Een blijvende favoriet: De CityMarble-cases van CaseCompany

Toen ik m'n iPhone 6 nog had, had ik er al eentje om mijn telefoon: een supertoffe CityMarble-case. Natuurlijk koos ik een plattegrond ...


Toen ik m'n iPhone 6 nog had, had ik er al eentje om mijn telefoon: een supertoffe CityMarble-case. Natuurlijk koos ik een plattegrond van de stad Parijs en heb ik er voortdurend complimentjes op gehad. Bij mijn iPhone 8 had ik natuurlijk een iets grotere variant nodig...

CaseCompany nodigde me deze keer uit om niet 1, maar 2 CityMarble-cases te ontwerpen. Qua stad was het natuurlijk niet heel lastig, maar qua vormgeving wilde ik weer eens wat anders. Naast de zwart/witte-plattegrond die ik ook maar bestelde, koos ik voor een paars/rood-thema. Naast deze twee heb je nog vier andere thema's waar je uit kunt kiezen (een zwarte plattegrond met witte lijnen, een zwarte met rode lijnen, een Mondriaan-look en een gekleurde variant met geel, blauw en beige).Ook erg fijn is dat je kunt kiezen uit diverse typen hoesjes voor héél veel typen telefoons. Zo heb je transparante cases, maar ook flipcovers, hard cases, soft cases, tough cases en volledig geprinte hoesjes. En dat voor Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Google, OnePlus en Nokia-telefoons. Voor ieder wat wils dus!Zelf bestelde ik de tough case, enneh.. die was inderdaad aardig tough! Was best moeilijk om deze case om mijn iPhone 8 heen te krijgen, maar toen 'ie eenmaal goed zat merkte ik wel hoe stevig het aanvoelde. Erg fijn voor als je net een nieuwe telefoon hebt :-)Zeker een aanrader dus, zo'n toffe CityMarble-case. Je kunt ieder mogelijk denkbare stad op de achterkant van je telefoon krijgen en hoe de cases geleverd worden is echt fantastisch: hoe leuk is dit ook om cadeau te doen?

Related posts

5 reacties

 1. Fantastisch! Ik heb een nieuw hoesje nodig. Ik ga hier zeker naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh! Rood met blauw staat super tof, fijne cases he? Love them!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die zwart-witte vind ik gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, die tough cases! Zijn ze valbestendig? Want uhm, ik ben een onhandige ramp. :') Ik heb een OtterBox om m'n OnePlus. Niet mooi, wel effectief!

  BeantwoordenVerwijderen