Update: Huis, Vakantie, Liefde & Werk

Nooit eerder had ik gedacht dat ik mijn blog zò zou verwaarlozen, maar het is toch echt waar. De drukte op werk, de aankoop van mijn eigen...

Nooit eerder had ik gedacht dat ik mijn blog zò zou verwaarlozen, maar het is toch echt waar. De drukte op werk, de aankoop van mijn eigen (eerste) huis en alle feestjes en andere leuke plannen hebben ervoor gezorgd dat ik weinig tijd meer achter mijn laptop doorbreng. Om jullie toch te vertellen waar ik mee bezig ben, geef ik vandaag een update!

HUIS!
Volgens mij heb ik het een hele tijd geleden wel op mijn blog gedeeld, maar was het laatst eindelijk zover: 2 september kreeg ik de sleutel van mijn allereerste eigen huis! Ik had twee weken vrijgenomen van werk en vooral de eerste week is er volop geklust. Helaas zaten er flink wat dingen tegen, zoals de (spachtelputz) muren die niet mooi geverfd zijn én de vloer die we zelf moesten gaan leggen omdat het kostenplaatje van de werkman wel héél duur uitviel. Al met al is de vloer prima gelukt, heb ik ook nog eens een oudroze(!) muur in mijn kamer en staan er op het moment een bank en een bed. Helaas nog niet heel veel en ik kan dus nog niet echt verhuizen. Vanwege de drukke periode die eraan komt heb ik helaas ook nog eens weinig tijd om echt op zoek te gaan naar spullen. Bummer! Hoe spannend ik het ook allemaal vind, toch hoop ik dat het snel 'ècht' mijn eigen plekje wordt.

Vakantie
Man, wat was ik verdrietig toen die twee weken weer over waren. Sterker nog: ik ben meer moe gaan werken dan dat ik mijn vakantie eind augustus inging. Maar gelukkig heb ik ook genoeg leuke dingen kunnen doen. Zo had ik een fijne, zonnige middag in Gouda, was het weer kermis in mijn woonplaats en ben ik er maarliefst drie keer geweest, had ik mijn eerste paaldansles, ging ik een dagje naar de dierentuin met mijn vriend, lunchten we voor mijn oma's verjaardag, nam ik mijn vriend mee uit eten bij één van mijn favoriete restaurants en ontving ik superveel leuke kaartjes in mijn nieuwe huis. Je kunt stellen dat het echt voorbij is gevlogen in een oogwenk en dat ik er best tegenop zag om de laatste drukke maanden van het jaar weer te beginnen met werken. Met de stress van mijn huis erbij gaat het nog een intense en pittige periode denk ik,  maar I keep my head up!

Liefde
Ook in de liefde gaat alles supergoed. Héél kort heb ik het op mijn blog gedeeld (twee posts terug), maar verder heb ik er dus nog weinig over verteld. Het is wel een zoete love story hoor, want ik ben namelijk samen (of eigenlijk; 'weer 'samen) met de jongen die ik 5,5 jaar geleden leerde kennen in de trein en toen ook al regelmatig mee afsprak. Ik spreek nu alweer sinds juni vorig jaar met 'm af en ben ook met hem naar Bratislava en Wenen geweest. We vonden het allebei zò gezellig, dat we nu sinds juli officieel een relatie hebben. Het was meant to be <3

Werk
Ik heb het al een paar keer benoemd in deze post, maar ook mijn werkleven is weer begonnen. Ik zag er als een berg tegenop, omdat de vermoeidheid na anderhalf jaar werken nog steeds niet is afgenomen. Vooral de afgelopen 1,5/2 maanden hoef ik maar 5 minuten mijn ogen dicht te hebben in de trein, of ik ben al bijna in dromenland. Ik weet niet precies waar dit vandaan komt, maar ik vermoed dat het een combinatie is van spanningen/stress voor het huis, mijn sociale leven willen onderhouden èn de drukte op werk die altijd in de laatste maanden van het jaar zit. Het is dus soms best lastig om de focus er helemaal bij te houden omdat het me dus soms zo opbreekt! Gelukkig kan ik af en toe ook thuiswerken, waarbij ik mijn wekker maarliefst 3 uur later kan zetten en dus wel een meer uitgerust gevoel heb. Verder vind ik werken bij Interpolis nog steeds erg gaaf en ben ik er trots op dat ik zo'n kans heb gekregen :-)

Oh, en by the way.. Sinds ik dus niet heel veel meer met mijn blog doe: volg me vooral op Instagram waar ik regelmatig stories post over de voortgang van mijn huisje :-)

Related posts

4 reacties

 1. Ohh, wat een mooie love story! Het is inderdaad dat het zo moest zijn. Blij voor je! En ik duim met je mee dat je huis snel een thuis wordt. Komt wel! En trouwens: de leukste dingen kruisen je pad wanneer je niet eens intensief op zoek bent, trust me. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om weer een update te lezen! Ik vind het heel knap hoe je het allemaal volhoudt met werk, social life en je huisje! Lijkt me inderdaad pittig. En oh, die love story is echt geweldig haha. Zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie lovestory! Ik hoop dat je huisje snel klaar is zodat je er lekker van kan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te horen! Mooi dat het goed gaat met de liefde :)

  BeantwoordenVerwijderen