Favoriete momenten/dingen van de afgelopen tijd

Soms is een weekoverzicht niet altijd even leuk om te laten zien. Te weinig foto's, te eentonige foto's (want.. work) of juist véé...

Soms is een weekoverzicht niet altijd even leuk om te laten zien. Te weinig foto's, te eentonige foto's (want.. work) of juist véél te veel foto's (al maak ik dat laatste nooit mee). Vandaar dat ik vandaag eens afwissel met een 'favoriete momenten van de afgelopen tijd.'

Nieuwe lakschoentjes ✦ Donuts als ontbijt ✦ Een spontaan wijntje op het terras met een collega ✦ Weer eens iets verkopen via United Wardrobe ✦ Iemand helpen met haar flatlay-opdracht voor school ✦ Oude gesprekken teruglezen ✦ Struinen door de straten van Bergen op Zoom ✦ Nieuwe scrunchiesEindelijk na een jaar weer eens afspreken met Larissa ✦ Mijn nagels in een vrolijk lentekleurtje ✦ Heel  veel complimentjes krijgen op mijn nieuwe rode luipaard-jurk ✦ Dè uitvinding die voor mij werkt om beter te slapen: een slaapmasker ✦ Dat het weer langer licht is ✦ Bloesembomen ✦ Foto's maken met bloesembomen  Mezelf trakteren op een fijne babyblauwe portemonnee van TommySpontaan pasta/pizza eten ✦ Een heerlijke verjaardag met de meest fantastische cadeaus  Mexicaans eten <3 ✦ Goede gesprekken met collega's  Paaseitjes trakteren op werk ✦ Zelf getrakteerd worden op taart en champagne  Toastjes met brie ✦ Fietsen/lopen in een zomerjas (of zelfs zonder jas) ✦ Givenchy L'InterditEen superleuk avondje stappen in eigen stad (ondanks dat ik het de laatste keren niet heel leuk vond) ✦ Luie zondagen  Twee vriendinnen, gin tonics en héél veel eten ✦ Getrakteerd worden op koffie ✦ Strawberry cheesecake-taart eten op het terras op zondagmiddag ✦ Swirl's. Wegdromen in de trein ✦ Vriendinnenweekend in het vooruitzicht  Macarons en witte paaseitjes ✦ Onverwachte, maar hele leuke samenwerkingen voor Instagram/mijn blog De NS-staking die toch wel meeviel ✦ MIJN VASTE CONTRACT! ✦ Plannen maken voor Disney  Het nummer 'Movement' van Hozier ✦ Een zonnig dagje in Antwerpen met wijn  Stiekem best trots zijn op dat ik 's avonds laat helemaal naar Gouda en terug ben geredenGesprekken met wildvreemden in een restaurant ✦ Garnalenkroketjes op brood ✦ Golfjes in mijn haar ✦ Grote opdrachten op werk ✦ Franse café's/restaurants <3 ✦ Een vijfgangen menu met alle soorten vis die ik lekker vind ✦ Mijn veterboots die nog steeds superlekker lopen ✦ De 'what's your name?'- Twittertrend waarbij ik (voor de kenners) de René van Meus grap maakte - Daphne met PH omdat je zo'n zuur wijf bent zeker - en hij er nog op reageerde ook De vrolijke prints op kleding van Fabienne Chapot  Fijne en eerlijke gesprekken met vriendinnen ✦ Bollenvelden spotten vanuit de trein die helemaal niet zo ver van mij vandaan zijn ✦ Kaas met mosterd ✦ Desserts met chocomousse (valt het jullie ook op hoeveel eten ik benoem :-P) ✦ Fijne, volgeplande weekenden

Related posts

2 reacties

  1. Wat een mooie momenten! En gefeliciteerd met je vaste contract!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk lijstje, ik word er helemaal vrolijk van :D

    BeantwoordenVerwijderen