Friday's Five: 5 huidige favorieten

Bij deze blaas ik - voor zolang ik het volhoud - Friday's Five weer nieuw leven in. De rubriek is door m'n baan aardig lange tijd ...

Bij deze blaas ik - voor zolang ik het volhoud - Friday's Five weer nieuw leven in. De rubriek is door m'n baan aardig lange tijd niet op mijn blog verschenen, maar vandaag had ik weer inspiratie voor een artikeltje. Ik benoem namelijk mijn vijf favorieten van dit moment!

The Weeknd
Heel wat jaren geleden luisterde ik al veel muziek van hen, maar toen is het hele lange tijd stilgeweest. Tot ik onlangs in de trein op Spotify weer een fijne playlist ontdekte, en nu nummers als Ordinary Life, Shameless, Losers, Sidewalks en Dark Times grijsdraai.

Polkadots
Het begon ooit al met een blouse, toen wat rokjes, en onlangs is er ook een polkadot maxi-jurk bijgekomen. Ik ben he-le-maal verslaafd aan deze print en vind die retro vibe echt ontzettend leuk. Stiekem werd ik een beetje geinspireerd door Yara Michels, en zij is al best een tijdje mijn grote icoon wat betreft fashion.

iPhone 8+
Ik heb mijn nieuwe telefoon nu bijna twee maanden in m'n bezit, en dat deze een grote favoriet van me is, is wel duidelijk. Elke foto wordt in portretmodus gemaakt, en er worden ook maar weinig foto's of andere bestanden verwijderd (want halloooo 64GB opslag!). Ik ben inmiddels ook al helemaal gewend aan de grootte en kan echt niet meer zonder - maar dat kon ik sowieso al niet :P

Petrol kleur
Al lang was ik op zoek naar kledingstukken in dit prachtige groene kleurtje, maar elke keer kwam ik maar niet 'het' item tegen. Tot ik vorige week met mezelf ging winkelen (moet kunnen :P) en daar bij WE een plissérokje tegenkwam in dè goede kleur groen. Er hing er zelfs nog maar ééntje en precies in mijn maat! Als dat niet voorbestemd was.. En als klap op de vuurpijl vond ik slechts 1 dag later ook nog een broek in diezelfde kleur. Ik ben in ieder geval goed geslaagd en kan weer even vooruit met deze kleur :)

HET WEER
Ik KAN deze gewoon niet overslaan, want het weer is de laatste tijd fantastisch. Nu moet ik toegeven dat ik er niet heel veel van meekrijg door mijn kantoorbaan, maar wel ga ik regelmatig even naar buiten in de lunchpauze of voor een korte wandeling. En van dat wandelingetje en fietstochtje naar en van het station geniet ik natuurlijk extra. Evenals van het weekend trouwens :-)

Related posts

3 reacties

 1. Die iPhone 8 plus heb ik ook en ben er ook nog steeds elke dag blij mee, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook zo van stippen! Vind het zo'n vrolijke print, ik heb een stippen dekbed in mijn kamer. Is ook zo vrolijk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh vooral puntje 5 is 'my fave', zoo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen