Dit maakte mij de afgelopen tijd blij...

In deze tijd is het extra belangrijk om te blijven genieten. Is het nu niet van een lekker drankje op het terras, dan is het wel van het z...

In deze tijd is het extra belangrijk om te blijven genieten. Is het nu niet van een lekker drankje op het terras, dan is het wel van het zonnetje op mijn gezicht tijdens een wandeling buiten. Zo zijn er een hoop kleinere dingen die me de afgelopen tijd toch wel blij maakten. Ik zet ze vandaag op een rij!

De groene kneusjesbox van Plantje.nl met maarliefst 13(!) plantjes  het vierde seizoen van La Casa de Papel in amper 24 uur uitkijken  een puzzel van 1500 stukjes afmaken  team-meetings tijdens een wandeling buiten  een lekker broodje halen bij een lokaal lunchtentje en hier uitgebreid van genieten  een vloerlamp vinden en dat deze bij de kassa 50% afgeprijsd blijkt ✦ nieuwe salontafeltjes  digitale pubquizzes  een warm bad ✦ paas-gourmetten  een palmboomkandelaar scoren die ik al een tijdje op het oog had  mijn nieuwe sneakers inlopen  zelfgemaakte cappuccino's  zonnen met een wijntje in de tuin  exact dezelfde fiets kopen als waar ik al 15 jaar op fiets, maar dan een nieuwe  interieur-ideetjes opdoen  mijn nieuwe (en eerste) Ixxi ✦ Aldi-macarons in een doosje van LadurĂ©e doen (smaken ze extra lekker door, trust me :-P) ✦ nieuwe dingen uitproberen in de keuken  boodschappen halen bij de Poolse supermarkt  de eerste gin tonic van het jaar ✦ cabrio rijden met Thom  bijkletsen via Houseparty of WhatsApp spraakmemo's  Kopen Zonder Kijken  in huis portretten maken  mijn favoriete stippenjurk dragen ✦ een paasverrassing aan de voordeur van mijn leidinggevende ✦ lekker zondagavond quizzen bij Weet Ik Veel  nieuwe, mooie straatjes ontdekken tijdens mijn dagelijkse wandeling ✦ truffelkaas  Mocro Maffia  zalmcourgette-lasagne eten bij mijn ouders  wijn-avondjes met vriendinnen (max twee natuurlijk)  zonder jas naar buiten  anderhalf tot twee uur later opstaan dan normaal  het resultaat zien van een grondig schoongemaakte badkamer (wat een heuse work-out was)  nieuwe liedjes ontdekken ✦ champagne-ontbijtjes ✦ DIT WEER!!

Related posts

2 reacties

  1. Gourmetten/bbq-en allemaal te lekker! en tof dat je zoveel nieuwe plantjes hebt. En ik moet trouwens ook nog echt een fiets scoren.. even naar de moestuin gaat niet want het is eigenlijk net te lang 'even' lopen en met de auto is ook slecht voor het milieu..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi lijstje! Ik word ook vooral blij van het weer.

    BeantwoordenVerwijderen