La vie de Daphne - Highlights van de afgelopen weken

Vorige week maandag kwam er geen weekoverzichtje online, maar om het goed te maken zet ik vandaag een aantal highlights van de afgelopen ...

Vorige week maandag kwam er geen weekoverzichtje online, maar om het goed te maken zet ik vandaag een aantal highlights van de afgelopen twee weken op een rijtje. Weten jullie in ieder geval toch nog een beetje wat ik zoal uitspook!


Donderdag de 31e stond er een koffiemomentje met de directievoorzitster van Interpolis op de planning. Dat 'koffiemomentje' werd eigenlijk een soort extra lunch, want wat hebben we ons volgegeten aan alle cakejes, de quiche, toasts en sandwiches zeg! Erg vervelend natuurlijk..

 Buiten dat heb ik natuurlijk ook weer de hele week gewoon gewerkt. Bij deze wat snapshots van andere gedeeltes van het gebouw (ipv dat eeuwige kermispaard). Links zie je de binnenkomst en rechts zie je het Spoorhuis, waar je - letterlijk langs de spoorlijn van Tilburg - kunt werken aan het raam.

Vrijdagavond was ik doodop, maar toch had ik nog afgesproken met een vriendin om het terras op te duiken en wat drankjes te doen. Even optutten en..

.. hup, aan de gin tonic. Heerlijk, na zo'n lange werkweek!

De drankjes vloeiden rijkelijk en ook de sfeer zat er goed in. Ik heb met ontzettend veel mensen gekletst die avond en vond het superleuk om weer eens zo'n ouderwets gezellige avond te hebben!

Die week kwam overigens ook het Etos-pakketje binnen met wat limited edition make-upjes. Zo ontving ik een fijne fixing spray, een bronzer, een lipgloss en twee supermooie nagellakjes.

Zondag besloten we met wat meiden nog best laat op de middag nog naar Rotterdam te gaan voor een drankje en een hapje eten. Normaal zou ik nooit meer rond dat tijdstip weggaan, maar we zaten rond half 6 aan wat wijntjes op het terras, heerlijk!

Rond een uurtje of 19.00 zochten we een plekje om te gaan eten, en het werd Bokaal. Hier werd uitgebreid de portretfunctie van mijn nieuwe telefoon uitgetest (wat ik nog niet eerder gedaan had). Het effect is echt prachtig; bijna net zo mooi als met mijn 50 mm-lens!

Op de kaart stond een hoop lekkers, maar het leukste vind ik altijd om iets te kiezen dat ik niet zo heel vaak eet. Het werden gamba's a pil pil, een heerlijk gerecht dat ik vorig jaar in Spanje echt als één van mijn favorieten beschouwde. Genieten!
Later liepen we weer terug naar de metro, maakten we nog wat foto's en was ik... heel laat thuis. Een erg kort nachtje voor zo'n nieuwe werkweek dus!


Vorige week werd ik blij verrast door Joyce en Brittany die me een prachtig bosje roze pioenrozen hadden opgestuurd. Ik heb een Pinterestbord vol met dit soort bloemen, dus ik was er echt superhappy mee. Meteen op de foto dus! Ik had het idee om dit met mijn ontvangen tutu te doen, en de uiteindelijke foto vind ik nog best mooi geworden! (en aan de reacties op Instagram te zien vonden heel veel anderen dat ook)


Van woensdag op donderdag had ik weer eens met vlechtjes geslapen, waardoor ik dit golvende effect kreeg. Op kantoor vinden ze 't allemaal superleuk staan, dus ik moet maar ehh.. vaker mijn haar wassen en met vlechtjes in slapen dus, haha!

Mam appte me 's ochtends dat zij samen met pap in en rondom Tilburg ging fietsen, dus of ze even langs Interpolis mochten komen. Ik nam dus maar mijn lunch mee naar buiten om zo in de Interpolistuin gezellig te kletsen.


Donderdag na werktijd had ik voor 't eerst eens met Simone afgesproken. Zij woont al best lang in Tilburg en aangezien dat nu ook zowat mijn tweede woonplaats aan het worden is, leek het ons leuk om eens een hapje te gaan eten. Het werd - lekker easy, maar wel altijd goed - Happy Italy.

Terug richting het station bezochten we nog snel wat winkels. Superslecht voor de portemonnee uiteindelijk, want de rok waar ik al weeeeken over twijfelde trok ik voor het eerst eens aan en.. ik was op slag verliefd. Toch maar meegenomen dus! En nu maar even een tijdje niet winkelen tot mijn nieuwe salaris, haha!


Vrijdag ging de wekker weer enorm vroeg, maar niet omdat er iets vervelends op de planning stond. Ik reisde namelijk af naar het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat omdat ik namens Interpolis aanwezig mocht zijn bij een conferentie over mobiel gebruik in het verkeer. Deze conferentie werd geleid door Jeroen Pauw, en verschillende mensen hebben gedurende die drie uur plaatsgenomen aan tafel om hun kant van het verhaal te vertellen.

Wat een gebouw he, wauw!


Pas na de conferentie was het tijd om te werken voor een collega en mij. Wij waren namelijk als redacteuren ingeschakeld om een aantal van de aanwezige experts te interviewen. Ikzelf had de Engelstalige mensen uitgekozen, maar het was nog best spannend om ze uberhaupt aan te spreken voor een kort interview (en dat nog voor de camera ook!). Gelukkig stonden ze er - soms met wat twijfel - wel voor open en kan ik zeggen dat ik mijn eerste interviews met een Franse minister, een Zweedse onderzoekster en een Amerikaanse verslavingsprofessor heb afgelegd!

Vlak hierna stond ik weer op station Den Haag Centraal. Wat een roes is dit geweest, bizar! Ik was er ook echt even doodmoe van, dus ik was blij dat ik van 5 tot 6 even een uurtje heb kunnen slapen.


Na m'n powernap heb ik uitgebreid mijn make-up gedaan en koos ik weer eens een héle andere outfit uit (want ja, die plissérokken hebben we inmiddels wel genoeg voorbij zien komen). Ik scoorde eerder die week - via online shoppen natuurlijk - een felrode broek en ik vind 'm fantastisch!

Eenmaal op het adres waar we hadden afgesproken kletsen we lekker bij, dronken we wijntjes en maakten we ons weer klaar om (pas na 1 uur) naar de stad te fietsen.


Het werd uiteindelijk een avond waar we pas om 2 uur in de stad aankwamen en waar ik pas om half 5 thuiskwam. Na zo'n indrukwekkende dag was ik al bijna 24 uur wakker en echt GE-SLOOPT.

Daarom hield ik zaterdag maar een lekkere lazy day. Ik fietste pas na 4 uur weg om een pakketje naar het postkantoor te brengen en heb de rest van de avond wat filmpjes gekeken. Prima zo!


Zondag stond ik na héél wat uren slaap (ik had het nodig) weer fris en fruitig op om met mam mee naar de stad te gaan. Het was weer heerlijk weer buiten, dus aangezien ik zaterdag compleet heb gebruikt aan binnen uitrusten, wilde ik nu wel een dagje van de zon genieten.

En hoe kan dat beter dan in mijn nieuwe stippenrok? Echt.. ik ben met de twee items van afgelopen week ZO ontzettend blij! (en eigenlijk is er ook nog een derde item.. een witte geribde basic van Sissy Boy)


In de stad paste ik ook nog deze te leuke hakjes. Helemaal niet duur, maar toch maar niet meegenomen omdat ik teveel twijfel of ik ze wel echt ga dragen. Mij kennende komt daar vast nog wel verandering in :P

's Avonds ging ik lekker sushi'tjes eten (en nog een hoop andere dingen natuurlijk), en daarna ben ik weer lekker vroeg in mijn bed gedoken. Op naar weer een nieuwe werkweek

Related posts

10 reacties

 1. Wat een fijn overzicht! Spannend hoor die interviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een leuk overzicht! Fijn om te zien dat je baan zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk overzicht! Liefde voor je stippeltjes rok, waar is de rok eigenlijk van? Wat knap dat je die interviews durfde joh en ook nog eens in het Engels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke highlights! Ik vind het echt stoer van je dat je die mensen in het Engels hebt geïnterviewd, haha. En loveeeee je nieuwe rok <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was echt mega gezellig! Nu Tilburg je tweede thuis is moeten we dat zeeeeker vaker doen. En je rok is zo leuk, goed dat je 'm gekocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! :) Je tutu foto is inderdaad schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk overzicht weer! Fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt, toch altijd wel even spannend in het begin. Leuk dat je met Simone ging afspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Lijkt me een hele fijne week!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, die portret functie is erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen