Outfit - Red leopard dress

Wat absoluut nog miste in mijn garderobe: een midi dress. Je ziet ze de laatste tijd (en ook vorig jaar al) overal, en toen My Jewellery mi...


Wat absoluut nog miste in mijn garderobe: een midi dress. Je ziet ze de laatste tijd (en ook vorig jaar al) overal, en toen My Jewellery mij benaderde voor een samenwerking, wist ik niet hoe snel ik voor die prachtige, oranjerode leopard dress moest gaan. Vandaag een outfitpost met dit prachtitem :-)

Of je nu een kort wikkeljurkje, een maxi dress met gave print of juist een lengte ertussenin zoekt: My Jewellery heeft heel wat mooie jurkjes waar je uit kunt kiezen. Zelf viel deze rode (of eigenlijk is het bijna oranje) jurk met luipaardprint me op, en omdat op de voorbeeldfoto ook een blond iemand de jurk aan had, dacht ik: 'die moet mij toch ook wel gewoon staan!?'

Enige spannende was eigenlijk de lengte. Ik ben zelf 1,69m, dus midi jurken zijn bij mij al snel gewoon vrij lang. Gelukkig was dat met deze niet het geval en valt deze op mijn enkels. Ik vind 'm het leukst gecombineerd met mijn veterlaarsjes. Grote, chunky sneakers zouden ook wel kunnen, maar daar ben ik zelf niet echt het type voor :-PEén van de leukste dingen van allemaal was de hoeveelheid complimentjes die ik op de jurk kreeg toen ik 'm op een donderdag naar kantoor droeg. Van allerlei hoeken kreeg ik te horen hoe leuk 'ie was, hoe goed 'ie me stond en waar ik die in godsnaam vandaan had. Eén collega is zelfs diezelfde week nog naar My Jewellery gegaan en heeft de twee andere kleuren (geel en grijs) meegenomen. En ook op Instagram stroomden de lieve reacties binnen <3 Blijft leuk als anderen je nieuwe items zo leuk vinden!

Heel happy dus met deze nieuwe aanwinst in mijn kast! Deze gaat het aankomende seizoen nog héél vaak gedragen worden denk ik zomaar. Overigens is de jurk nog gewoon te koop (in alledrie de kleuren), dus check vooral de site van MyJewellery even!

- Dit artikel is een samenwerking - 

Related posts

9 reacties