La vie de Daphne - Hoe was mijn januari + hoe gaat het met mij?

Zo. Het is alweer sinds mijn eindejaarsbrief geleden dat ik iets van me hebt laten horen. Maar: I'M BACK! Mijn broertje heeft mijn harde...

Zo. Het is alweer sinds mijn eindejaarsbrief geleden dat ik iets van me hebt laten horen. Maar: I'M BACK! Mijn broertje heeft mijn harde schijf weten te vervangen en ondanks dat ik alles kwijt ben, ben ik heel blij dat mijn geliefde Macbookje het weer doet. Kan ik jullie meteen meenemen in afgelopen maand.

Want januari was me er eentje. Een maand die ik eigenlijk zo snel mogelijk achter me wil laten. Want hoe happy ik 'm ook begon met een heel gezellig oud en nieuw feestje in Tilburg (ondanks dat ik nog wel een beetje ziek was), hoe verslagen ik een paar dagen later was.Wie mijn eindejaarsbrief goed gelezen heeft, wist dat er nog wat open eindjes aan 2018 hingen en dat ik sinds november weer voorzichtig was begonnen met daten.  En omdat ik hier op m'n blog altijd open en eerlijk ben geweest en het me eigenlijk niet eens uitmaakt wie dit leest, ga ik het gewoon vertellen. Het nieuwe jaar stond namelijk wel een beetje in het teken van 'een nieuw begin.' Tenminste, dat dacht ik. Het begon allemaal heel positief, en op de eerste vrijdag van 't jaar kwam er zelfs weer een vervolg aan het hele dateverhaal. De dag dat ik mijn oma ophaalde uit het ziekenhuis (ook heel goed nieuws trouwens!!) was ik echt way too excited voor die avond. Maar dat duurde niet heel lang, want hierna kwamen een paar dagen radiostilte en na een korte confrontatie was het ineens van de ene op de andere minuut compleet voorbij. Triest, maar waar.Tussendoor ging ik de vijfde nog een dagje naar Antwerpen, waar ik een aantal supertoffe items kocht in de sale-chaos. Eén daarvan was dit te leuke salopettejurkje in corduroy-stof. Iets dat compleet uit m'n comfort zone ligt, maar wat ik nu al ontzettend vaak heb gedragen. Ook deed ik weer lekker drankjes bij een vriendin en was het de week erop weer rustig opstarten op werk.Ik besloot ook meteen een spannende stap te nemen en een financieel adviseur te bellen voor een eerste gesprek. When one door closes, another one opens, zullen we maar zeggen. Omdat het ene dus zo koud op m'n dak kwam, wilde ik me direct alweer focussen op iets nieuws. Maar daarbij moet ik toegeven dat dat nog wel enige tijd in beslag gaat nemen voor er schot in komt.

Op donderdag de 10e werkte ik voor het eerst in de vernieuwde Lochal in Tilburg, at ik een gigastuk appeltaart voor m'n moeders verjaardag en kreeg ik een dag later mijn nieuwe lievelingstrui van Na-kd binnen (te zien in dit artikel)

Op vrijdagavond ging ik weer eens uit in Roosendaal en datzelfde weekend had ik maarliefst twee lunches gepland met mam - en de tweede keer met mijn broertje erbij. Ik deed lekker wat wooninspiratie op, breidde mijn uitzet weer een beetje uit (en schafte mijn eerste koekenpan aan!) en ging ook weer lekker terrassen met vriendinnen en een flinke portie bittergarnituur.

Op donderdag de 17e bracht ik weer eens een bezoekje aan het casino, waar ik na lange tijd eens met winst naar huis ging. Meest toevallige aan dit alles was dat mijn broertje een dag eerder in dezelfde vestiging was, en blijkbaar hetzelfde bedrag aan winst had. It's all in the family! De vrijdag erop sliep ik lekker uit en besteedde ik een middagje aan portretfoto's maken. 's Avonds fietste ik weer naar een vriendin voor wat drankjes en goede gesprekken, en de volgende ochtend ging de wekker alweer vroeg.
Maar wel voor iets leuks, want ik ging namelijk een dagje naar Amsterdam met Brittany & Joyce! Ondanks dat het superkoud was, scheen het zonnetje wel lekker en was het prima te doen om te wandelen, te lunchen en foto's te maken. Ook scoorde ik nog twee superleuke items bij Costes: een stippenjurkje en een felblauwe trui.

 's Avonds reisden we naar Haarlem voor een pastaa'tje, en later op de avond filmden we video's en bleven we slapen bij Joyce in Hoofddorp. De volgende ochtend sliepen we uit, ontbeten we uitgebreid en maakten we ook weer foto's in het zonnetje (maar oh, wat was het ijzig koud!). Daarna begon de lange reis naar huis en stond er weer een volle week werk op de planning.

De hele week dook ik vroeg mijn bed in (winterdipje, maybe?) en elke ochtend was het weer flink op m'n tanden bijten toen ik door de kou - en dinsdag zelfs sneeuw - moest fietsen! Woensdag scoorde ik alweer de allereerste paaseitjes van 't jaar (guilty pleasure) en kan ik inmiddels zelf zeggen dat ze alweer op zijn. Oeps..Ook mijn weekend werd best rustig. Alleen de zaterdag was goed gevuld met een dagje winkelen en koffie drinken in Breda, en 's avonds wijntjes drinken.  Ook nu tikte ik weer leuke dingen op de kop: een riempje, een rok met split aan de voorkant èn een fan-TAS-tische canvas tas met 'Très Parisien.' De jas die ik hieronder links aan heb kocht ik overigens niet, omdat het best een dunne jas was voor deze periode van 't jaar.Zondag hield ik een lekkere me-time dag, zette ik dit maandoverzichtje in elkaar, lag ik lekker lang in bed en heb ik me weer mentaal voorbereid op een nieuwe week werken. Ook begon ik ein-de-lijk aan La Casa de Papel, en keek al 6(!) afleveringen uit.  Ik heb weer iets te doen de komende tijd... :-P

En oh, vanaf nu komen er wèl weer iedere maandag weekoverzichtjes online. Eindelijk weer eens wat leven op m'n blog!

Related posts

3 reacties

  1. Was zo gezellig in Amsterdam, Haarlem en bij mij thuis! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk dat er weer een blogpost online staat! En wat ontzettend rot hoe je date verhaal is afgelopen... :( Zo te zien heb je wel genoeg afleiding gezocht, leuke dingen heb je gedaan! Dat rode corduroy jurkje vind ik je erg mooi staan <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh wat een heerlijk overzicht zeg, en wat een toffe dingen heb je weer gedaan. Zie ik daar nou een heerlijk groot bord met carpaccio en truffelsaus? JAMMIE! en dat jurkje staat je trouwens echt super. Verf jij ook? Ik zag daar niets over staan maar aan de foto te zien doe je het wel. Ik ben benieuwd naar je creaties! Ik heb vanmiddag ook heerlijk geverfd!

    BeantwoordenVerwijderen