Interieur close-ups

Sinds eind november ben ik ingetrokken in mijn eigen paleisje. Ondanks dat het voor mijn gevoel nog steeds niet af is (en vooral de bovenve...

Sinds eind november ben ik ingetrokken in mijn eigen paleisje. Ondanks dat het voor mijn gevoel nog steeds niet af is (en vooral de bovenverdieping niet), maar het wel leuk vind om foto's ervan te delen, heb ik vandaag een aantal close-ups op een rijtje gezet. 
Tell me: wat mist er  ├ęcht nog in mijn interieur?

Related posts

3 reacties

  1. Wauw, wat kan jij prachtig fotograferen zeg! Ik vind je interieur echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto’s! Een hele mooie interieurstijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige tas zeg en wat heb je een mooie close ups gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen