La vie de Daphne - De afgelopen twee weken..

Ik denk dat mijn weekoverzichtjes nog nooit zo onregelmatig zijn verschenen als de afgelopen weken. Jullie hebben er inmiddels eentje van...

Ik denk dat mijn weekoverzichtjes nog nooit zo onregelmatig zijn verschenen als de afgelopen weken. Jullie hebben er inmiddels eentje van 2 weken te goed! Vandaag laat ik jullie dan ook zien wat ik ongeveer uitgespookt hebt..

De afgelopen twee weken...- ... was ik weer lekker veel aan het werk.
- ... heb ik weer superlekkere salades gegeten. Helaas slecht voor de portemonnee, maar totally worth it.- ... was het kermis in Tilburg en haalde ik tussen het werken door een lekkere oliebol.
- ... bezocht ik eindelijk weer eens 1 van de edities van de jaarlijkse concertjes in het park.- ... steeg het kwik maar liefst naar 38 graden toen we wachtten op de trein terug naar huis.
- ... waren eindelijk mijn Vans er! Beter laat dan nooit denk ik maar :-P- ... was er een gigantische storm in Roosendaal met bizar veel schade en talloze omgevallen bomen.- ... ontdekte ik weer kledingstukken (zoals deze cropped top) die ik in geen tijden meer heb gedragen.
- ... fietste ik weer heel wat af. Naar het station, naar de stad, naar een paar wijken verderop (en dat soms meerdere keren op één dag).- ... dronken we wijntjes in de tuin in de hoop dat we de bloedmaan zouden zien. Mission failed, maar wel een gezellige avond.- ... vierden we de verjaardag van de vriendin van mijn broertje onder het genot van thee, koffie en taart.
- ... was ik voor het eerst sinds tijden weer eens bij Action te vinden.- ... sprak ik lekker vaak af met vriendinnen.
- ... at ik een Portugese lekkernij die mam in de Markthal had bemachtigd.- ... maakte ik zelf een pizza.
- ... maakte ik weer lekker veel gebruik van het koffie happy-hour op het werk, waarbij de lekkere barisata-koffie slechts 1 euro is.- ... introduceerden we de 'trap challenge' om zo snel mogelijk naar verdieping 21 te rennen. Je moet wat om een kantoorbaan sportiever te maken.. En om die eeuwige middagdip te vermijden.
- ... heb ik diezelfde challenge elke werkdag van de afgelopen week uitgevoerd en daar ongelooflijk veel spierpijn van gekregen.- ... had ik voor het eerst sinds ik kind was weer eens een badpak besteld. Maar hey: hij heeft stippen en dat vind ik geweldig!
- ... had ik eindelijk op donderdag 2 augustus om 17.00 vakantie! Een enorm gek idee, maar misschien komt dat besef wel als ik dinsdag midden in de nacht op Schiphol sta.- ... moest ik die vakantie dezelfde avond natuurlijk wel inluiden met wat drankjes op het terras.- ... kon ik eindelijk wat last minute-boodschapjes doen voor de vakantie. En kocht ik vervolgens de halve Kruidvat leeg.
- ... had ik een supergezellige lunch bij bagels & beans met één van mijn beste vrienden en zijn vriendin.
- ... kon ik er echt van genieten dat ik alle pakketjes die ik afgelopen week had opgespaard, eindelijk kon wegbrengen bij het postkantoor.
- ... at ik een lekker waterijsje in het zwembadje.- ... reed ik naar een vriendin die wat verder weg woont toe die een goede knuffel héél erg goed kon gebruiken.
- ... en was ik stiekem best trots dat ik (bijna) in 1 keer de weg ernaartoe goed had.- ... vroeg ik jullie tips voor Sardinië en ben ik zelf een heel klein beetje op zoek gegaan.
- ... heb ik lekker lui gedaan in het zonnetje in de tuin.- ... gingen we lekker uit eten met familie bij een restaurant waar we nog nooit geweest waren.
- ... hielden we een heuse avondwandeling waarbij de lucht echt prachtig was.- ... ben ik weer een ouderwets avondje gaan stappen in Roosendaal, en kwam ik er meteen weer achter waarom ik dat niet heel vaak meer doe (plus het was WARM!)
- ... deed ik de 'inmyfeelings'-challenge van Drake. En ja, hier zijn beelden van, en nee, deze mogen het daglicht nooit verdragen :-P- ... chillde ik lekker in de tuin bij een vriendin die na een halfjaar weer terug was uit Londen, inclusief lekkere hapjes, kaasjes en wijn. Topzondag!
- ... is het nu ik dit typ nog slechts 1 dag wachten voor we in Sardinië zitten. Aaaah!!

Related posts

5 reacties

 1. Wat een heerlijke weken! Een hele fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke manier van je weekoverzichtje! Geniet alvast lekker van je vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw die unicorn, pesto en al dat andere lekkers! Wat een heerlijk weekoverzicht zeg, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat je vakantie hebt! Dik verdiend! Geniet er lekker van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt wel alsof niemand de bloedmaan effectief gezien heeft, haha! Ik hoop dat je hebt genoten op Sardinië. Ik word in ieder geval vrolijk van je zomerse Instagram-foto's!

  BeantwoordenVerwijderen