La vie de Daphne - Teamdag, Vakantie geboekt & Festival

Een dagje later dan normaal, maar zeker niet minder leuk is mijn overzicht van afgelopen week. Ik had (best) een intense teamdag, boekt...

Een dagje later dan normaal, maar zeker niet minder leuk is mijn overzicht van afgelopen week. Ik had (best) een intense teamdag, boekte op de valreep nog een vakantie èn bezocht na heeeel lange tijd weer eens een festival. Prima weekje zo!


Deze week begint op dinsdag (want maandag was gewoon een usual working day). Er was namelijk een prachtige locatie afgehuurd voor een teamdag. 's Ochtends kregen we een workshop over het merk Interpolis en hebben we de nieuwe merkwaarden van allerlei kanten belicht.

Om 12.30 was het eindelijk lunchtijd (mijn maag knorde die ochtend al behoorlijk), en voor onze neus werd een gigantische etagère met lekkers gezet. Jammie!

Na een aardig intensieve middag waren we allemaal gesloopt, maar we wisten dat er nog een diner aan zat te komen. Helemaal uitgeteld namen we plaats in de brasserie, die er overigens ook weer prachtig uitzag.

Ook nu werden we weer goed verwend met een superlekker driegangendiner. Als voorgerecht hadden we zalm met piccalillysaus, als hoofdgerecht parelhoen met groenten en als dessert maar liefst 3 kleine glaasjes met chocolade, lemon curd en fruit. Je kunt je voorstellen dat ik op dat moment naar huis kon rollen..

Woensdag werd ik na een korte nacht aardig moe wakker, maar er moest weer gewoon gewerkt worden. Dan maar mijn favo jurk aan om die moeheid wat te verbloemen :-)

Ook donderdag was weer een lange werkdag, en terwijl ik weer terug richting station liep realiseerde me èn dat ik weekend had, èn dat het al bijna kermis was. Er staan een hoop attracties voor de deur van het Interpolis-gebouw, dus dat worden sowieso aardig wat bezoekjes komende week!

Donderdagavond luidde ik het weekend goed in met een lekkere gin tonic. Was alweer lang geleden!

Vrijdag luisterde ik in de tuin lekkere old school-muziek. Zo blijf ik de nummers van Stromae echt goed vinden. Wie van jullie luistert ook nog graag muziek van jaren geleden?

Ook ontving ik afgelopen week een superleuke goodiebox met daarin allemaal fijne zomerse spullen. Superlief van ze, en ik ga mezelf zeker hiermee in de watten leggen aankomende tijd!

Aan het einde van de middag maakte ik me weer een beetje op, omdat ik 's avonds naar vriendinnen zou gaan om daar te eten en hopelijk nu wel een vakantie te boeken. Vorige week was het mislukt, maar hopelijk lukte het nu nog om een fijne last minute te plannen!

Bij aankomst hadden de meiden al goed nieuws, want ze hadden iets supertofs op het oog. Alleen omdat het over 2.5 week al is, moest ik wel even hier en daar wat appen met m'n werk. Terwijl ik wachtte op het verlossende antwoord, kon ik lekker veel foto's maken van Keesje, de nieuwe kat bij hen thuis <3

Ondertussen had ik dus het goede nieuws ontvangen dat ik nog wel weg kon gaan, en daarna probeerden we ook nog een vriendin (die er helaas niet bij kon zijn) over te halen om mee te gaan. In de tussentijd haalden we boodschappen en kookten we courgetti met pesto, kip en tomaatjes. Wat een succesnummer was dat!

En guess what? Vlak daarna konden we ein-de-lijk boeken en was het officieel: we gaan van 7 tot 15 augustus naar Sardinië! Ik heb nog nooit ZO iets last minute geboekt, en kreeg al lichtelijk stress omdat ik me normaal al lang van tevoren ergens voor voorbereid, en dat nu eigenlijk niet kan. Ach, spontane dingen zijn stiekem ook wel het leukst.

Daar moest natuurlijk wel even op geproost worden!

Zaterdag hadden we een dagje festival gepland, en we waren er uiteindelijk als één van de eersten. Over de echte harde kern gesproken..

Na zo'n middagje op een zanderig terrein + harde wind, was ik inmiddels al helemaal omgetoverd tot één zwarte chaos. Echt alles zat onder, van mijn gezicht, tot mijn rug en mijn benen. Er was niets meer van me te bekennen :-P

Wel was het echt prima weer en hebben we heel wat dansjes in de zon gedaan, veel drankjes gedronken en vooral ontzettend veel plezier gehad <3 Doe mij maar meer van dit soort dagen!


Oh, even terug naar Sardinie; we zitten in het noorden van het eiland. Hopelijk lukt het nog om een autootje of iets te huren, want ik wil heel graag meerdere steden en plekken van dit prachtige eiland bezoeken. Superspannend!

Een beetje research doen is dus zeker niet verkeerd :-)


Ik was zondag echt kapot van het festival, maar ik wist wel dat ik 's avonds nog een verjaardag/barbecue op de planning had. Dan maar weer wat make-up op mijn gezicht gooien, even bijtanken ennnn fietsen maar..

Het was uiteindelijk heel gezellig, en ik moest mezelf echt dwingen om naar huis te gaan. Hoe hard ik van tevoren nog riep dat ik rond 9 wel naar huis zou gaan, was ik nu pas om 10 uur thuis. En ik kan jullie er ook maar meteen bij vertellen dat mijn nacht héél kort was en ik met rode ogen van vermoeidheid (lees: 1.5 uur slaap) op kantoor aankwam maandag. To be continued..

Related posts

5 reacties

 1. gaaf dat je naar Sardinië gaat. Staat ook op mijn travel lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie flatlay weer! En echt mega leuk dat je toch nog een vakantie hebt kunnen boeken, Sardinië lijkt me echt supertof! Zelf moet ik nog steeds boeken, hopelijk gaat dat nog lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo blij voor je dat je tóch op vakantie gaat! En ik heb eerder deze week toevallig nog naar dat Stromae-album geluisterd. Ik blijf hem erg goed vinden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een heerlijk vooruitzicht! Genieten in Sardinië!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wohhh, veel plezier alvast in Sardinië, girl. <3

  BeantwoordenVerwijderen