Touch of Colour

Naast alle zwarte items in mijn kledingkast, is het extra leuk om eens een felgekleurd item erbij te hangen. Zo scoorde ik onlangs al een f...


Naast alle zwarte items in mijn kledingkast, is het extra leuk om eens een felgekleurd item erbij te hangen. Zo scoorde ik onlangs al een felgroene trui, maar eentje met meerdere kleuren miste nog. Toen ik deze van het merk Na-kd op OTTO zag, kon ik mijn geluk niet op. Het was liefde op het eerste gezicht!


Ik ben al eens eerder verliefd geworden op de combinatie roze en rood toen ik een jaar geleden een wollen rood/roze shirtje kocht bij Bershka. Helaas niet vaak gedragen, maar bij elkaar vind ik deze colourblock-kleuren nog steeds heel erg tof.  Daarnaast ben ik gewoon alweer een tijdje bezig om mijn wintergarderobe wat uit te breiden en kwam ik de laatste tijd o-ve-ral hele leuke gestreepte truien tegen. Yup, zo eentje miste ik dus zelf nog, en toen ik deze zag, wist ik niet hoe snel ik mijn slag moest slaan.


Nog leuker? Dat de trui van het supertoffe merk Na-kd komt! Iets dat ik helemaal niet had verwacht tegen te komen op een webshop zoals OTTO. Toen ik dit nieuwe lievelingsitem vorige week eenmaal binnenkreeg, ontving ik al meteen wat reacties en complimentjes van mensen die 'm ook erg mooi vonden.

In eerste instantie combineerde ik de trui met mijn leren rokje, maar met een zwarte pantalon of skinny jeans staat 'ie ook echt heel leuk. En mijn roze jas eroverheen maakt het geheel echt af.  Paar stoere boots eronder en I'm ready to go!

De rest van mijn outfit
Ketting - Anna+Nina
Jas - Giacomo
Rokje - My Jewellery
Broek - H&M

-Deze post is een samenwerking-

Related posts

2 reacties

  1. Wauw, wat een leuke trui! Ik vind de kleuren combinatie ook heel erg mooi <3 Heel tof dat OTTO nu ook kleding van Na-kd verkoopt!

    BeantwoordenVerwijderen