Néé, ik woon nog steeds niet in mijn huis

Dat is het antwoord dat ik de laatste tijd maar al te vaak geef. Minstens vijf keer per week hoor ik wel 'wanneer ga je over?' of &...


Dat is het antwoord dat ik de laatste tijd maar al te vaak geef. Minstens vijf keer per week hoor ik wel 'wanneer ga je over?' of 'wanneer verhuis je?' en nog steeds moet ik mensen teleurstellen (of althans, mezelf teleurstellen) dat ik nog steeds niet in mijn huisje woon...

Hoe dat komt? Puur gebrek aan tijd. Met een full-time baan en daarnaast ramvol geplande weekenden met verjaardagen, weekendjes weg, festivals kom ik er gewoon niet aan toe om van mijn plekje ook echt 'mijn' plekje te maken. Doordeweeks ben ik de laatste ook nog eens doodop (wat je al in mijn vorige blogpost hebt kunnen lezen), wat me echt enorm tegenzit. De vraag 'wanneer ik overga' is dus lastig te beantwoorden. Dat hangt er echt maar net af of ik die ene leuke salontafel, die mooie kast of dat bijpassende tv-meubel vindt. Om nog maar te zwijgen over de wasmachine, tv, het koffiezetapparaat, de vaatwasser, de spiegels en de nachtkastjes die ik allemaal nog op mijn wensenlijstje heb staan.Het wil dus nog niet echt vlotten. Op het moment staan beneden alleen m'n bank en eettafel en eetkamerstoelen (waar ik overigens wél echt heeeel blij mee ben!). Boven staat er een kast en een bed, maar echt bewoonbaar vind ik het dus nog niet. En ja, natúúrlijk baal ik als een stekker dat ik nog niet 'maar' 3 minuten hoef te fietsen naar het station in plaats van 15, natúúrlijk vind ik het klote dat ik nog geen gezellig wijnavondjes voor de tv kan houden en natúúrlijk is het jammer dat ik nog geen maaltijdje heb kunnen koken om deze vervolgens mij kaarslicht op te eten. En helaas moet ik er echt aan toegeven dat dat nog wel een tijdje gaat duren...Tja jongens, geloof me: een eigen huis is echt niet niks, en het liefst had ik er een halfjaar vrij voor gehad om alles mooi in te richten, dingen uit te proberen, te vallen en weer op te staan. In de twee krappe weekjes vakantie is er dan wel geschilderd en een vloer gelegd, maar heel veel extra's is er niet bijgekomen. Gelukkig hoef ik natuurlijk niet uit mijn (ouderlijk) huis en kan ik er zo lang over doen als ik wil, maar het zou oh zo fijn zijn als ik op z'n minst in de donkere maanden het daar gezellig kan gaan maken. Maar for once and for all: ik woon er dus nog niet en ik weet ook niet wanneer dat zo gaat zijn. Dat kan over 2 weken, over een maand maar ook pas eind 2019 zijn.

Houd alles rondom mijn huisje vooral op Instagram in de gaten! Daar post ik geregeld foto's van mijn interieur-avontuurtjes en meest recente aankopen :-)

Related posts

3 reacties

  1. Looove die accentkleur! Je eetkamerstoelen zijn echt prachtig. ♥ Hopelijk gaat je huis gauw als een thuis aanvoelen, Daphne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker de tijd nemen! Ziet er so far mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik snap je heel goed en alles kost nog eens veel geld ook.. succes meis!

    BeantwoordenVerwijderen