Let's go to Sardinia!

Als jullie dit lezen, zit ik al in het vliegtuig naar Sardinië. Inmiddels heb ik deze trip omgedoopt tot de meest last minute vakantie ooi...

Als jullie dit lezen, zit ik al in het vliegtuig naar Sardinië. Inmiddels heb ik deze trip omgedoopt tot de meest last minute vakantie ooit, want ik wist pas sinds de 20e dat ik dit jaar nog weg zou gaan. Spannend, maar ik heb er wel enorm veel zin in!

Tot en met volgende week woensdag verblijven we in het schattige plaatsje Castelsardo, aan de noordkant van het Italiaanse eiland. Veel weet ik niet over Sardinië (en dat klinkt tegenstrijdig, want normaal ben ik iemand die uitgebreid alles over het hele gebied opzoekt), dus het wordt nog best een uitdaging om zo in het diepe gegooid te worden. Ik heb helaas dan ook geen tijd gehad om veel over dit oord te weten te komen, dus ik laat het allemaal maar aan de dagen zelf over. Spontaan dingen plannen is natuurlijk ook gewoon heel leuk!

Waarom eigenlijk Sardinië? In eerste instantie wilden twee vriendinnen en ik nog heel graag op vakantie. We deden meerdere pogingen om iets te boeken, maar telkens mislukte het en kwam ik de week erop weer teleurgesteld op m'n werk dat ik nog steeds niets had weten te plannen. Tot die ene vrijdagavond, 20 juli, toen zij appten dat ze iets hadden gevonden. Wel voor 7 augustus al, dus het was nog even wat geregel met mijn werk. Gelukkig kon het en zitten we - hartstikke blij waarschijnlijk - nu in het vliegtuig richting het land van de pasta, pizza en het overheerlijke ijs.

Het lijkt me wel heel leuk om van jullie te weten of jullie al eens op Sardinië zijn geweest. Wat zou je dan aanraden, waar moeten we echt naartoe en wat zijn superleuke restaurantjes, terrasjes en dingen om te bezichtigen? Let me know!

Voor nu gaat de genietmodus dus aan. Ik spreek jullie weer over iets meer dan een week!

Related posts

4 reacties