Celebrate V-day in red!

Of het nu voor je geliefde is of puur voor jezelf: een nieuw setje is altijd een welkome traktatie. En vanwege Valentijnsdag is het natuur...

Of het nu voor je geliefde is of puur voor jezelf: een nieuw setje is altijd een welkome traktatie. En vanwege Valentijnsdag is het natuurlijk extra leuk om een beetje meer uit te pakken (no pun intended). Vandaag dan ook mijn nieuwste aanwinst, helemaal in de Valentijnssfeer :-)


Toen ik de nieuwe Valentijnslingerie-collectie van Hunkemöller zag, was mijn eerste indruk 'poeh, wat ontzettend veel uitdagende items zeg!' Gelukkig zitten er naast alle (pi)kante(n) en strappy setjes ook een hoop mooie satijnen slipdresses, fluffy pyjama's, leuke sokken en grappige accessoires in de collectie. Voor ieder wat wils dus!
En tja.. mijn oog viel natuurlijk weer meteen op een setje met bralette. Ik heb inmiddels - no shame - een gigantische bralette-verzameling opgebouwd: van rood, zwart, roze, groen en paars tot héél gedetailleerd en mooi afgewerkt tot juist heel simpel. Het was dus best lastig om iets uit te kiezen dat nog niet in de buurt kwam van wat ik al had, maar toen ik dit rode setje zag, dacht ik 'hey, daar wil ik mijn collectie wel mee uitbreiden!'


Dit werd dan ook zonder twijfel mijn traktatie aan mezelf voor Valentijnsdag. En voor daarbuiten ook natuurlijk. Het zou immers veel te zonde zijn om zoiets moois maar 1 dag te dragen, toch? Enne.. voor zowel singles als iedereen met partner (die haar Valentijn op deze manier wil verrassen): Fijne Valentijnsdag alvast ;-)

De Valentijnscollectie van Hunkemöller vind je hier.

- dit artikel is een samenwerking - 

Related posts

3 reacties