Hoe gaat het met mij? - Een korte life update

Nu er alleen nog maar weekoverzichtjes op mijn blog online komen, leek het me wel weer eens tijd voor een wat uitgebreidere life update. W...

Nu er alleen nog maar weekoverzichtjes op mijn blog online komen, leek het me wel weer eens tijd voor een wat uitgebreidere life update. Want hoe gaat het nu met werken, mijn huizenzoektocht, of voor de echte nieuwsgierige aagjes: de liefde? Ik vertel het je vandaag!

Werk
Yup, het werken is - nu ik dit typ - lekker druk. Hoe ik de ene week kan klagen over hoe rustig ik het heb, is dat de week erop weer helemaal anders en zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Er valt dus genoeg te doen, maar helaas zit mijn (soms) lage energielevel niet altijd mee. Ik probeer nog steeds goede manieren te vinden om beter te slapen (waarvan ééntje al lijkt te werken: een slaapmasker), maar moe na - of soms zelfs vòòr - een werkdag blijf ik altijd. Tja.. het went nooit denk ik. Ook heb ik te horen gekregen dat ik in ieder geval mag blijven op m'n werk (meer daarover volgt héél snel), en weet ik ook steeds meer wat ik echt leuk vind. Buiten dit alles blijft het in ieder geval nog steeds heel erg leuk om tegen willekeurige mensen te vertellen waar ik werk :-P

Huizenjacht
In februari had ik natuurlijk twee bezichtigingen, maar deze zijn het voor mij beiden niet geworden. De huizen voldeden helaas niet helemaal aan mijn wens en ik heb hiermee meteen gemerkt dat ik vrij kieskeurig ben (maar het is dan ook niet zomaar een pak suiker dat je in de winkel koopt). Daarom heb ik ook maar besloten om voor nu rustig verder te kijken, de Funda-app goed in de gaten te houden en mocht daar iets leuks tussen zitten, gewoon te gaan kijken. Het belangrijkste is dus wel om héél, héél veel geduld te hebben. Mijn tijd komt nog wel, enne.. alleen wooninspiratie op doen blijft natuurlijk ook gewoon heel erg leuk!

Blog/Instagram
Mijn blog stond sowieso al op een lager pitje, maar nu lijkt ook Instagram daarbij te zijn gekomen. Hoe ik normaal nog bijna dagelijks een foto postte, ben ik nu blij als het me twee keer per week lukt. Alle bestanden op mijn oude harde schijf heb ik nog steeds niet terug (en ga ik waarschijnlijk ook niet meer terugkrijgen), waardoor ik ook geen oude foto's meer kan 'recyclen.' Superjammer natuurlijk, want anders had ik nog een aardige voorraad gehad. Sinds januari heb ik dus weer moeten beginnen met nieuwe foto's maken, maar door het werken doordeweeks èn de weekenden die ik helemaal volplan met leuke dingen heb ik er niet altijd meer tijd voor. Wel komt er weer een leuke samenwerking aan die hopelijk binnenkort weer op mijn blog en Instagram zal verschijnen! :-D

Gezondheid
Naast het feit dat ik dus nog steeds moe ben en wel eens slecht slaap, heeft carnaval ook aardige impact gehad op mijn gezondheid. Ik denk dat de combi van zonder jas buiten lopen, heel ongezond eten en natuurlijk heel veel drankjes er echt voor heeft gezorgd dat ik echt weer even rustiger aan moet doen. Natuurlijk kwam vlak erna ook nog mijn verjaardag (afgelopen zondag!), maar aankomende tijd is het qua feesten weer wat rustiger. Als laatste heb ik ook nog eens al zo'n 3(!) weken last van een zenuwtrekje in mijn oog, wat ook weer te maken heeft met vermoeidheid en misschien wel stress. Hmmm.. veel me-time nemen denk ik zo maar!

Liefde
Wie het maandoverzichtje van januari las, weet dat ik weer best wat te verwerken had op liefdesgebied. Ik wist op dat moment echt wel dat ik me binnen een maand of twee weer beter zou voelen, en ik moet inderdaad zeggen dat ik het al wel achter me heb kunnen laten. Fijn nieuws dus :-) Op dit moment doe ik het gewoon weer lekker rustig aan en focus ik me vooral op de huizenjacht, het werken en mijn lieve vriendinnen <3

Related posts

3 reacties

  1. Yay! Goed nieuws van je werk. Vind het heel goed dat je je focust op de huizenjacht, je werk en je vriendinnen. De rest komt vanzelf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alsnog een ontzettend gelukkige verjaardag gewenst, lieve Daphne! Blij te lezen dat je mag blijven op je werk en uiteraard ook slim dat je je vooral focust op de huizenjacht, je werk en je vriendinnen! Hopelijk gaat dat zenuwtrekje gauw weg, want ik ken het jammer genoeg maar al te goed. :')

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yaaay, voor goed nieuws op je werk! Ik hoor wel van meer mensen dat carnavallen niet het beste is voor je gezondheid, haha. Goed rusten en niet te veel willen plannen is ook belangrijk! Zeker voor de zenuwtrekjes in je oog, want ik heb dat ook als ik veel te veel doe, moe ben of stress heb. Komt wel weer goed!

    BeantwoordenVerwijderen