Even een persoonlijke update!

Drankje hier, drankje daar, full time werken en vooral toeleven naar het weekend: jullie zien alles natuurlijk al in mijn weekoverzichtjes d...

Drankje hier, drankje daar, full time werken en vooral toeleven naar het weekend: jullie zien alles natuurlijk al in mijn weekoverzichtjes die ik nog altijd trouw post, maar een uitgebreidere personal update vond ik wel weer eens toepasselijk. Hoe gaat het nu met mij?

Werk
Inmiddels kan ik zeggen dat ik ruim 4.5 (bijna 5) maanden aan het werk ben bij Interpolis. Toegegeven: ik heb erg moeten wennen aan zo'n groot bedrijf met allerlei processen en superveel mensen, maar intussen kan ik met de hand op het hart zeggen dat ik het heel erg naar m'n zin heb. Natuurlijk zit ik qua moeheidslevel nog steeds elke dag aan m'n maximum, maar door verschillende ervaringsverhalen weet ik dat dat uiteindelijk doable wordt. Naar kantoor gaan is mede dankzij de mensen op mijn afdeling elke dag weer een feestje, en ik hoop dat dat nog lang zo blijft. Dat ik nog maar veel mag leren bij dit (stiekem toch wel) hele mooie bedrijf :-)

Thuis
In twee weekoverzichtjes terug vertelde ik mijn dilemma al: WAAR wil ik wonen? Ik ben al met heel veel verschillende mensen in gesprek geweest, gezien ik steeds meer moeite krijg met het hele 'waar woon je eigenlijk? Oh, nog thuis?'-gesprekje. Als ik dan moet verantwoorden dat ik later in 2016 nog ben gaan studeren, in die tijd geen bijbaan, stufi of gratis OV had, en pas sinds mei dit jaar werk, snappen ze het allemaal ietsje beter. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik dolgraag op mezelf zou willen, en het dilemma dat daar aan vast hangt is 'wordt het Tilburg of Roosendaal?' Ik heb inmiddels meer 'stemmen' voor Tilburg bij elkaar verzameld, dus wie weet.. Ik peins en orienteer nog eventjes verder

Blog/Instagram
Mijn blog is rustig, heeeel erg rustig. Naast de weekoverzichten komt er eigenlijk niet echt iets meer online op dit stukje internet waar ik ooit zo fanatiek mee bezig was. Ambitie was ooit om mijn blog over te zetten naar Wordpress, maar met mijn werk erbij voel ik niet meer de drang om dit nog te doen. Ik krijg zo nu en dan nog samenwerkingen in mijn inbox die ik soms ook wel eens af moet slaan, maar dat komt ook omdat ik een grote verschuiving naar Instagram heb gemaakt (klinkt voor de meesten denk ik erg bekend in de oren). Maar, ook hier lukt het me niet meer om elke dag iets te posten. Sindskort ben ik in ieder geval weer begonnen met flatlays - dit lag een maand stil! - en wissel ik die dus af met portretjes of iPhone-foto's van mijn outfit. Ik vind het prima zoals het nu gaat en mijn volgersaantal groeit nog steeds geleidelijk, dus ik mag niet klagen!

Vrije tijd
Wat ik naast werken, héél vroeg slapen, af en toe een fototje posten en nadenken over mijn woonsituatie dan doe? Nou, heel wat leuks! Ieder weekend tot nu toe is wel gevuld met gezellige vriendinnendates, drankjes, uit eten gaan, stappen of lekker buiten zijn. Mijn rust vind ik ook erg belangrijk, dus er zit ook regelmatig een dag tussen dat ik 'even helemaal niks' doe. Voorheen zou ik dat vreselijk vinden, maar nu ik werk geniet ik er meer dan ooit van <3

Spontane dingen: Parijs!
Ook dit heb ik al in een weekoverzichtje vermeld, maar wat kan ik genieten van spontane tripjes boeken. Na de vakantie naar Sardinië die we slechts twee weken van tevoren planden, bestelde ik nu samen met Brittany en Joyce een treinticket naar Parijs! Dat vooruitzicht vind ik fan-tas-tisch en ik kan nu al niet wachten om nieuwe herinneringen te maken in mijn favo stad!

En verder...
Met dit alles bij elkaar opgeteld rest er natuurlijk nog maar 1 vraag: hoe gaat het nu allemaal met me? De ene dag beter dan de andere. Ik heb afgelopen tijd aardig wat indrukken moeten verwerken en heel af en toe ben ik er nog steeds mee bezig, maar ik geniet meer dan ooit en heb het gevoel dat ik het afgelopen halfjaar keuzes heb gemaakt die er alleen maar voor gaan zorgen dat ik weer met positieve zin vooruit kan gaan denken. De rust in mijn hoofd komt terug en dat zorgt er hopelijk voor dat ik over een tijdje kan zeggen dat ik weer helemaal met twee benen op de grond sta. Alles komt met de tijd zal ik maar zeggen :-)

Related posts

4 reacties

 1. Wat fijn om te lezen dat je nieuwe baan zo goed bevalt! Echt super! Ik kan me wel voorstellen dat het heel erg wennen is... En ik begrijp ook helemaal dat het bloggen er daardoor bij in schiet, maar dat is helemaal niet erg! Je blog is wel een van mijn favorieten, dus ik hoop maar dat je er niet helemaal mee stopt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te horen dat je je baan zo fijn vindt. En een heerlijk vooruitzicht dat je naar Parijs gaat. Parijs in november is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar, hoor. Mijn blog komt de laatste tijd ook om in de weekoverzichtjes. De inspiratie is er, maar de tijd om alles uit te werken, ontbreekt welees. Wel erg fijn om te lezen dat het zo goed gaat op je job. En die vermoeidheid neemt inderdaad nog een beetje af, hoor. :-) Ik stem trouwens ook voor Tilburg, ik vind dat zó'n leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me goed voorstellen dat die indrukken allemaal heel vermoeiend zijn. Wel fijn dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe baan! Heel veel plezier in Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen