La vie de Daphne - Momenten van de afgelopen week

Omdat mijn weekoverzichtjes er nogal eens bij inschieten en ik ernstig foto's tekort kom, besloot ik eens een iets andere insteek te d...

Omdat mijn weekoverzichtjes er nogal eens bij inschieten en ik ernstig foto's tekort kom, besloot ik eens een iets andere insteek te doen. Vandaag dus een 'momenten van afgelopen week' met hier en daar wat foto's tussendoor!

Afgelopen week...

... was het weer lekker vaak blotebenen-weer, heerlijk! (dat is nu wel weer anders..)
... begon ik de week met een prachtige lucht. Vroeg opstaan is op deze manier helemaal niet zo'n straf.... rende ik weer naar de bovenste verdieping op kantoor. Nog steeds liefde voor dat fantastische uitzicht.
... snoepte ik ook in 1 keer al m'n chocolademunten op. Heeft dat traplopen ook weer weinig geholpen :-P
... droeg ik weer eens de lekker wijde gele broek die ik van een vriendin mocht 'lenen' op vakantie. Kreeg er ook nog eens extra veel complimentjes op!... werd ik heel blij van de fietstochtjes zonder jas.
... at ik weer eens pizza caprese van Domino's. Jammie!
... blikte ik weer terug (en vooruit!) op Parijs met een foto van La Maison Rose.
... had ik een aantal hele mooie en bijzondere gesprekken waardoor ik weer veel over mezelf heb geleerd.... voelt het elke keer weer héérlijk om midden in de nacht wakker te worden en zien dat het pas 2 uur is, maar toch al redelijk bijgeslapen zijn.
... schrok ik (en mijn collega's ook) enorm van het ongeluk bij Oss. Zò verschrikkelijk wat daar gebeurd is.
... ontving ik een leuk pakketje van Etos met drie mooie make-upproducten.
... genoot ik van een middagje thuiswerken; heel fijn om weer even op die manier op te laden.
... ging ik op cadeautjesjacht.
... had ik een gezellige sleepover en heb ik keihard gelachen om Gordon in Wonderland en Beter Laat Dan Nooit.
... werd het in het weekend weer erg herfstachtig, en heb ik beide middagen rustig aan gedaan.... trotseerde ik zaterdagavond toch de regen door naar een dorpje verderop te fietsen en een hele leuke verjaardag bij te wonen.
... sprak ik op die verjaardag weer mensen die ik superlang niet had gezien.... realiseerde ik me weer dat in het moment leven zò belangrijk is, en ik alleen al om die reden zo vaak genoten de afgelopen tijd <3
... kreeg ik weer real-life complimentjes over mijn Instagramfoto's. Blijft leuk!
... is mijn mailbox ineens weer gevuld met een aantal leuke (en onverwachte) samenwerkingen.

Related posts

4 reacties

  1. Ook op deze manier zijn de 'overzichtjes' leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat staat die gele broek je goed zeg! Ik zeg vaker doen! En leuk deze andere manier van een weekoverzicht, lekker anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk lijstje! Die gele broek is echt ontzettend tof <3 En leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van allerlei fijne momentjes en kleine dingen!

    BeantwoordenVerwijderen