La vie de Daphne - Verjaardag, Héél veel eten & Nieuwe items

Het is maar goed dat ik vorige week een tussentijdse 'hoe gaat het met mij'-update heb geschreven, want qua weekoverzichten loo...

Het is maar goed dat ik vorige week een tussentijdse 'hoe gaat het met mij'-update heb geschreven, want qua weekoverzichten loop ik alwéér anderhalve week achter. Gelukkig wel eentje met heel veel leuke (en lekkere) foto's deze keer, want ik vierde onder andere mijn verjaardag :-D


Na carnaval was het weer lastig om terug naar het 'normale' leven te gaan. Ik had het zwaar, merkte dat ik een fikse verkoudheid had opgelopen en ook de vermoeidheid viel niet mee. Hoewel ik woensdag en donderdag stug doorwerkte, merkte ik dat ik vrijdag toch echt even behoefte had aan een dagje rust. Die heb ik dan ook goed gespendeerd door vrijwel de hele dag dutjes te doen, goed te eten en te drinken en even helemaal niets te 'moeten.'

Ook zaterdag sliep ik nog een beetje uit, maar al snel merkte dat het (gelukkig!) weer stukken beter met me ging. Wat één dag al niet met een mens kan doen!

Ik ging samen met mam naar de stad om een locatie te zoeken voor mijn jaarlijkse verjaardagsfoto. Het weer was al best onstuimig, dus het liefst ging ik ergens binnen een foto maken. Dat lukte, en we vonden deze locatie bij mam op het werk. Ik vind 'm best geslaagd!

Hoewel mijn verjaardag (of eigenlijk moet ik zeggen: 'onze', want ik ben tweeling) pas zondag zou zijn, gingen we zaterdagavond al uit eten met het gezin. Zoals bijna bij elke verjaardag gingen we weer naar de Argentijn, die nog niet zo heel lang geleden is verhuisd naar een nieuwe, supermooie locatie.

Als voorgerecht nam ik.. hoe kan het ook anders...? :-P

Normaal gesproken is ook mijn hoofdgerecht nogal voor de hand liggend, maar nu besloot ik er eens een verrassende wending aan te geven. Ik koos namelijk voor een zalmburger. En die viel goed in de smaak!

Het nagerecht kwam samen met wat vuurwerk, omdat ik tussen neus en lippen door had laten vallen dat ik 'vanavond mijn verjaardag nog zou vieren.' Dat had het personeel dus goed opgevangen en zo stonden ze met z'n allen te zingen aan onze tafel.

's Avonds kwamen er een aantal vriendinnen op visite. We telden af tot 12 uur en reden een halfuurtje later richting Breda voor een avond stappen. Hoewel het superrustig was, lag ik uiteindelijk toch pas tegen 5 uur op bed. En oeps... ik ben de hele avond vergeten foto's te maken!

En toen was het zondag, party time! Eindelijk 25. Poeh.. als ik het zo zeg lijkt het wel heeeel oud (om over de vele keren 'kwart eeuw' die ik al naar me toe geworpen heb gekregen nog maar te zwijgen). Ik werd heel erg moe wakker, maar wist me met die 5 uur slaap toch naar beneden te slepen voor een verjaardagslunch met oma.

Om oma moest ik trouwens nog wel even lachen, want ze nam maar liefst twee stukken taart. 'Ja, omdat jullie ook met z'n tweeën jarig zijn natuurlijk!' Motto 4-life.

Rond half 4 nam ik de trein richting Rotterdam. Yup, zelfs op mijn verjaardag reis ik nog met het openbaar vervoer. Maar deze keer wel voor iets leuks, want ik had eerder die week aan Joyce & Brittany gevraagd of ze een hapje wilden gaan eten op mijn verjaardag. Natuurlijk stemden ze daarmee in, yesss!

Het weer was helaas wel een beetje jammer, dus gingen we meteen vanuit het station met de metro naar Supermercado. Sinds ik dit tentje heb ontdekt in september (eigenlijk dankzij een vriendin van mij die in Rotterdam woont), is het echt mijn grote favoriet!

We bestelden alledrie een gin/watermeloen-cocktail die echt mééééga lekker was. Je ziet zelf hoe blij ik ervan werd :-)

Omdat Joyce een weekje voor mij jarig was en ik natuurlijk de dag zelf, wisselden we weer wat cadeautjes uit. Van Brittany & Joyce kreeg ik deze prachtige card holder van Furla. Echt heel handig voor als ik mijn Furla tasje gebruik en een keer níet die huge portemonnee mee hoef te nemen. Dankjewel dropjes <3 Aan Joyce gaven we overigens een mega pastaschaal van Blond Amsterdam, waar ze ook heel erg blij mee was!

Na de cocktail en de cadeaus besloten we heel enthousiast van alles van de kaart te bestellen. Toen alles eenmaal op tafel kwam, bleek maar weer dat onze ogen groter waren dan onze maag. Oeps.. het was toch wel héél erg veel.

Gelukkig maakte dat voor ons helemaal niet uit, want zo hebben we van alles wel wat geproefd en ook nu vond ik het weer heel lekker smaken. Dus, als je van Mexicaans houdt en in Rotterdam bent: Supermercado is the place to be! (maar, bestel dus niet teveel, haha!)

We waren redelijk op tijd klaar met eten, en omdat we zo vol zaten besloten we terug naar het station te wandelen in plaats van de metro te nemen. De wind was immers al gaan liggen (dachten we, want eenmaal vlakbij het station waaiden we weer zowat weg). Op het station maakten we nog wat gekke foto's en daarna gingen we alledrie een andere kant op. Wat was dit een fijn verjaardagsweekend <3

Maandag op kantoor was mijn verjaardag nog steeds niet voorbij, want bij binnenkomst waren een aantal collega's nog bezig met slingers ophangen. Zò leuk. De hele dag door kreeg ik van heel veel mensen felicitaties.

Zelf trakteerde ik maar liefst 3 kilo(!) aan paaseitjes - de pot op de foto is 'slechts' één kilo. Eerst dacht ik dat dit wel een voorraad voor minstens twee weken zou zijn. Drie keer raden wat donderdag de bodem al had bereikt...

Naast de cadeautjes die je op de headerfoto ziet, had ik van de vriendin van mijn broer ook nog mooie tulpjes gekregen. Echt een fijn kleurtje!

Eén van de tofste cadeaus was dit houten bord waarop een vriendin mijn blog-logo had gebrand. Echt heel leuk om zulke gepersonaliseerde dingen te krijgen <3

Dinsdag was er nog steeds taart over, dus ik kon het natuurlijk niet laten een stukje ervan te nemen. Je wordt maar één keer 25, toch?

Woensdag kon ik een klein beetje uitslapen en reed ik rond 8.45 richting Zevenbergen, waar ik al carpoolend met een collega naar Amsterdam ging. We gingen namelijk op bezoek bij één van de bureaus waar we mee samenwerken. Het was een fijne en inspirerende middag en we reden met een tevreden gevoel weer richting huis. Bizar feitje is wel dat we voor een afspraak van 2 uur echt de hele dag onderweg zijn geweest. Ik was namelijk ook pas weer na 5 uur thuis!

Maar toen ik eenmaal thuis was, lagen er wat leuke pakketjes op me te wachten, waaronder deze te leuke jurk van My Jewellery. Binnenkort kunnen jullie hier natuurlijk mooie outfitfoto's mee verwachten! Zelf maakte ik alvast - omdat ik echt niet kon wachten - dit portret voor op Instagram.

Donderdag was het opnieuw feest, want een collega was 25 jaar in dienst. Daar moesten we natuurlijk wel even bij stilstaan, en hoe kan dat beter dan met lekkere gebakjes?

Het andere pakketje dat woensdagavond binnen was gekomen, waren deze leuke lakschoentjes. Ik heb eerder zulke schoenen gehad, maar deze zijn helaas tijdens oud & nieuw kapotgegaan. Tijd voor een nieuw paar dus!

Verrrry happy with my new items! Op mijn jurk kreeg ik overigens de hele dag door superveel lieve complimentjes :-)

Vrijdag zou ik eigenlijk vrij zijn, maar omdat ik maandag (vandaag) maar een halve dag werk, werkte ik vrijdag alvast een halve. Ik begon lekker vroeg en zat al om 7:45 achter mijn laptop.

Tussendoor ruimde ik wat op en kwam ook meteen het pakketje tegen waar ik eerder die week mijn rode leopard-jurk uit had gehaald. Oh ja, was even vergeten dat er ook nog twee scrunchies in zaten. Ik vind ze allebei echt supermooi!

Ook vrijdagavond was mijn verjaardag nog niet voorbij (ze noemen het niet voor niets 'verjaarweek' toch?) en genoot ik van een lekker stukje kersenvlaai en een glaasje champagne.

Zaterdagavond reed ik weer naar Gouda voor de housewarming van Brittany & haar vriend. Best spannend om zo'n stuk in het donker te rijden, maar ik heb het toch maar mooi gedaan. Na gezellig bijgekletst te hebben met Joyce, haar vriend en nog wat andere mensen, stapte ik vlak na 23:00 weer de auto in voor de reis naar huis. Ik moet zeggen dat het nog lastig was om wakker te blijven, en uiteindelijk héél blij was weer thuis te zijn.

See you next week!

Related posts

4 reacties

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele gezellige week heb je gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's! Zo te zien heb je een hele fijne week gehad en een geweldige verjaardag. Super leuk je nieuwe jurkje van My Jewellery!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het zo gezellig om 'spontaan' uit eten te gaan! Krijg stiekem zelfs weer een beetje trek bij het zien van de foto's, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd! En wat een boel heerlijk eten. :)

  BeantwoordenVerwijderen