La vie de Daphne - Eerste werkweekje na de vakantie

Mijn eerste werkweek na de vakantie is weer 'n feit. Het was me er wel eentje hoor, en meteen weer 40 uur aan de bak na 2.5 week vrij...

Mijn eerste werkweek na de vakantie is weer 'n feit. Het was me er wel eentje hoor, en meteen weer 40 uur aan de bak na 2.5 week vrij was toch wel even wennen. Gelukkig deed ik ook weer genoeg leuks tussendoor!


Yay, survived monday! Gelukkig kon ik nog lachen na deze eerste werkdag na een hele fijne 2.5e week.

's Avonds wandelde ik nog een rondje en wilde ik graag nog even op de foto met mijn nieuwe spijkerrok - die helaas precies in de brievenbus zat toen ik 1 dag op vakantie was.

Koffie happy-hour sla ik tegenwoordig bijna niet meer over. Ondanks dat we ook gewoon gratis automaat-koffie kunnen pakken, is zo'n cappuccino van de koffiebar toch net wat lekkerder (en ach, voor die ene euro..)

Ook 's middags trakteerde ik mezelf weer op iets lekkers van werk, namelijk carpaccio. Op het menu stond 'ie als salade, en wie mijn weekoverzichtjes de afgelopen tijd heeft gezien weet dat dit een carpaccio'wrap'-salade is. Viel deze even tegen! Hij was wel lekker hoor, maar meer een soort voorgerechtje.

 's Avonds was ik een beetje aan het rondneuzen, want ik ben op zoek naar een nieuw tasje. Liefst neem ik een zwarte die niet zo snel vies wordt, maar deze kleur van Furla vond ik echt al prachtig!

Woensdag waagde ik me weer aan de trapchallenge. Tegenwoordig neem ik als ik op 20 ben gekomen maar weer de lift naar beneden, want anders is 't wel héél ver.

's Avonds ging ik in Tilburg uit eten bij Anvers, de plek waar ik ook ben geweest na mijn diploma-uitreiking. Toen had ik een superlekkere zalm op.. dus drie keer raden wat ik nu weer nam.

Uiteraard, weer de zalm. Het was echt ontzettend gezellig en het is ook best leuk om op een willekeurige doordeweekse avond iets te doen :-)

Donderdag begon de dag nogal eh.. donker. In heel Tilburg en omstreken (later bleek zelfs Midden-Brabant) was er een grote stroomstoring, waardoor ook ons kantoor helemaal donker was. Vond het er ergens wel grappig uitzien zo..

Na anderhalf uur in 't donker te hebben gezeten, sprongen alle lichten weer aan. Hè, wat jammer. Moet je toch ineens wel serieus aan het werk :-P.

Mijn hele donderdag zat propvol met meetings; van 9 tot 5 heb ik misschien twee keer 1 kort vrij momentje gehad. Gelukkig zijn de meetings met zelfgemaakte cake het leukst!

Even een throwbackje naar m'n vakantie. Die dag kon ik zeggen dat ik al ruim een week thuis was. Bizar!

Vrijdag was het as usual weer erg rustig op kantoor. Ik droeg voor 't eerst de gele broek die ik op vakantie van een vriendin heb 'geleend' en ik moet zeggen dat het nog best wennen is. De trapchallenge deed ik al vroeg (rond 8.40), maar vooral omdat ik even m'n hoofd wilde leegmaken.

's Middags gingen de andere drie met wie ik op kantoor was al vroeg naar huis om thuis te werken en zat ik vanaf half 3 helemaal in m'n eentje. Geen hele gezellige werkdag dus. Ikzelf heb het dan ook maar niet al te laat gemaakt. Weekend had ik immers wel verdiend.

En mijn gezicht als ik weekend heb ziet er ongeveer zo uit. BLIJ!

's Avonds had ik afgesproken om wat drankjes te doen in de stad. Hoewel het buiten slechts 14 graden was en het eigenlijk een zomerdrankje is, kon ik het niet laten een gin tonic te bestellen. Het was ook alweer veel te lang geleden..

 Zaterdagochtend fietste ik met mam naar de stad om wat winkels af te gaan en een cadeautje te scoren voor die avond. Tussendoor paste ik nog een aantal dingen, waaronder dit shirt met 'bisous' erop. Deze nam ik niet mee, maar wel een hele leuke blousejurk.

Omdat we toch al wel honger begonnen te krijgen, aten we snel wat bij Hema. En het stukje appeltaart na maakte 't helemaal af natuurlijk <3

Throwbackje nummer 2 van de vakantie. Echt bizar hoe mooi het daar was; je moet je voorstellen dat het in het echt allemaal nog veeeel mooier is om te zien!

's Avonds maakte ik me op voor een verjaardagje. Omdat het niet erg lekker weer was, ging ik lekker met de auto. Na wat hapjes merkte ik dat ik toch best moe was, en vervolgens ging ik op tijd weer naar huis.

Zondagmiddag fietste ik wéér al richting stad voor een lekkere lunch met een koffietje. Hoewel ik normaal gesproken altijd van mijn lunchgerecht een foto maak, ben ik het nu compleet vergeten. Maargoed, kroketjes op brood zijn ook niet heeel erg fotogeniek natuurlijk :-P

's Avonds hield ik een echte relaxavond (LOVE SUNDAYS), zette ik weer eens op tijd m'n weekoverzichtje in elkaar en ben ik lekker vroeg mijn bed ingedoken. Op naar weer een nieuwe werkweek!

Related posts

5 reacties

 1. Wat een fijne week! De foto met je nieuwe spijkerrok is echt super leuk geworden! :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die furla tas is echt heel erg mooi! Dat merk is sowieso echt prachtig. En ik wil even zeggen dat die gele broek je heel erg goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Wat gaat de tijd dan ineens snel he! Succes met je nieuwe week <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe jij probleemloos twintig verdiepingen met de trap?! Wow. Ik heb thuis al problemen met onze vijf, hahaha! Geen conditie ... :')

  BeantwoordenVerwijderen