La vie de Daphne - Korte werkweek, Nieuwe iPhone & Lekker lunchen

Afgelopen week had ik de kortste werkweek ooit (want hé, ik denk dat dat voorlopig niet meer gaat zijn), genoot ik van het lekkere weer...

Afgelopen week had ik de kortste werkweek ooit (want hé, ik denk dat dat voorlopig niet meer gaat zijn), genoot ik van het lekkere weer èn trakteerde ik mezelf op een nieuwe iPhone. Wat ik nog meer deed, zie je in dit weekoverzicht


Maandag was een extra vrije dag en ik kan oprecht zeggen dat bijna NIETS fijner voelt als dat. Heerlijk om na het weekend alsnog een dagje niet op onmenselijke tijdstippen op te hoeven staan (wel was ik natuurlijk heel vroeg weer wakker).

Het werd nogal een gekke dag, want ik ging nietsvermoedend wat boodschappen doen in de stad, tot ik ineens zonodig weer mijn telefoon op de grond moest laten vallen. Bij het oprapen zag ik de bui al hangen.. Néééé.. voor de tweede keer in twee maanden tijd was dat rotding wéér kapot. Meest lullige is nog wel dat ik zodra ik mijn eerste salaris heb, een nieuwe telefoon wil kopen. Maar om deze te gebruiken, moest het scherm toch echt gemaakt worden. Ondanks dat het Pinksteren was kon ik per direct nog ergens terecht. Ai.. deed wel weer pijn toen ik de reparatie-prijs stond af te rekenen..

Dinsdag stond ik weer voor dag en dauw op voor een dagje werk. Wel mooi dat ik iedere ochtend de zonsopgang kan meemaken!

De dag zat best volgepland met allerlei meetings en afspraken, dus de dag vloog voorbij!

Eenmaal terug op het station zag ik al dat er een flinke hoosbui aan zou gaan komen. Net op tijd vertrokken dus! Leuk weetje is overigens dat je op deze foto ook meteen kunt zien hoe dichtbij het kantoor van Interpolis is; het is dat oranje-achtige gebouw (inclusief toren rechts).

's Avonds deelde ik dit kiekje van afgelopen weekend en schreef er als tekst onder dat ik ècht wel andere outfits heb, haha! Vind het nu eenmaal superlekker zitten, dus ik draag de rok héél erg veel.

Woensdag was het op kantoor erg rustig; niet alleen qua hoeveelheid mensen (al was het in de pauze weer wel supergezellig met zo'n 8 mensen aan tafel), maar ook qua werk. Hoe snel de dinsdag voorbijvloog, hoe langzaam woensdag ging.

Ik heb mezelf onder andere dus ook maar nuttig gemaakt door alles over de nieuwe AVG-wet te lezen. Best interessant, en zo had ik toch nog een voldaan gevoel toen ik 's avonds wegging!

Donderdag was ook weer prima te doen, en na deze dag was het voor mij alweer weekend. Wie mijn vorige post heeft gelezen, weet dat ik mijn weken wissel met 5 dagen en 4 dagen werken. Erg grote voordelen van een 36-urig contract :)

Ik maak meteen even een sprong naar zaterdag, want van vrijdag had ik gek genoeg geen foto's. Laat ik het er maar op houden dat vrijdag echt even een typisch 'niksdoen-dagje' was. Wel bestelde ik op de valreep 's avonds nog een nieuwe telefoon: de iPhone 8 Plus. Volgens velen een meeega-koelkast, maar ik wilde toch echt iets anders. Zaterdag stapte ik weer wel de fiets op om te genieten van het weer. Terraslunch it is!

Heeerlijk om weer lekker in m'n top, zonder jas en met mijn zonnebril op te fietsen. Lang niet gedaan aangezien het 's ochtendsvroeg toch nog net te fris is!

Op het terras namen we alledrie ook nog een lekkere smoothie. Dit was de smaak aardbei-mango en ik vond 'm heel erg geslaagd!

Zaterdagmiddag was mijn nieuwe iPhone al geleverd, wauwie! Het zal inderdaad enorm wennen worden om zo'n groot toestel te bedienen, maar wel ben ik er enorm blij mee!

Na lekker avondeten in de tuin ben ik de hele zaterdagavond bezig geweest met het overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe telefoon. Was nog een hoop gedoe, aangezien mijn opslag op mijn oude telefoon maar 16 GB was en er daarom telkens geen reservekopie gemaakt kon worden. Eindstand was dat ik bijna alles heb moeten verwijderen en heel veel handmatig heb moeten terugzetten. Ach, zo'n nieuwe start is ook wel eens fijn!


Zondag zou het een beetje wisselvallig weer worden, en om die reden keken een vriendin en ik het even aan of we nog de deur uitgingen. Héél last minute (lees: het was tien voor 1) besloten we dat we nog dat we wel konden gaan lunchen, dus het werd een heerlijk late zondagmiddaglunch. Wel met mijn all time favourite carpaccio <3

Hierna spraken we nog met twee andere meiden af om een drankje te doen. Wel binnen, want de regen kwam op dat moment met bakken uit de hemel.


Eén van de eerste selfies met m'n nieuwe telefoon! Wel wat bewogen, maar hey: I blame de grootte, haha!

Nadat ik thuiskwam van de lunch en de drankjes maakte ik nog een flatlay met m'n nieuwe telefoon erop. Daarna was het alweer tijd om te eten en lekker te relaxen in bed.

Hoe snel het weekend kwam.. zo snel ging 'ie ook weer voorbij. Aankomende week staat weer een werkweek van 40 uur op de planning. Erg pittig dus, wish me luck!

Related posts

8 reacties

 1. Ik heb ook de Iphone 8 plus en ben er nog elke dag zo blij mee. De camera is ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn een nieuwe telefoon! Vind het altijd wel een gedoe om over te stappen haha. Gelukkig heb ik nog bijna 2 jaar te gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ideaal zo'n nieuwe telefoon. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel een beetje jaloers op je nieuwe telefoon, ik vind de foto's daarvan zo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's. Ik ga aan het einde van deze maand ook voor een telefoon kijken. Weet alleen nog niet zo goed welke!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaloers op je nieuwe telefoon, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je een nieuwe telefoon hebt! Succes met je nieuwe lange werkweek. good luck!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je nieuwe telefoon! Stiekem wil ik ook weleens een iPhone proberen, maar ik ben zó onhandig. Ik laat m'n smartphone iets te vaak vallen om een toestel met een glazen behuizing te durven proberen. :')

  BeantwoordenVerwijderen