La vie de Daphne - Parijs, Dilemma & Kermis

Woohoo, wat een leuke en bomvolle week! Naast een ernstig slaaptekort waar ik me niets van aantrok (oké, een beetje dan), boekte ik Par...

Woohoo, wat een leuke en bomvolle week! Naast een ernstig slaaptekort waar ik me niets van aantrok (oké, een beetje dan), boekte ik Parijs voor november, ging ik naar de kermis waar het iets te gezellig was en ging ik weer eten in Tilburg.


Maandag droeg ik voor 't eerst sinds tijden weer een trui. Wel mijn favoriete natuurlijk! <3

Tijdens één van de meetings viel mijn oog op het whiteboard. Hier heeft iemand met iets teveel tijd gezeten denk ik :-P

Yay, survived Monday! Maandagavond kruip ik altijd wat vroeger m'n bed in (met name omdat de nacht van zondag op maandag altijd best kort is..)

Dinsdag stond ik dan ook weer fris en fruitig op en genoot ik even van de mooie zonsopgang.

Om 11 uur trakteerde ik mezelf op een happy hour (lees: 1 euro) koffie. Daar word ik nou blij van!

De dinsdag werd extra leuk omdat Brittany, Joyce en ik eindelijk eruit waren welke data we naar Parijs wilden gaan. Ik orienteerde me alvast een beetje op tijden en prijzen, en ik werd met de minuut enthousiaster. WIJ GAAN GEWOON NAAR PARIJS VAN 9 TOT 12 NOVEMBER!!

Het dagelijkse traplopen moest natuurlijk ook weer gebeuren. Voelt toch best goed om bij zo'n zitbaan even wat beweging te hebben. Je moet wat hé..

's Avonds plakte ik er nog wat beweging aan vast, want ik ging wat foto's maken tijdens golden hour. Kreeg meteen outfit-inspiratie voor de volgende dag, want deze rode broek had ik alweer een tijdje niet meer gedragen.

De volgende ochtend werd ik een beetje chagrijnig wakker, aangezien ik al vanaf 4 uur die nacht wakker had gelegen. Klein voordeel van zo vroeg uit bed: weer een prachtige lucht.

Let the workday begin! Net na de lunch besloot ik toch maar richting huis te gaan om verder thuis te werken. M'n slaaptekort hakte er toch wel een beetje in. Wat zat ik als een zombie in de trein terug zeg! Misschien dat het ook kan komen door het dilemma waar ik de laatste tijd mee zit. Ik ben een beetje bezig met orienteren om ein-de-lijk op mezelf te gaan. Maar nu dus het issue: wil ik in Roosendaal blijven wonen of wordt het toch Tilburg? Ik kan er letterlijk uuuuren over blijven nadenken, want ergens lijkt het me ook fijn om een heel nieuw leven te starten, maar voelt Roosendaal wel als heel veilig en vertrouwd aan... Lastig!

Donderdag voelde ik me al een heel stuk beter en kon ik mezelf weer op een 'echte' cappuccino trakteren.

Zelf deed ik die dag niet mee met het traplopen, maar we wachtten wel wat collega's op die het voor de eerste keer deden. Intussen maakte ik ook nog deze foto van het uitzicht vanaf de 19e verdieping. Zo cool!

Donderdagmiddag had ik al weekend, en hoe kun je dat beter vieren dan met een lekker etentje? We hadden afgesproken bij The Talk, een tentje dat helemaal niet zo ver van Interpolis is. Grappig weetje is wel dat ik er dus 3 keer voorbij ben gelopen zonder dat ik het wist, en dus wel een halfuur heb gezocht. Die kilometers had ik dus ook weer in de benen, hahah!

Ik nam overigens de ossenhaaspuntjes (waar een kilo groenten bij zat). Was alweer lang geleden dat ik vlees in een restaurant bestelde, maar het viel zeker niet tegen!

Na het eten wandelde ik op m'n gemakje weer naar het station. Man, wat voelde dat besef van weekend hebben even fijn zeg..

Terwijl ik op het station wachtte (waar het overigens suuuperkoud was), spotte ik ook een luchtballon. Dat blijft ook nog echt een bucketlistdingetje van mij!

Vrijdag werd ik heerlijk rustig wakker en besloot ik in het boek te beginnen dat ik donderdag mee naar huis had genomen. Wat krijg je hier veel inspiratie van zeg!

's Avonds maakte ik me weer uitgebreid op, want ik had met twee vriendinnen afgesproken om een drankje te doen in de stad, over de kermis te lopen en daarna nog te gaan stappen.

Eén van mijn vriendinnen had - zoals ieder jaar - weer geluk met een knuffel grijpen. Ik besteedde nog €1,50 aan een flamingo, maar die was helaas niet meer gelukt. Wel at ik churro's en bestelden we op het terras nog wat minisnacks.

Na de wijntjes op het terras doken we de kroeg in, waar het al heel vroeg gezellig druk is. Normaal gesproken ga ik niet meer zo heel vaak stappen in m'n eigen stad, maar als er een leuk feestje georganiseerd wordt (en dat is zeker het geval tijdens de kermis), ben ik er natuurlijk weer wel te vinden. Volgende week staat overigens weer eens een avondje Breda op de planning :-)

Omdat het vrijdag zo gezellig was, werd ik zaterdag aardig brak wakker. Ik heb er oprecht de hele dag van moeten bijkomen en ben meerdere keren terug mijn bed ingedoken. Gelukkig aten we een broodje zelfgemaakte Griekse hamburger (absoluut één van mijn favorieten) en kon ik nog lekker rustigaan doen voor ik die avond weer weg zou gaan.

Gelukkig zeiden m'n vriendinnen dat ze pas rond half 10 zouden gaan, waardoor ik nog even kon profiteren van mijn bed, en me daarna rustig heb kunnen opmaken.

Mini intermezzo'tje: één van de portretjes die ik vrijdag had gemaakt.

Na weer een rondje over de kermis die avond (waar ik maar liefst in 2 attracties ben geweest), dronken we nog een wijntje (waar ik erg veel moeite mee had), en ben ik op tijd terug naar huis gegaan. Op naar een lange nacht slaap..


Zondag was ik weer een beetje bijgekomen van het uitgaansgeweld en had ik eindelijk weer een fijn nachtje achter de rug. Dan zou zondag op maandag vast tegenvallen (spoiler: ik redde de 3 uur slaap niet een). Ik genoot die middag nog even van 't zonnetje voor mijn drukke werkweek weer zou beginnen. Mijn telefoon met portretmodus gaat natuurlijk ook gewoon mee als ik een korte wandeling maak :-)

Onderweg kwam 'ie overigens ook nog goed van pas bij de besjes die we tegenkwamen.


's Avonds had ik afgesproken om zelf pizza te maken. De vorige keer was het niet zo'n succes en smaakte de pizza meer naar beton dan naar pizza, maar deze keer pakten we het wat beter aan. Lekker rijkelijk beleggen, de oven in en..

ta-daaaa. Alsnog kan 'ie nog wel wat beter, maar vooruitgang zit er al in! :)

Related posts

4 reacties

 1. Wat een fijn weekje en een geweldig vooruitzicht dat je naar Parijs gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ten eerste: nu heb ik zin in pizza. Ten tweede: WIJ GAAN NAAR PARIJS OMG <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Is het boek een aanrader? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie naar Parijs gaan, zo gezellig! En ja, een paar avonden op stap gaan hakt er altijd wel in he, haha :p

  BeantwoordenVerwijderen