Marc Jacobs Daisy Love

Een nieuw, bloemig zusje in de Daisy-familie: dat is wat het nieuwe parfum van Marc Jacobs - genaamd Daisy Love - perfect omschrijft. Het...

Een nieuw, bloemig zusje in de Daisy-familie: dat is wat het nieuwe parfum van Marc Jacobs - genaamd Daisy Love - perfect omschrijft. Het is een ode aan de jeugdige vrouwelijkheid en zusterliefde. Vandaag een review!
Van alle Daisy-uitvoeringen vind ik dit misschien nog wel de meest opvallende. Niet de welbekende dop met meerdere bloemen, maar één grote madelief. Wat een eyecatcher! Ook in het glas zie je duidelijk bloemblaadjes, wat ik persoonlijk voor de flacon erg origineel vind als je 'm vergelijkt met de andere 'Daisies.'


 Het parfum neemt je volgens de makers mee naar een zonovergoten strand, daar waar liefde en geluk schijnen. Het parfum bestaat dan ook uit vrolijke, bloemige noten met een sprankelende twist die "het gelukzalige gevoel oproepen van het staren naar de weerspiegeling van de zon in de oceaan, onder een blauwe hemel." Als er één omschrijving romantisch klinkt, dan is deze het wel.

De geur is een flink stuk zoeter dan de andere varianten op Daisy, die ik meer hout/muskus-achtig of kruidig vind. Dit komt onder andere door de topnoot 'gekristalliseerde gele bosbraam', die tegelijk de vrouwelijkheid van het parfum weergeeft. In het hart zitten de welbekende Daisy bloemblaadjes, wat de geur weer een stukje herkenbaarheid meegeeft. De fijne basis wordt gevormd door kasjmiermusk (toch weer de muskusnoot!) en drijfhout.


Normaal gesproken kan ik wel wachten met een geur dragen voor ik foto's maak, maar met Daisy Love kon ik 't echt niet weerstaan. Dat zegt alweer genoeg over hoe lekker ik deze geur vind. Zoet en bloemig - precies waar ik van houd - en de geur bloeit op als ik lekker in het zonnetje zit. 

Marc Jacobs flikt 't elke keer weer door een fantastische variant op Daisy op de markt te brengen. Daisy verveelt nooit, en met elke keer een nieuwe twist houdt de ontwerper de geur speels en spannend. Dit is dan ook zeker een geur die héél veel gedragen gaat worden!

Daisy Love is te koop bij diverse parfumerieën en prijzen variëren van €55,55 (30 ml), €73.33 (50 ml) tot €102.00 (100 ml).

Related posts

5 reacties