La vie de Daphne - Druk, drukker, drukst

Hoewel ik in mijn vorige blogpost nog stellig beweerde dat de weekoverzichtjes netjes iedere maandag weer online zouden komen, is dit er ...

Hoewel ik in mijn vorige blogpost nog stellig beweerde dat de weekoverzichtjes netjes iedere maandag weer online zouden komen, is dit er natuurlijk weer helemaal bij ingeschoten. Wat een drukte zeg... Om toch te laten zien wat me allemaal bezighoudt: vandaag een kleine throwback!


 Even een gigantische sprong terug in de tijd: Koningsnacht. Zoals elk jaar vierde ik deze in Roosendaal, waar het ook nu weer gezellig druk was. Ik heb het in ieder geval weer aardig laat zien worden.

... En dat voelde ik de volgende dag ook wel! Gelukkig gingen we pas best laat weg en zaten we niet vast aan de tijden van een festival. We gingen namelijk gewoon - net als vorig jaar - naar de binnenstad van Tilburg, waar we pas rond 16:00 aankwamen. Ook nu was het weer ontzettend gezellig!

De week erop zou een hele lange week worden. Een collega ging namelijk met vakantie, en er zou ook een nieuwe collega beginnen die ik natuurlijk zou inwerken. Ook had ik woensdag van 8.30 tot 17:00 een meeting (waarvan de laatste meeting 6(!) uur duurde).  Met de dag was ik meer gesloopt...

Tussendoor had ik wel nog tijd om weer een keer een flatlay te maken. Het was maarliefst 7 maanden geleden dat ik voor het laatst een flatlay plaatste. Wat vinden jullie? Lukken ze nog steeds goed? :-)

Jaaaa, toen de vrijdag eindelijk aanbrak, was ik heel erg blij. Dit zou de laatste dag worden van de drukke en lange werkweek! Ik was op, en dat merkte ik aan het feit dat ik 's middags echt heel moe werd. Mijn ogen vielen bijna dicht! Ik hield me vast aan de gedachte dat volgende week een chillere week zou zijn.

's Avonds raapte ik nog mijn energie bij elkaar voor wat drankjes met een vriendin. Eigenlijk heel last minute afgesproken, want mijn originele plannen gingen opeens niet meer door. Ik fietste uiteindelijk pas na 12 uur weer weg!

De volgende ochtend wilde ik lekker uitslapen, maar dit mislukte natuurlijk compleet. Sterker nog, ik was zèlfs mijn zaterdagochtend iets voor werk aan het doen. Alsof ik nog niet genoeg had gewerkt, poeh. 's Middags stond er weer iets leuks op de planning: lunchen met Nicole! Ik fietste iets voor 13:00 richting stad, waar we afspraken bij Bagels & Beans.

We hadden elkaar veel te vertellen, want om 15:00 waren we nog steeds niet uitgekletst. Daarna deden we nog een rondje stad, waarna ik vervolgens thuis nog even uitrustte. 

Zondag was een echte lazy Sunday. Normaal gesproken kan ik echt niet stilzitten, maar na zo'n week had ik het echt wel even verdiend (vond ik).

Achteraf misschien een beetje spijt van, want maandag kon ik m'n ogen absoluut niet openhouden en was ik bijna misselijk van de moeheid. Grrr.. ik haat het om te klagen, maar ik weet dat dit echt weer even zo'n periode is. Laat het weertje maar snel weer beter worden, want ook dat heeft echt invloed op mijn energieniveau!

Dinsdag werd de vernieuwde verdieping geopend op kantoor. Toen ik dit minigebakje op Instagram zette, vroegen sommigen zich al af of ik nieuw werk had. Nee hoor, gelukkig niet :-) Het is slechts een nieuwe kantoorvloer!

Rond een uurtje of 12 stapte ik de trein in richting Amsterdam, omdat ik me had aangemeld voor een workshop contentmarketing van SWOCC. Het was een aardig lange reis, want ruim 2 uur later kwam ik pas aan!

De hele workshop was best interessant. Pas rond etenstijd liep ik weer naar buiten en genoot ik even van de mooie, Amsterdamse gevels.

Ik had die dag ook onder andere de head of branded content van De Speld gesproken - voor de meesten denk ik wel een bekend platform met satirische stukjes. Ik kreeg van hem zelfs nog een boekje mee van alle topartikelen van het afgelopen jaar. Zo wist ik die 2 uur terug weer goed door te komen :-)

Donderdag stond het publishing diner op de planning. Samen met het (sub)team van de afdeling waar ik werk hadden we dit bedacht vanwege het 'afscheid' van een collega en als welkom voor een nieuwe collega. Dat afscheid staat tussen aanhalingstekens hoor, want ze gaat alleen naar een ander team.

We aten quesedilla's en enchilada's, en daarna kregen we het zelfs voor elkaar om nog een toetje naar binnen te proppen. Allemaal liepen we met een vol gevoel (en zelfs een beetje buikpijn) weg. Maar blij was ik in ieder geval wel, want ik had al WEEEEEKEEEND!

De ochtend erop had ik eerst om 11 uur een afspraak, waarover ik jullie binnenkort meer kan vertellen. Daarna stapte ik in de auto voor een ritje woonboulevard, waar meteen weer m'n panty kapotging. Altijd leuk. Grootste geldverspilling ever hoor.

Ik kwam thuis met de borden die ik al maandenlang in mijn hoofd had. Ook kocht ik er bijpassende kommetjes bij. Ik moet nog een keer terug, want ik heb slechts vier borden en twee kommetjes kunnen scoren die er een beetje fatsoenlijk uitzagen.

Vrijdagavond keken we Temptation Island op tv (ja, de ontmoeting!) en de volgende ochtend sliepen we lekker uit.

 Zaterdagmiddag reed ik naar een vriendin toe die normaal gesproken in Breda woont, maar voor moederdag dit weekend in Roosendaal zou zijn. Ik had weer veel te vertellen, en hoe kan dat beter onder het genot van een lekkere donut?

Ook viel mijn oog op dit prachtige typemachine. Echt goals hoor voor in m'n huis later!

Oja, ook iets leuks van afgelopen weekend: 17-21 gaan we er een paar dagen tussenuit naar Bratislava en Wenen! Omdat ik waarschijnlijk niet op zomervakantie zal gaan is een stedentripje tussendoor meer dan welkom. Zin in!

Zaterdag maakte ik me op voor weer een gezellig feestje, waar ik uiteindelijk pas 's nachts om 2 uur van thuiskwam. De rest fietste nog naar de stad, maar mijn arme rug hield het na dat lange staan echt niet meer vol. Zondag hadden we nog een fijne moederdaglunch, en daarna heb ik dutjes gedaan tot ik niet meer kon. Hopelijk heb ik daar morgen niet weer zo'n spijt van als vorige week.. :-P

Related posts

2 reacties

  1. Oeeeh, Wenen en Bratislava! Ik ben in beide steden nog niet geweest en weet er ook niet zo veel van, maar de architectuur lijkt me in ieder geval prachtig! ♥ Wij gingen normaal gezien naar Boedapest in oktober, maar nu lijkt het erop dat m'n vriend geen verlof kan krijgen in de week die ik voor ogen had. :'(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukke weken heb je achter de rug! Wenen en Bratislava zijn prachtig, heel veel plezier alvast! :D

    BeantwoordenVerwijderen