La vie de Daphne - Wat ik afgelopen week allemaal meemaakte...

Hi there! Het is weer tijd voor m'n wekelijkse foto-overzichtje waarin ik laat zien wat ik afgelopen week allemaal meemaakte. Zo was ...

Hi there! Het is weer tijd voor m'n wekelijkse foto-overzichtje waarin ik laat zien wat ik afgelopen week allemaal meemaakte. Zo was mijn oma jarig, deed ik er maar liefst 2.5 uur over om op mijn werk te komen en ging ik twee avonden achter elkaar naar het terras.

Van maandag heb ik eigenlijk helemaal geen foto's. Beeld je maar in dat het een hele standaard kantoordag was, en dat ik die avond heel vroeg in bed lag (mede door het feit dat ik zondagavond nog tot laat in Tilburg was natuurlijk). Gotta love monday evenings :-PDinsdag: ook weer een werkdag (surprise, surprise). Na het eten thuis at ik nog een schaaltje van één van mijn favo ijssmaken: aardbei meringue. Wie is ook fan?

Woensdag begon de dag wat minder leuk, want toen ik op het station aankwam bleek er een aanrijding te zijn. Enorm treurig voor de persoon en nabestaanden natuurlijk, dus chagrijnig of boos kon ik er absoluut niet om zijn. Dan maar een plan B bedenken. Terug naar huis gaan was geen optie (ik had immers geen laptop bij), dus bedacht ik me dat ik wel een stadsbus van Breda naar Tilburg kon nemen. Ik wist dat de NS bussen inmiddels geregeld waren, maar ik zag op dat moment net bus 131 aan komen rijden (en lui dat ik was, had ik geen zin meer om naar de andere kant van het station te lopen om in zo'n snellere bus te stappen). Gelukkig wist ik in deze overvolle bus snel een zitplekje te scoren, want het zou een aardig lange reis van anderhalf uur worden.

Ruim 2.5 uur later kwam ik op mijn werk aan, waar we de dag maar met z'n drietjes hebben gespendeerd.  Praktisch gezien kwam ik alleen om mijn laptop op te halen, want die middag wilde ik thuiswerken. Achteraf ben ik gewoon gebleven, anders voelde het ook zo nutteloos. Ook liep ik voor de enige keer die week weer eens de trap op. Blijft heftig hoor, maar wel supergoed voor de beweging :-) Nu weer kijken of ik het elke dag kan gaan doen!

Terug ga ik natuurlijk met de lift, haha!

Donderdag zou voor mij alweer de laatste dag op kantoor worden. Yay voor vroeg op het station zijn trouwens: er is dan altijd superveel plek in de trein! (dat was 10 minuten na deze foto wel anders)

Het dagelijkse koffie happy-hour kon ook weer niet overgeslagen worden (goh, mijn weekoverzichten worden best eentonig zo..)

 En toennn.. had ik al weekend! Of ja, weekend.. Ik had wel mijn laptop meegenomen om vrijdag nog wat dingen te doen omdat ik voor een deel een collega zou vervangen.

Vlak na het eten zou ik nog naar m'n jarige oma gaan. Tevoet deze keer, want het was die dag best prima weer. Even een snelle kledingchange en gààn.

Mijn oma had een vruchtentaart gehaald, en deze hadden we - vreetzakken dat we zijn - in drie grote stukken gehakt. Zat ik daar dan, met een bizar groot stuk taart. Maar hij ging toch echt tot de laatste kruimel op :-P

Tussendoor zette ik deze foto op mijn Insta story, die alweer ruim 1.5 jaar geleden gemaakt is. Blijft mooi, zulke herinneringen.

Vrijdagochtend had ik al even gewerkt, maar vlak na de lunch had ik wel zin om even de stad in te duiken. Naast wat benodigde boodschappen ging ik ook nog wat kledingwinkels af, en ik heb lang getwijfeld over de blouse op deze foto (gezien 'ie wel heeeel erg oversized was). Uiteindelijk nam ik een andere mee, maar de combinatie met deze rok vond ik best leuk!

Bij WE paste ik dit bloemenjurkje die ik al eerder had zien hangen. Hij was toch een heel stuk korter dan ik dacht, dus dat bespaarde me weer een hoop geld. Soms moet je dingen gewoon even aantreken om erachter te komen dat het toch niet je ding is, toch? :-)

Wel besteedde ik wéér een hoop geld bij Hunkemöller. In de afgelopen twee weken heb ik er maar liefst drie keer iets gekocht, dus dat ik een trouwe klant ben kun je wel zeggen. Op de foto hierboven zie je er rechtsonder een klein stukje van. Totally in love <3

Hierna was ik - geheel onverwacht trouwens - tot maar liefst 20.00 uur nog aan het werk (en dat op mijn eigenlijke vrije dag). Dat wijntje op het terras later die avond had ik dan ook meer dan verdiend. Het bleef er ook echt maar bij eentje, want we waren zo moe dat we maar snel weer naar huis gingen.

Zaterdag stond ik na een fijne nacht slaap weer fris en fruitig op. Die zaterdag stonden er weer twee leuke dingen op de planning, namelijk een middagje Breda en 's avonds drankjes. Zo kom ik m'n weekendjes wel door hoor!

Bij de vriendin die in Breda woont kan ik de hele middag naar buiten kijken en kletsen over het leven. Heerlijk!

Hierna racete ik weer naar huis en dook ik heeel even m'n bed in. Wat was ik ineens doodmoe zeg, heel raar hoe dat ineens zo heftig kan zijn!

Overigens had ik eerder die week weer wat portretjes gemaakt, en deze had ik op Instagram gezet. Echt leuk dat ik er zoveel complimentjes op krijg, want ik bewerk er echt bijna niets aan :-)

Hoewel ik ook 's avonds nog steeds uitgebreid lag te chillen, had ik toch nog plannen om drankjes te doen. Rond 20.30 sleepte ik mezelf dan ook mijn uit bed, trok weer wat fatsoenlijke kleren aan en fietste ik richting terras.

Naast de wijntjes bestelden we een plankje met stokbrood en toast met smeersels. Superchill om zo te borrelen, zo mag het van mij wel altijd zijn :-)

Ook zondag had ik weer een lange ochtend om uitgebreid wakker te worden na een fijne nacht slaap. Zò fijn om na zo'n werkweek even bij te komen en mezelf weer voor te bereiden op een week met nachtjes van 5 of 6 uur. Na mijn ontbijt at ik een chocolaatje uit de 'Georgie-doos' die mijn moeder had gekregen van de vriendin van mijn broertje.

Daarna ging ik even de deur uit, het zonnetje in. Wat was het warm, maar per-fect buiten! En het idee dat het komende week ook weer zo lekker gaat worden maakt me heel erg happy <3

Ik kwam thuis met .. jawel: chocolademunten. Deze verslaving begint normaal pas ver aan het einde van het jaar, maar toen ik ze zag liggen kon ik ze niet weerstaan. Overigens zag ik ook al een adventkalender in de winkel liggen. Bizar, toch?

Later die middag heb ik gerelaxt met mini-dutjes en 's avonds heb ik op mijn gemakje dit weekoverzicht in elkaar gezet. Hoe snel het weekend altijd weer voorbijgaat hè...

Related posts

3 reacties

  1. Nog gefeliciteerd met je oma! En ben zo benieuwd naar je aankopen van Hunkemöller! Die hebben weer zo'n mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, die rok ziet er zo leuk uit! Gefeliciteerd nog met oma, zo'n stuk taart gaat er hier ook altijd wel in haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaah wat een heftig weekje, zo te lezen was je erg moe! Nog gefeliciteerd met je oma! En ja, zo fijn dat het nog heerlijk weer wordt deze week <3

    BeantwoordenVerwijderen