La vie de Daphne - PamelaxHKM, Stappen in Breda & Sushi in Tilburg

Waar ik het meest van kan genieten? Goed gevulde weekenden die afgewisseld zijn met ein-de-lijk een beetje rust. En als dat dan ook nog m...

Waar ik het meest van kan genieten? Goed gevulde weekenden die afgewisseld zijn met ein-de-lijk een beetje rust. En als dat dan ook nog met een leuk avondje stappen en twee keer uit eten is (waarvan 1 keer met sushi <3), dan kan het begin van een nieuwe week alleen maar goed zijn!


 Maandag zat ik - na een superkorte nacht van misschien 3 uur - weer doodmoe in de trein. Een nieuwe, best pittige werkweek van 40 uur stond weer voor de boeg. Aiii..

Gelukkig kwam ik op kantoor aan met heel goed nieuws: ik heb een cursus gehaald met 'n 9 (ik schatte mezelf op een 8,3 haha)

 De dag werd nòg een beetje leuker toen ik zag dat de nieuwe collectie van Pamela by HKM online stond. Ik werd op slag verliefd op het setje met de ruffles en wist natuurlijk niet hoe snel ik 'm in mijn mandje moest gooien. LOVE IT!!

Ook fijn op het werk: cupcakes! Vanwege de lancering van WegWijsVR deelden ze deze te lekkere hapjes uit; vooral het roze gedeelte met room was fantastisch <3

 Die cupcake moest er natuurlijk wel even meteen afgelopen worden, dus op naar de bovenste verdieping. Laatste tijd krijg ik overigens steeds meer de vraag vanuit mijn omgeving 'ga jij echt altijd naar verdieping 20?' Yep, ècht. Gewoon voor de grap.

Maar dan heb je wel een mooi uitzicht over Tilburg :-)

 Drukte in de trein means eerste klas reizen.. Goed bekeken.

En daar is 'ie dan. Het was overigens al ruim een maand(!) geleden dat ik voor het laatst een flatlay maakte, dus het was nog een beetje een gepuzzel. Toch vind ik' m heel erg mooi geworden en werd ik zelfs door Hunkemöller benaderd of ze m'n foto mogen gebruiken.

Ik voelde het maandag al, maar woensdag was ik toch echt op het toppunt van verkoudheid. En dat terwijl ik 's middags een presentatie op de planning had staan voor een groep van zo'n 15 mensen. Gelukkig was ik na een halfuurtje al klaar (en stelde ook echt niemand vragen, zo duidelijk ben ik dus :-P)

Outfit of the day was overigens een flinke misser. Dit rokje had ik zondag nog zonder panty aan, en ook nu was het zo rond de 25 graden. Hoe kwam ik er dan in godsnaam bij een (hele dikke) panty aan te doen!?

In de bloedhitte ging ik na werk nog zuurstokken halen op de kermis. Normaal gesproken heb je vier kleintjes voor 6 of 8 euro, maar nu was er een andere actie: twee grote voor 5 euro. Ik kon het weer niet laten en nam een regenboog en aardbeienstok mee. En ze zijn inmiddels allang op.
Om echt afscheid te nemen van het kermisgeweld, nam ik 's avonds nog een oliebol als toetje na m'n eten. Uber-cheatday?

 Daarom de volgende dag maar een salade. Alleen een beetje jammer dat er precies iets inzat waar ik echt een hekel aan heb: paprika. Who's with me?

 Vrijdag moest ik ook nog werken, maar koos ik ervoor om een dagje thuis aan de slag te gaan. Wel zat ik om 7.15 al achter mijn laptop en heb ik de hele dag tot 16:00 aan één stuk door gewerkt (wel met een lunchpauze tussendoor). Echt fijn om zo productief te zijn, ondanks dat ik thuis was!

Daarna deed ik een mini-napje en 's avonds maakte ik me uitgebreid op. Ik zou namelijk weer eens gaan stappen in Breda, yay!

Even een foto'tje van vorige week ertussen...

.. naar Breda was ik de bob. Vond ik helemaal niet erg, want ik weet hoe vreselijk ik me vorige week zaterdag voelde. Toen had ik toch iets teveel drankjes op en belandde ik meerdere keren die dag in bed. Nu wist ik al dat ik me de volgende dag prima zou voelen. Het was een gezellig avondje!

Zaterdag gingen we alvast uit eten voor oma's verjaardag. Omdat we normaal altijd een nagerecht nemen en mijn broer juist heel erg van voorgerechten houdt, gingen we nu een keer voor het voorgerecht. Hoe kan het ook anders dan dat ik carpaccio koos?

De zalm was ook geen verrassende keuze: ik neem het tegenwoordig in bijna ieder restaurant als hoofdgerecht.

Zondagochtend werd ik ontzettend lekker wakker, eindelijk weer eens een nacht normaal geslapen (en lang ook!). Ik begon de ochtend met weer een flatlay. Het zonnetje scheen fel op m'n bed, wat in het begin best voor een leuk effect zorgde. Later werd het alleen zo fel dat het de foto alleen maar verpestte.

Zie hier het eindresultaat. Links zie je nog dat kleine strookje zon :-P

Daarna was het weer tijd om me op te maken, want ik zou die middag met vriendinnen naar Tilburg gaan. Het was superlekker weer, dus de dikke, rode trui die ik hier op de foto draag heb ik later nog wel vervangen voor een dun blousje.

Hallooo Tilburg, halloooo werk waar ik een dag later weer zou zijn. Ik kan beter maar een matrasje daar weg gaan leggen zeg, haha!

Eenmaal in het sushirestaurant in Tilburg aangekomen kreeg ik meteen weer childhood memories toen ik dit Voss-water zag. Wie herkent dit ook uit 'A Cinderella Story?' :-P

Het was trouwens weer te lang geleden dat ik sushi at, dus man, wat heb ik hier van genoten! En wat was het weer een supergezellige avond met alle meiden. Goed einde van het weekend!

Related posts

16 reacties

 1. Leuke foto's! Voss heeft echt heerlijk water!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn weekje! Vervelend dat je verkouden werd, blegh! Ik ben het nu ook :( Succes met werken deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voel me gewoon bijna irritant met al dat gesnotter haha! :-P

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijk weekje! Ik moest wel lachen om dat doorgestreepte stuk, hahaha. En damn, wat heb ik nu zin in sushi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu heb ik dus eeecht zo'n zin in sushi! Zullen we dat doen als volgende Tilburg-date? :-) Vind je nieuwe setje trouwens écht heel mooi (en je flatlay ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk weekje. Sushi...jammie! En wat een prachtige flatlay weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toevallig, in mijn vorige overzicht kwam ook sushi voor. Urgh, ik ben zo verslaafd! En dat Hunkemöller-setje past zo goed bij jou. Heeft echt een Parijse vibe, vind ik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh wat een mooie reactie, ik had het er gisteren nog met de verkoopster over (vaste klant inmiddels daar) en die zei ook al dat ze het wel wat voor mij vond!

   Verwijderen
 7. Sushi en carpaccio foto's om dit tijdstip 23:18 is echt funest voor mijn maag haha hij begint spontaan te rommelen. En oh wat een heerlijk overzicht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeff.. eigenlijk zou je altijd een voorraadje in je koelkast moeten hebben liggen!

   Verwijderen
 8. Wat een leuk overzichtje, een fijn weekje zo te zien. Ik ben stiekem ook al aan het shoppen geslagen bij Hunkemöller, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb bijna aandelen daar, zo vaak heb ik er afgelopen twee weken besteld/gekocht. Bizar, hahaha!

   Verwijderen