La vie de Daphne - De afgelopen twee weken

WOW! Lange tijd niets gepost. Helaas 'vergeet' ik door alle drukte mijn blog wel eens en schieten zelfs mijn weekoverzichtjes er ...

WOW! Lange tijd niets gepost. Helaas 'vergeet' ik door alle drukte mijn blog wel eens en schieten zelfs mijn weekoverzichtjes er steeds vaker bij in. Bij deze hebben jullie 'm nog tegoed van de afgelopen twee weken.


Maandagochtend begon de dag een keer niet op kantoor, maar in een leuk pand naast het Interpolisgebouw. Hier hielden we een meeting die tot 12 uur zou duren. Inclusief een casual neushoorn aan het plafond (kan gewoon).

Lekker koffietje erbij en vlammen maar!

Alsof de verwennerij die dag nog niet genoeg was, bleek er ook gratis ijs in de hal beneden te halen zijn. Daar moesten mijn collega's en ik natuurlijk wel gebruik van maken! Ik nam dit bakje met aardbeismaak.

Het is niet alleen maar taart, ijs, veel te lekkere koffie of andere zoetigheid hoor (maar 90% van de tijd wel natuurlijk): ik haal namelijk ook elke ochtend wat fruit voor de dag in de schaal vlakbij de ingang. Ideaal!

Die week was ik ook een aantal dagen alleen thuis, wat betekende dat ik lekker vaak achter het fornuis moest staan. Kan het dan natuurlijk niet laten om mijn favo pasta carbonara te maken!

Een keer een OOTD'tje vanaf mijn werk: ik had een afspraak op de vierde etage en natuuuurlijk ga ik dat niet met de trap lopen (volgende keer wel hoor, don't worry). Bij deze een liftselfie met mijn supertoffe rode broek!

Overigens kan ik blijven genieten van dit soort uitzichtjes elke ochtend. Voelt toch een stuk fijner om met de zonsopgang wakker te worden, dan straks in de winter als het nog superdonker is...

The salad of Thursday was deze te lekkere capresesalade. Jammie!

Die donderdag ben ik ook bij oma gaan eten, en naast het toetje en de oreo's die ze me aansmeerde, gaf ze ook nog een hoop chocolade mee naar huis. Wie herkent dit ook bij hun oma? :)

Vrijdag begon de dag ontzettend gaaf, want voor een klein projectje zijn we bezig met locaties uitkiezen voor een goede foto van Tilburg. De toren van Interpolis is één van de hoogste gebouwen in de stad, dus hier moesten we wel een kijkje nemen. Wist je dat maar een select aantal mensen kan zeggen dat ze op dit dak zijn geweest? Heel gaaf dat ik er nu één van ben!

De rest van de vrijdag was naast het geven van wat presentaties niet al te ehh.. productief. Het kermispaard werd eindelijk uitgeprobeerd en we hielden met twee collega's een heuse fotoshoot.

Zelf maakte ik eenmaal thuis ook nog een flatlay, eindelijk weer!

Zaterdag ging ik richting 'n vriendin in Breda om daar lekker op het balkon te chillen. Ze had aardbeitjes gehaald, wat mijn week toch nog iets gezonder maakte :P

Hierna maakten we wat selfies en tegen kwart voor 5 reed ik weer richting huis. Heerlijk chille zaterdag zo!

Zaterdagavond ging ik nog naar wat vriendinnen, maar in de stad had ik het na tien minuutjes al wel weer gezien. Wel was ik echt gesloopt, dus hield ik zondag een lekkere lazy day. Hoe snel het weekend gaat is echt ongelooflijk!

Ook lakte ik mijn nagels nog in dit mooie gebroken witte kleurtje van OPI. Hij is van de Grease collectie en heet 'Don't Cry Over Spilled Milkshakes.'

En toen.. was het weer maandag. Na werken had ik nog zin om een flatlay te maken, die ik vervolgens meteen op Instagram knalde. Hoewel mijn account niet meer dagelijks nieuwe content bevat, vind ik het leuker om foto's te maken als ik er echt behoefte aan heb, dan dat ik me verplicht moet voelen om elke dag iets online te krijgen.

Dinsdag was het best koud, dus voor 't eerst kwamen mijn laarsjes en jurkje met panty weer uit de kast. Brr.. echt geen outfit voor juni!

Ook de dinsdag was weer voorbij voor ik het wist. Echt.. weken gaan ZO snel de laatste tijd..

 Woensdag zou het wel weer tegen de 30 graden, dus kon ik weer met blote benen en sandaaltjes weg. Wat een contrast met de vorige dag! Omdat overslagrokjes best irritant zijn op de fiets, zette ik - erg ghetto - een knijper in mijn rok zodat 'ie niet meer omhoog zou waaien. Werkte perfect!

Salad of the day was er weer eentje met mozzarella en tomaatjes. Ook zat er op de bodem nog pasta. Lekker eten kun je op mijn werk dus zeker wel!

's Middags kak ik altijd een beetje in, dus heel vaak loop ik dan een klein rondje in het gebouw. Omdat het deze dag zulk lekker weer is, wilde een collega ook wel met me mee naar buiten. Heerlijk zo, in 't zonnetje!

Donderdag wilde ik wat vroeger beginnen, dus stond ik op een onmenselijk tijdstip op om al om 7.40 op kantoor te zitten. Werd ik ook zomaar getrakteerd op koffie door de baas!

Aan het einde van de middag werd ook de nieuwe commercial getoond, waar deze mega iPhone (20+) een onderdeel van was. Erg gaaf gemaakt!

 Om 16.15 kon ik al zeggen dat het weekend was, en superhappy liep ik dan ook richting station. Wat een topgevoel!

Ik ging thuis nog met mijn nieuwe schoentjes op de foto (yep, ik heb ze uiteindelijk toch gekocht), en begon toen aan een heerlijke avond uitrusten.

 Op Netflix bekeek ik de documentaire over de aanslagen in Parijs in november 2015, en ik moet zeggen dat alle afleveringen erg indrukwekkend waren. Het was echt alsof je er even bij was..

De volgende dag sprak ik met Nicole af om te gaan winkelen in Breda. Ik wilde heel graag een nieuwe outfit scoren voor m'n diploma-uitreiking, en de tijd begon te dringen. Deze jumpsuit werd het in ieder geval niet, want de broek hiervan leek HUGE.

Tussendoor lunchten we wat bij één van mijn favo hotspots in Breda. Deze clubsandwich stilde de honger aaaardig goed!

Helaas helaas.. het was me niet gelukt die dag iets te scoren en nu was ik dan toch echt aangewezen op webshops. Maar of ik daar iets ging vinden was ook nog maar de vraag. 's Avonds maakte ik me weer klaar voor een avondje met vriendinnen.

Voor nu zijn dit ook de laatste foto's die ik van het weekend heb (ik vergeet zo vaak m'n telefoon erbij te pakken...) Het was een supergezellige avond, maar ook in de stad had ik het wel weer zo gezien. Helaas.. Maar een avondje 'op tijd' naar bed is ook wel eens lekker!

Related posts

7 reacties

 1. Leuke foto’s! Ik vind je outfits erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne drukke weken! Ik vind de rode broek die je aan het begin aan hebt helemaal geweldig.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk weekje!! Wat een super handig idee, die knijper!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's allemaal! Zo te zien heb je het erg naar je zin op werk :D Die gestipte jumpsuit staat je wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap het wel hoor, dat je het bloggen vergeet. Het is een bepaald ritme wat je moet vinden en dat kan best even duren (ik spreek uit ervaring). Gewoon posten als je daar zin in hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Wat een leuke, nieuwe schoentjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, girl! Vind dat stippenpakje je heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen