XXL THROWBACK: Waar hing ik de afgelopen tijd allemaal uit?

Duizendmaal sorry dat er zo lang niets verschenen is op mijn blog. Een combinatie van WiFi-problemen (die nog steeds niet helemaal opgelos...

Duizendmaal sorry dat er zo lang niets verschenen is op mijn blog. Een combinatie van WiFi-problemen (die nog steeds niet helemaal opgelost zijn), vermoeidheid en heel veel andere plannen zorgden er voor dat mijn blog iets meer naar de achtergrond verdween. Maar waar ik allemaal uithing, dat zie je vandaag in deze gigantische throwback!


Zo stond ik op vrijdag de vijfde het ene moment nog op de 22e verdieping op kantoor...

... om 's middags alweer in Rotterdam aan een wijntje op het terras te zitten.

 Een lekker en gezellig dinertje bij mijn favo tentje Supermercado kon er ook nog wel bij. Wat is het iedere keer weer genieten daar!

 Na het eten deden we nog wat wijntjes bij een vriendin thuis. De rest zou nog gaan stappen, maar ik was na zo'n werkweek toch iets te moe. Heb ik wel vaker last van de laatste tijd (very frustrating). Lekker met de trein naar huis dus! Gelukkig ging er nog iemand anders mee, waardoor ik niet in m'n eentje naar huis hoefde te reizen.

 De volgende dag reden we naar Loods5. Ikzelf was er nog nooit geweest, maar was altijd reuzebenieuwd naar die winkel. Ohh.. wat veel leuke dingen zeg. Zo zag ik onder andere deze te leuke poster die ik later wel in mijn keuken zou willen. En nog 180 andere spullen die ik - als het kon - zo mee naar huis had willen nemen. Nog maar een keertje teruggaan dus..

Tussen de bedrijven door had ik nog iets heel spannends op de planning, waar ik op deze foto nog op aan het wachten was. Soon more!

's Avonds bestelde ik voor het eerst sushi in mijn eigen stadje. Ondanks dat het best prijzig was, was het superlekker en ga ik het waarschijnlijk wel vaker doen :-)

Ook had ik weer eens een teamdag op de planning. Deze wordt altijd afgesloten met een lekker diner, en nu was dat niet anders. Toetjes en wijn, yes please!

 Mijn dagen bestonden de afgelopen weken (surprise surprise) vooral uit werken, eten, slapen en weer vroeg opstaan. Gelukkig is dat niet altijd zo'n straf met zo'n mooie lucht in de ochtend <3

En ook middagwandelingetjes in de zon zorgen ervoor dat de dagen wat sneller gaan!

We werden tot onze verrassing ook getrakteerd op donuts. Zal ik toegeven dat ik er van de 9 stuks 2.5 op heb? OEPS...

Toen ik eenmaal thuiskwam werd ik blij verrast met bloemen van Joyce en Brittany en een lief kaartje van Simone. ZO leuk!

De afgelopen weken heb ik aardig wat foto's van bloesembomen gemaakt..

.. om vervolgens natuurlijk ook zelf heel wat keren op de foto te gaan.

Op vrijdagavond de 12e besloten een aantal vriendinnen en ik het terras op te duiken. Het was best koud, dus om warm te worden bestelden we wat wijntjes. En hoewel we nog zo hard riepen dat we het rustigaan zouden doen, bestelden we niet veel later een magnum fles van 1.5(!) liter. Goede ruggengraat, goede ruggengraat.

Gelukkig was het ontzettend gezellig, zullen we maar zeggen :-)

De volgende dag stond ik weer fris en fruitig op en hield ik een lekker rustig ochtendje. Ik zou namelijk pas 's middags in de trein stappen richting Den Haag. Onderweg naar de bushalte kwam ik alweer een prachtige bloesemboom tegen. Wat blijft dat toch altijd mooi!

Brittany, Joyce en ik hadden afgesproken lekker sushi te gaan eten. Dit hadden we eigenlijk nog nooit gedaan (want vorige keren was het pizza/pasta en mexicaans). De sushi ging er héél goed in!

De week erop had ik weer heel wat te vieren en dat deed ik met deze gigantische en rijk belegde pizza..

.. EN met een - superlief gekregen - Martini prosecco'tje. 

Donderdag de 18e reisde ik na een ochtend werken af naar Rotterdam voor een meeting met een onderzoeksbureau. De mensen van dit bureau namen ons mee uit lunchen bij Hotel New York (hartstikke erg natuurlijk), waarna we een hele interessante middag hadden.

Eenmaal thuis, en na heel wat inpakstress, stapte ik de volgende ochtend alweer bij vriendinnen in de auto. Het jaarlijkse vriendinnenweekend stond namelijk op de planning! Tot op de dag van vandaag wist niemand (op de twee boekers na) waar we naartoe zouden gaan, al hadden we natuurlijk wel wat vermoedens. Hoe hoger we Nederland inreden, hoe meer we neigden naar één specifieke plek.

Toch waren we wel een heel klein beetje in de war toen we bij Bataviastad stopten. Dit bleek achteraf alleen voor de lunch, want hierna moesten we nog een stukje.

Jaaaa! Onze vermoedens bleken te kloppen: het werd een weekend Groningen! De locatie was héél bijzonder: een hostel midden op een terrein waar ooit een oude Suikerfabriek stond. En het grappige was dat we eerst gedropt werden op het station, om vervolgens hier met de fiets terecht te komen.

Het hele terrein was super Instagram-proof en er werden het hele weekend natuurlijk uitgebreid foto's gemaakt. Dit is bijvoorbeeld één van de muren volgeklad met kunstwerken.

Oh ja! waar we in sliepen? In zeeschip containers. Hierin stonden 5 stapelbedden, waar wij met 8 meiden er vier hadden geclaimd. Op het andere stapelbedje lagen (voor ons) twee onbekenden. Met één van hen hebben we regelmatig gekletst. Wel een leuke manier om zo nieuwe mensen te leren kennen!

Na een avondje stappen op vrijdag (waar ik eigenlijk helemaal geen foto's van heb), stond op de planning dat we zaterdagmiddag lekker in het Noorderplantsoen-park gingen chillen. We troffen het maar met het weer, wat een warmte!  Ik had dat chillen overigens wel even nodig, want ik had die nacht geen oog dichtgedaan.

We waren maar wat blij toen de ijsco-kar voorbij kwam rijden en onze dorst even met een ijsje werd gelest.

Omdat het toch best een beetje warm was en het drinken begon op te raken, fietsten we alweer op tijd naar het hostel. Hier hielden we natuurlijk allemaal weer een fotoshoot.

Om 16:00 had 'de organisatie' (oftewel de twee vriendinnen die dit hele tripje hadden gepland) een escape room geboekt. In twee groepjes van vier probeerden we via best lastige opdrachten uit een container te komen. Uiteindelijk lukten het ons allemaal om onszelf te bevrijden. Kan ik ook weer afvinken (want de enige andere keer dat ik een escape room deed, kwamen we er helaas niet uit..)

Na de escape room maakten we ons klaar voor een diner in de stad. We besloten te eten bij een plekje waar ik een jaar geleden ook al had gegeten: De Uurwerker. Een begrip in Groningen, en dat merk je ook aan dat het er altijd heel druk is (vooral met dit lekkere weer). Ik bestelde zelf een kipburger, die toch wel wat zwaar op de maag viel.

Dit merkte ik toen ik die avond flink ziek erdoor werd. Misschien was het een combinatie van niet slapen, heel lang in de zon, weinig drinken en dan zo'n vette hap, maar man.. wat voelde ik me even naar zeg. De rest van de meiden ging stappen en ik heb nog best een tijdje gespookt. Gelukkig had ik al wat uurtjes slaap ingehaald toen de eersten weer binnendruppelden.

Zondagochtend ging het weer wat beter, en we konden gelukkig even lekker rustigaan doen. De planning zou namelijk pas beginnen om 15:00. Wat we gingen doen? Een boottochtje!

Wat was dit heeeerlijk zeg. Hapje, drankje, muziekje en even helemaal niets.

Na het boottochtje doken we nog even een terrasje op voor we zouden gaan eten. Hier besloten we maar meteen om bij Happy Italy te gaan eten die avond. Voor mij zou het even een veilige salade worden dacht ik zo..

Hoe vaak ik overigens de martinitoren op de foto heb gezet dit weekend, is ook amper meer op één hand te tellen :-P

 Omdat ik zaterdag niet meer mee was geweest, wilde ik natuurlijk wel zondag nog even de stad in. Ondanks dat ik - verrassend - best moe was van dit weekend. We belandden eerst bij De Negende Cirkel, en om een uurtje of 1.45 liepen we naar Shooters. Hier was het best druk, maar ik merkte dat ik best naar mijn bed verlangde en dat ik weer een beetje buikpijn kreeg. Om 2.00 ben ik samen met één van de anderen naar huis gefietst, waar het ook weer erg lang duurde voor ik uiteindelijk sliep.

Maandag begonnen we aan de lange reis naar huis, en tegen 15:00 waren we weer terug in Roosendaal. De rest ging nog eten bij La Cubanita, maar omdat ik echt even geen (vet) eten meer kon zien, besloot ik lekker thuis rustigaan te doen. Ik was gesloopt, sliep plotseling al anderhalf uur en ben 's avonds ook weer heel vroeg naar bed gegaan.

Na twee werkdagen ging ik woensdag met mam uit eten bij de italiaan in de stad. Toen kon een pasta'tje er weer wel gewoon in hoor :-)

En donderdag ging ik na werk eventjes shoppen - waar ik dit te leuke blouseje vond - om vervolgens weer eens na hele lange tijd bij te kletsen met Simone. Deze keer werd het wéér Happy Italy, maar wéér een salade. Yep, ik ben wel even wat voorzichtiger geworden met wat ik eet. En deze caesar salad was ook gewoon heel erg lekker <3

Vanavond is het Koningsnacht, en ook morgen ben ik in de binnenstad van Tilburg te vinden. Voor nu zal ik proberen mijn weekoverzichtjes weer aan te houden zoals eerst. Al is zo'n giga overzicht ook wel eens leuk om te maken, haha!

Related posts

2 reacties

  1. Ik dacht heel even te lezen dat je '9 van de 25 donuts' op had, maar na drie keer lezen drong het tot me door. ;-) Toen viel 2,5 ineens mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen