10 feiten over mijn rokjescollectie

  Dat ik groot fan ben van rokjes, mag niemand ontgaan zijn. Broeken draag ik dan ook zelden, en door de jaren heen heb ik al een aardige ...

 Dat ik groot fan ben van rokjes, mag niemand ontgaan zijn. Broeken draag ik dan ook zelden, en door de jaren heen heb ik al een aardige verzameling rokjes opgebouwd. Vandaag geef ik jullie 10 feitjes hierover!

1. Op dit moment heb ik 20 rokken in mijn kast (er zijn er ook nog een hoop in de verkoop, dus die reken ik nog niet eens mee)
2. Mijn allereerste rok - waarmee mijn collectie 'geboren' was - was een zwarte, licht glanzende kokerrok. Deze kocht ik bij H&M en ik heb 'm door de jaren heen he-le-maal afgedragen. Zelfs zò erg dat ie aan alle kanten versleten is.3. Ik bezit de meeste kokerrokken, maar deze zijn op de voet gevolgd door mijn meest nieuwe verslaving, namelijk:
4. De plissérok! Het gekke is dat ik vorig jaar al een korte variant kocht, maar deze droeg ik helaas bijna nooit. Inmiddels kun je me wel uittekenen in mijn oranje of bordeauxkleurige rok en heb ik m'n verzameling onlangs uitgebreid met een prachtige groene variant.
5. Er is 1 rok die ik nog nooit heb uitgewassen (oeffff..), en dat is mijn nepleren rokje van My Jewellery. Ik heb hem uiteraard wel fris gehouden met kledingspray, maar op de één of andere manier durf ik hem niet in de wasmachine te doen.
6. Top 3 winkels waar mijn rokjes vandaan komen? De meeste van H&M, daarna Costes en daarna My Jewellery.7. Ik denk dat het enige type rokje dat nog mist in mijn garderobe, een blauw denim rokje is. Maar eens even de website van OTTO doorspitten denk ik! Daar staan er genoeg :)
8. Mijn meest favo rok van dit moment was ook meteen de duurste die ik kocht, namelijk mijn stippenrok van Costes.9. Ik koppel regelmatig rokjes aan herinneringen. Zo had ik mijn blauwe suède rokje aan toen ik slaagde voor mijn HBO diploma, had ik mijn oranje plissérok aan op mijn eerste werkdag en heb ik mijn korte geruite rokje omgedoopt tot 'holiday skirt'
10. Ooit schreef ik een artikel over al mijn rokjes op dat moment, maar van dat artikel zijn er inmiddels 10 weg/verkocht/draag ik niet meer, en zo'n 18 bijgekomen.

***

Related posts

4 reacties

 1. Leuk om te lezen! Ik ben dus echt een broekenmens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben ook echt gek op rokjes, ik vind ze altijd super leuk te combineren en ze hebben ze in zoveel leuke vrolijke prints. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Ik heb voornamelijk winter rokjes.

  BeantwoordenVerwijderen