La vie de Daphne - High Tea, Wellness-dag & Carnavalsoutfit scoren

Het is maandagochtend 5.40 nu ik dit typ en bovenstaande foto heb toegevoegd. Dat vroege opstaan blijft een hel, en de lange dagen werk...

Het is maandagochtend 5.40 nu ik dit typ en bovenstaande foto heb toegevoegd. Dat vroege opstaan blijft een hel, en de lange dagen werken zijn nog steeds vermoeiend, ondanks de 8 maanden die ik heb aangetikt. Maar gelukkig is er ook genoeg ruimte voor leuke dingen! Kijk je met me mee?


Maandagmorgen in de trein. Song of the day.
Tja.. hoe hard ik ook met m'n e-mail handtekening probeer; er zijn tòch mensen die weigeren mijn naam goed te raden :-P

And again, weer in alle vroegte in de trein. Het idee dat ik dit nu alweer 8 maanden doe is echt zò bizar!

Het fijne aan dit soort dagen? Meetings op grote hoogte. En oh, wat vind ik het fijn dat het zonnetje zich zo af en toe laat zien!

Woensdagmiddag ging ik na een ochtendje op kantoor (wie spot m'n werk ook? :-P) weer richting huis om daar verder te werken.

Ook deelde ik die dag op Instagram weer een foto die ik eerder die maand maakte. Merk echt dat ik een heel stuk minder actief ben op Instagram dan ik zou willen, maar helaas heb ik echt totaal geen tijd om nieuwe foto's te maken :(

Vanwege de lancering van een nieuwe campagne op donderdagmiddag, lagen er overal old school snoephorloges op tafel. Is deze watch game niet on point?

Ook 's middags ging ik weer de hoogte in, maar deze keer weer vrijwillig. Het was immers alweer een hele tijd geleden dat ik de kantoortoren op was gelopen met de trap. Helaas was het uitzicht een stuk minder mooi dan dinsdag. Wat was het mistig zeg!

Een nieuw favo outfitje is dit toch wel hoor: mijn coltruitje, spijkerrok met split aan de voorkant en riempje.

Vrijdag had ik weekend (en BLIJ dat ik daarmee was!) en stond er na een ochtendje uitslapen weer wat leuks op de planning. Ik ging namelijk een dagje naar een wellness centrum bij Schiedam. Even een dagje helemaal niets!

Na een heerlijk lange nacht slaap werd ik op zaterdag met knallende hoofdpijn wakker. Tja, die sauna's waar je zoveel vocht verliest zijn toch niet zo héél goed voor je (I know, had ik maar meer moeten drinken..). Gelukkig kon ik lekker rustig aan doen, want ik hoefde pas om 14:30 weg.

En niet zomaar voor iets.. want ik had mama namelijk met kerstmis een high tea cadeau gedaan. Ik had gereserveerd op een zaterdagmiddag en als er iets is dat je beter niet kunt doen... is high tea'en op een zaterdagmiddag. Wat een kippenhok. Omdat het in een ijssalon was, zaten er ook gezinnen met kinderen, baby showers en een stel giechelende tienermeisjes.

Maar hé: het eten en de theetjes waren heerlijk. Als eerste plateau kregen we hartige hapjes: sandwiches met kruidenkaas en tonijn, mini saucijzenbroodjes- en worstenbroodjes, een mini quiche en allerlei bruchetta's. Mmmm!

Van de zoete gang was ik iets minder fan (en dat terwijl ik zo'n enorme zoetekauw ben), en op dit plateau lagen mini appeltaartjes, een lemon curd cakeje, scones, choco-lolly's, soesjes en een bonbon. 's Avonds hoefde ik niet heel veel meer te eten in ieder geval :-P

Die avond had ik ook weer eens een feestje op de planning. Na wat drankjes en dansjes belandde ik uiteindelijk iets na 1 uur weer in bed. Goh, wat vliegt zo'n weekend voorbij zeg!


En toen was het alweer zondag.. Ik ging samen met een vriendin op pad voor een carnavalsoutfit en na twee winkels vond ik deze superleuke circusoutfit. Ondanks dat het die middag al carnaval in de stad was, was ik nog niet zo in de stemming en hangen deze jas en hoed nog even een maandje in mijn kast..

Ook waagde ik weer een poging tot foto's maken. Mislukte helaas compleet. Balen zeg! En dat terwijl ik al zoveel foto's tekort kom. Grrr!

Related posts

3 reacties

  1. Die high tea ziet er heel lekker en gezellig uit! Jammer dat het zo lawaaierig was. Succes met deze nieuwe werkweek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die groepsfoto en die hightea, ziet er echt allemaal zo gezellig uit! Succes weer deze week

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh ik had het er toevallig met Albert over dat ik zo'n zin heb in een high-tea, maar nu helemaal! Haha. :) Jammer dat de zoete ronde wat minder in de smaak viel. Ik ben ook dol op zoet hihi. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen