"Oh man, wat ben ik toe aan een cocktail..."

En doe daar dan ook maar meteen een flinke dosis zon, zee en strand bij. Helaas duurt het nog zo'n twee maanden voor ik ook kan uitroepe...


En doe daar dan ook maar meteen een flinke dosis zon, zee en strand bij. Helaas duurt het nog zo'n twee maanden voor ik ook kan uitroepen dat ik eindelijk vakantie heb. en dan is het nog steeds onzeker of een reis ook mogelijk is. Om eerlijk te zijn droom ik er de laatste tijd dagelijks over...

Dit jaar ben ik misschien nog wel een tikkeltje extra toe aan vakantie, omdat ik 'm vorig jaar natuurlijk heb 'overgeslagen.' Ik deed namelijk de grootste aankoop van mijn leven en de twee weekjes in september die ik vrij had genomen, stonden vooral in het teken van de sleuteloverdracht, klussen, meubelboulevards afstruinen en mijn huis verder inrichten. Echt tot rust kwam ik niet, dus twee of drie weken vrij is daarom dit jaar méér dan welkom.

Het liefst ga ik op een verre vakantie, en het oorspronkelijke idee was - mijn vriend en ik zijn er zelfs voor naar een reisbureau geweest - om naar Florida af te reizen. Hij is daar zelf al meerdere keren geweest en had heel veel zin om mij dat mooie stukje van de VS te laten zien. Sowieso staat Amerika al ontzettend lang op mijn bucket list (tja.. hier spreekt een noob die nog nooit buiten Europa is geweest), dus ook ik kon echt niet wachten om deze verre reis samen te gaan maken.

Maar ja... het is geen nieuws meer dat corona dit jaar een hoop roet in het eten gooit en het is nog maar de vraag of een verre reis, laat staan een vakantie binnen Europa, wel mogelijk gaat zijn. Vooral met alle bestemmingen die steeds vaker van geel naar oranje kleuren. Nog een bijkomend 'nadeel' is dat mochten we voor Europa kiezen, er in de periode dat we vakantie hebben niet overal meer die fijne temperaturen zijn. Maar èrgens heb ik de hoop dat juist doordat ik mijn vakantieperiode zo laat heb gepland, er wat meer mogelijk gaat zijn.

In de tussentijd zit ik dus al aardig met mijn hoofd in de (vakantie)wolken, en wordt het steeds lastiger me te focussen op werk. Vooral met alle collega's, mensen die ik volg op Instagram en anderen om me heen die naar zonnige bestemmingen vertrekken. Ik kan alleen maar hopen dat ik straks kan zeggen dat ik nog lekker wegga, als de rest weer aan het zwoegen is op het werk of in de schoolbanken ;-)

Of het nu de Belgische kust, het mooie Italiaanse landschap of toch de verre Antillen wordt: die welverdiende cocktail waar ik zo aan toe ben, gaat er hoe dan ook komen. Nog héél eventjes geduld.

Related posts

0 reacties