen terwijl er bijna niemand anders in de winkel loopt ✦ Dagdromen over de vakantie  Terugblikken op alle fijne momenten van begin dit jaar en vorig jaar  Koffiepauzes in de zon ✦ Weer als vanouds foto's maken in de straat waar ik dat altijd deed toen ik nog thuis woonde  Een regeldagje en alle 'taken' die ik uit heb gesteld, allemaal afvinken ✦ Véél minder make-up dragen dan voorheen  Off-shoulder tops en jurken 

Related posts

0 reacties