La vie de Daphne - Spontaan bloemetje, Dagje Den Haag

Werken, wijntjes doen, winkelen en... weer uitrusten. Zo zien mijn weken de laatste tijd er wel zo'n beetje uit. Ik probeer dan ook...

Werken, wijntjes doen, winkelen en... weer uitrusten. Zo zien mijn weken de laatste tijd er wel zo'n beetje uit. Ik probeer dan ook mijn weekoverzichtjes zo leuk mogelijk te houden, en volgens mij is me dat afgelopen week wel weer aardig gelukt :-)


Monday again. Je kunt goed merken dat de vakanties langzaamaan beginnen, want het wordt steeds rustiger in de trein. Heerlijk!

Na een dagje werken werd ik zomaar verrast door mijn baas met een bosje bloemen voor mijn diploma. Superleuk, want ik had het echt absoluut niet verwacht!

Inclusief een leuk kaartje :)

Overigens waren dit niet de enige bloemen die ik had gehad voor mijn diploma. Vrijdag zelf kreeg ik namelijk van mijn broertje en schoonzusje dit mooie roze bosje, waarmee ik ook mijn diplomafoto maakte.

Dinsdag kwam ik thuis en kon ik meteen beginnen aan een overheerlijke pizza caprese. Zo is thuiskomen na een werkdag echt heel leuk!

Woensdag was het alweer mijn één-na-laatste dag werk. De dagen vliegen voorbij en ik plan mijn agenda aardig goed vol. Maar hey, je kunt het beter heel druk hebben dan heel rustig denk ik zo maar :-)

Fijn zeg, alle keuze in de vroege ochtendspits :P


Eenmaal op werk aangekomen besloot ik eindelijk eens mijn gratis koffiebon te gebruiken en genoot ik van deze te lekkere cappuccino.


Eén keer per week trakteer ik mezelf op 't werk op een lekkere salade. En lekker, dat was deze zeker. Carpacciowraps zijn toch sowieso heaven?

Net na de middagpauze zou de Q-Music icecream truck langskomen bij Interpolis. Toen we een seintje kregen, stormden we als een gek naar buiten waar we allemaal stonden te genieten van ons waterijsje.

Donderdag stond er een 'koffiemomentje met lekkers' op de planning, en ik geloof niet dat je een betere start kunt hebben. Samen met een collega deelde ik een halve brownie, en een halve chocoladekoek. Verwennerij hoor..

Na een dagje werken stond er om 16.00 een borrel gepland waar ik eigenlijk helemaal niets vanaf wist. Maar hoe spontaner, hoe leuker. En wijn kan natuurlijk altijd (zo vertelde ishetaltijdvoorwijn.nl mij).

Donderdag na werk zou ik eigenlijk weekend hebben, maar er stonden nog zòveel dingen op de planning dat ik toch nog maar een ochtendje thuiswerkte. 's Middags plande ik wel wat me-time in en fietste ik naar de stad voor wat Kruidvat-benodigdheden en een rondje langs de winkels. In één van de eerste winkels paste ik deze rok, maar wist niet of ik hem te truttig vond.

Eén winkel later was dat truttige gevoel meteen we toen ik mijn hart verloor aan deze petrol-kleurige plissérok. En deze was nog goedkoper ook (fijne afprijzing wel, van 50 naar 20 euro). Dolblij fietste ik dus weer naar huis, inclusief deze aankoop!

's Middags rustte ik lekker uit en probeerde ik mezelf weer helemaal op te laden (ik was namelijk he-le-maal ingekakt doordat ik al om 7 uur was opgestaan). Daarna maakte ik een flatlay en maakte ik mezelf klaar voor een avondje op het terras.

Ik denk dat er weinig dingen lekkerder zijn dan een ijskoud wijntje op een warme zomeravond...

... en bitterballen konden in dit geval ook niet ontbreken!

Ook zaterdag kon ik niet uitslapen, want ik had alweer op tijd de trein om een dagje naar Den Haag te gaan met Brittany & Joyce. Het was al weer ontzettend lang geleden dat ik ze had gezien, dus in deze dag had ik heeeel erg veel zin.

Na wat eerste winkels aten we onze favo bagels bij - hoe kan het ook anders - Bagels & Beans. Jammer genoeg vonden we het allemaal een beetje tegenvallen deze keer. Volgende keer maar eens uit onze comfort zone stappen en een ander lunchtentje uitproberen? :P

Bij River Island maakten we een foto in deze te leuke spiegel met neonletters. Overigens zijn die stoeltjes aan de zijkant ook supertof!

Vlakbij het station probeerden we nog wat outfitfoto's te maken, en de witte buitenkant van de bibliotheek vond ik wel geschikt. Typisch ook dat er nog een koffietje op de foto staat, haha!

Terwijl we aan het nadenken waren of we naar huis gingen of nog in Den Haag zouden eten, maakte Britt snel deze foto toen het leuke Haagse trammetje voorbij reed. Echt mooi hoe de rode kleur terugkomt in de bloemetjes! En wat blijft die portretmodus toch geweldig hè <3

De keuze viel uiteindelijk toch op naar huis gaan (vooral omdat ik nog anderhalf uur moest (om)reizen), en 's avonds heb ik dan ook een lekkere chillavond gehouden. Mocht ook wel, want ik had zo'n 9 kilometer in de benen zitten na die dag.


Zondag staat sindskort gelijk aan een lange wandeling èn foto's maken voor Instagram. Ik koos deze keer weer voor een iets oudere outfit (dit rokje heb ik namelijk al ruim 2.5 jaar!)

En om het weekend af te sluiten, koos ik hetzelfde ijsje als eerder deze week. Gelukkig maar dat waterijs ietsje beter is dan normaal schepijs :P

Related posts

6 reacties

 1. Leuke foto's! Heerlijk ook zo'n zondag om te wandelen en foto's te schieten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je oude rokje echt supermooi! Je nieuwe overigens ook hihi. Was gezellig zaterdag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne week! Je nieuwe rok is zo mooi! En een nieuw lunch tentje uitproberen de volgende keer kan vast geen kwaad ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne week, super gezellig zo'n middag met vriendinnen op stap!
  Je foto bij de bibliotheek in Den Haag is heel tof geworden. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Ziet er naar uit dat je een fijn weekje hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die rok staat je juist geweldig ik vind hem heel erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen