La vie de Daphne - Hoog in de lucht, Diploma-uitreiking en 21-diner

Wat een fijne, zomerse week was dit weer! Zo is het helemaal geen straf om naar werk te reizen en weer in het zonnetje terug naar huis ...

Wat een fijne, zomerse week was dit weer! Zo is het helemaal geen straf om naar werk te reizen en weer in het zonnetje terug naar huis te fietsen. Afgelopen week stond ik casual op wat hoge daken, kreeg ik eindelijk mijn diploma en had ik een superleuk 21-diner!


Foto's van maandag heb ik niet, dus dan maar het begin bij dinsdag! De wekker ging weer aardig vroeg, want deze keer moest ik weer wat vroeger beginnen (wel voor iets leuks!)

Koffie was erg hard nodig toen ik eenmaal in alle vroegte op station Tilburg aankwam..

Ik vervolgde mijn weg niet naar kantoor, maar richting Pieter Vreedeplein. Onderweg kwam ik veel te leuke spots tegen voor foto's. Wie gaat een keer mee in Tilburg foto's maken? :)

Ik ging niet zomaar naar het Pieter Vreedeplein, want heel de ochtend had ik in opdracht van Interpolis samen met een fotograaf afgesproken om hoog in de lucht foto's van de stad te maken. Het eerste appartement waar we binnen mochten kijken (en vanaf het balkon foto's maakten) was echt prachtig! Leuk ook om kantoor eens van een andere kant te zien.

Van het tweede appartement was ik ook erg onder de indruk. Hier was wel het mooiste uitzicht, met aan de linkerkant heel veel groen en aan de rechterkant weer in de verte het kantoor van Interpolis en de rest van Tilburg. Wat een prachtige locatie om te wonen!

Ook kon ik het niet laten om de pioenrozen die ik in de keuken zag staan even op de foto te zetten <3

Het derde appartement was ook een bijzondere, want dat balkon hangt in een soort 'hokje boven de grond. Je krijgt er bijna spontaan hoogtevrees van..

Het uitzicht was ook weer erg gaaf, met deze keer station Tilburg èn natuurlijk weer Interpolis.

Het laatste dak kon natuurlijk ook niet ontbreken. Onlangs stond ik al op de linker toren, maar deze keer was het lagere dak aan de beurt. Helaas was het hier wat lastiger om goede foto's te maken, en kan ik wel alvast vertellen dat plek nummer 2 de grootste kanshebber is wat betreft de foto's die uiteindelijk gebruikt gaan worden.

Na een hele ochtend op stap te zijn geweest had ik stiekem wel een beetje honger, en omdat ik al van tevoren had gezien dat ze vandaag een salade met carpacciowrap op het menu hadden, kon ik het niet laten er eentje te halen. Moet ik niet elke dag doen natuurlijk (ook zo sneu voor m'n portemonnee..)

Woensdagmiddag had ik mijn rooster geblokt voor het maken van mijn thesispresentatie. Jazeker, je leest het goed. Hoewel ik een halfjaar geleden al geslaagd was, zat er toch nog een klein verplichtinkje aan vast. Vrijdag zou ik namelijk moeten presenteren en zou ik eindelijk mijn diploma ontvangen!

Heel ver kwam ik niet, maar gelukkig had ik een dag later ook nog wel wat tijd. 's Avonds maakte ik weer eens een flatlay.

Donderdag was alweer de laatste dag voor 't weekend (lucky bastard deze weken), en deze dag vloog voorbij! Er stond namelijk om 16.00 een borrel op de planning. Deze werd natuurlijk buiten gehouden op het terras van de brasserie. Heerlijk weertje!

Naast wat drankjes kwamen er ook nog wat lekkere hapjes op tafel (waar je m'n collega's en ik altijd heeel blij mee maakt aan het einde van zo'n werkdag) en rond een uurtje of 6 vervolgden we onze weg naar de stad.

Hier namen we plaats bij Chanternel, omdat dit één van de weinige plekjes met schaduw was. Het was immers best warm buiten en in de zon iets teveel van 't goede. Ik koos niet meer voor 'n wijntje (want dit weekend zou al genoeg feest worden), maar voor een lekkere ijsthee in de smaak mango-kamille.

Vrijdag stond er iets op de planning waar ik al een halfjaar naar toeleef: m'n diploma-uitreiking! Vooraf moest ik dus nog wel een presentatie doen, en hoewel ik 'm zelf helemaal niet supergoed vond gaan, kreeg ik achteraf heel wat complimenten. Daarna was het eindelijk tijd om dat diploma te ondertekenen. Yesss!

Een foto bij het logo van Tilburg University kan natuurlijk ook niet ontbreken, dus poseerde ik met een bloemetje en mijn diploma in de felle zon. Wat een weertje!

Op aanraden van een aantal van mijn collega's gingen we een hapje eten bij Anvers. Zelf eet ik niet superveel vlees meer, en als er zalm op de kaart staat is dat vrijwel meteen hetgene waar ik voor ga. Heerlijk :)

Bij Anvers nam ik weer wel een wijntje - I'm a sucker voor logo's op wijnglazen - en hierna werd het toetje alweer geserveerd. Ik had een superlekkere chocolademousse. Kan ik geen genoeg van krijgen!

Zaterdag was ik lekker een beetje in de tuin aan het chillen, tot mijn pakketje kwam dat ik donderdagochtend in de trein heb besteld. Hij kwam van één van mijn favo merken: Oysho!

Ik had namelijk al ontzettend lang een polkadot-jurk op het oog, maar iedere keer was 'ie uitverkocht. Tot ik dus nietsvermoedend donderdagochtend zag dat er nog 1 beschikbaar was in mijn maat. Ik wist niet hoe snel ik 'm moest bestellen en ik ben he-le-maal verliefd erop!

Om 17:00 fietste ik naar een vriendin die haar 21 diner zou houden. Het was gigantisch warm buiten, dus we waren aardig aan 't wegsmelten bij het welkomstdrankje. Een uurtje later namen we plaats aan tafel, die prachtig was opgedekt en waar iedereen een eigen plaatsje had gekregen.

Op het menu? Bijna allemaal dingen die ik zelden eet! Ook wel eens leuk om op deze manier dingen uit te proberen :)

Coquilles waren daar een voorbeeld van: ik had het nog nooit eerder gegeten, maar eigenlijk vond ik ze nog superlekker ook! Ze deden me een heeel klein beetje denken aan garnalen (en drie keer raden wie daar heel erg van houdt..)

Tweede op de kaart was tonijn, een vissoort die ik normaal gesproken oversla, maar nu heeel lekker vond! Ook zat er een eetbare bloem bij, hoe leuk is dat!

Na de spoom was de tafelindeling veranderd en konden we smullen van de lamsrack met groenten...

... en vlak daarna kregen we een grand dessert met een brownie, chocolademousse en vanille-ijs. Hallò dan, wat een geweldig menu was er samengesteld zeg!

Na het eten maakten we wat groepsfoto's en hebben we nog tot laat drankjes staan doen in de tuin. Het was immers nog steeds warm - echt zo'n typische zomeravond - en toen iedereen richting stad fietste, vond ik het toch wel slim om naar huis te gaan. Ik had namelijk al sinds zaterdagochtend knallende hoofdpijn en wist dat het in de stad niet heel veel beter zou worden. Een keertje op tijd naar bed is ook wel eens fijn!


Zondag maakte ik een wandeling met mam in het zonnetje, mèt mijn nieuwe jurk aan natuurlijk. Is 'ie niet geweldig?

Daarna rustte ik lekker uit, maakte ik nog een flatlay tussendoor en heb ik dit weekoverzichtje in elkaar gezet. Hierna was het alweer tijd om vroeg m'n bed in te duiken, want een nieuwe werkweek stond ook alweer voor de deur.. Best een gek idee dat ik nu alweer aan maand 3 ga beginnen!

Related posts

7 reacties

 1. Wat een uitzicht! Prachtig! Gefeliciteerd met je diploma!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super fijn dat je nu je diploma eindelijk hebt, yay! Wat een leuke foto's allemaal. Ziet eruit als een gezellige week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Gefeliciteerd met je Diploma, heerlijk gevoel is dat hè? Oeh die ijsthee in de smaak mango-kamille klinkt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je diploma! Je nieuwe jurk staat je prachtig . Mooie flatlays.😘

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals gefeliciteerd met het halen van je diploma! En je nieuwe jurk staat je geweldig goed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk weekje zo! Eindelijk die verdomde masterdiploma écht in je handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je officiële diploma! :)

  BeantwoordenVerwijderen