La vie de Daphne - Eerste werkweek & Veel feestjes!

Mijn eerste officiële werkweekje bij Interpolis zit er alweer op en vandaag start alweer de tweede. Man, wat gaat dat toch meteen snel! W...

Mijn eerste officiële werkweekje bij Interpolis zit er alweer op en vandaag start alweer de tweede. Man, wat gaat dat toch meteen snel! Wat ik verder deze week nog meer deed zie je in dit weekoverzicht!


Maandag was mijn allereerste werkdag. Superspannend natuurlijk, maar gelukkig stonden er die dag een hoop leuke en vooral ontspannende dingen op de planning. We begonnen om 9 uur met een stukje taart en 'speeddates' met de afdeling. Daarna volgde een driegangenlunch(!), waar ik het toetje echt een groot succes vond. Wat een verwennerij zo!

Na een merkpresentatie konden we eigenlijk al wel weer gaan, maar niet zonder bosje bloemen. Echt een hele fijne ontvangst zo!

Dinsdag zat ik alweer vroeg in de trein voor dagje 2. Deze dag zou vooral in het teken staan van het installeren van de laptop, weer wat meetings/presentaties bijwonen en weer wat kletsen hier en daar. Het zou daarbij ook nog eens gigantisch warm worden, maar ja.. hoeveel krijg je daar nu van mee als je werkt :P

Ook haalden we meteen onze werktelefoon op, en dit was nog wel een dingetje toen ik zag dat het een Samsung was. Ik kreeg het wel voor elkaar om wat nummers en WhatsApp te installeren, maar heel veel heb ik de telefoon nog niet hoeven gebruiken.

Een baalmomentje van die dag was de trein die besloot niet meer te rijden, waardoor het 'op tijd weggaan' uiteindelijk toch resulteerde in pas rond half 7 thuis zijn. Een toetje had ik wel verdiend vond ik, en deze cheesecake-varian was echt heerlijk!

Woensdag merkte ik dat ik een beetje een baaldagje had. Er is nog niet heel veel concreets te doen, waardoor de tijd die dag erg langzaam ging. Ik realiseerde me ook heel goed dat het ook nog wel een poosje gaat duren voor ik echt lekker aan de slag kan (ik bedoel, het was pas dag 3) en dat ik mezelf die tijd ook echt nog wel moet geven. Na ongeveer een maand hoop ik een update op mijn blog te zetten!

Woensdagavond had ik eigenlijk al een beetje gerekend op een avondje vroeg in bed, maar het oorspronkelijke plan was om iets te gaan drinken met een vriendin. Verklaar me voor gek, want pas om half 10 's avonds stapte ik op de fiets richting stad. Maar niet voor 'zomaar' iemand, want dit ging om een vriendin die sinds begin februari stageloopt in Londen, pas in augustus terugkomt en nu voor een paar dagen in Nederland was!

Na wat wijntjes op het terras begon het aardig af te koelen, en om de avond nog leuker af te sluiten besloten we spontaan om de kroeg in te duiken. Wat een gezellige avond zo!

Donderdag was ik doodop (ik denk ook na 3 dagen vol indrukken en dan meteen die avond uitgaan erachteraan), dus doopte ik hemelvaartsdag om tot een dagje niks doen. De laatste anderhalve week heb ik trouwens ook weer een aantal leuke pakketjes ontvangen, waaronder deze van Clinique tijdens het event bij Hudson's Bay vorige week vrijdag!

Ook kreeg ik van Sans Soucis (waar Iris de PR voor doet) dit pakketje met twee zwarte sheet masks. Ben hier erg benieuwd naar! Lijkt mij dat het een stuk fijner aan gaat voelen dan die zwarte maskers die je van je huid af moet trekken...

Van The Tutu Shop kreeg ik deze gigantische rok toegestuurd. De kleur is echt prachtig, maar toch betwijfel ik het dat ik hem daadwerkelijk ga dragen. Binnenkort ga ik er eerst maar eens wat foto's mee maken voor een outfitpost! (vraag me af in welke tijd nu ik werk, maargoed :P)

Op deze foto zie je overigens wat beter hoe huge 'ie is, haha!

Hoewel ik eigenlijk donderdagmiddag flatlays had willen maken, was er dankzij mijn middag vol dutjes weinig meer van gekomen. Gelukkig is het langer licht, dus kon ik na het avondeten nog aan de slag. Helaas niet heel lang, want na twee flatlays was m'n inspiratie ineens op. Balen!

Vrijdag was het bizar rustig. Denk dat veel mensen de dag na hemelvaart ook vrij hadden genomen, waardoor er in de (spits)trein alle ruimte was. Heerlijk!

Ook op de werkvloer kon je een speld horen vallen. Van ons team - dat normaal wel uit zo'n 20 mensen bestaat), waren er maar 4 aanwezig! Krijgen jullie bij deze ook meteen een snapshot van het kermis'kantoor'. Office-goals of niet?

Ook fijn: lekker zovaak en veel koffie drinken als je zelf wil!

Vandaag ging gelukkig al ietsje beter en de tijd vloog voorbij. Ook hebben we nog gezellig met de manager van de afdeling zitten kletsen tot half 5. Daarna besloten wij ook maar weekend te houden. Yay!

Veel tijd om bij te komen had ik niet, want om 20.00 moest ik alweer op een feestje zijn vlakbij het station (je weet wel, waar ik eigenlijk praktisch net vandaan kwam). We hadden namelijk een verrassing georganiseerd voor één van onze vriendinnen die binnenkort een zomer in Chersonissos gaat werken. Voordat ze kwam, zat de sfeer er al goed in!

De verrassing vond ze echt geweldig (vooral omdat ze haar eigenlijke feestje een week later had gepland); ze heeft al die tijd helemaal niets doorgehad!

De gezellige avond - inclusief keihard meezingen met High School Musical en gekke dansjes doen - zetten we voort in de stad. Het was na 1 uur voor we aankwamen, maar toch was het nog erg rustig. De muziek was daarentegen wel heeel erg goed, waardoor het helemaal niet erg was om in zo'n rustige kroeg te zijn. Viel overigens ook niet op als je met zo'n grote groep bent, haha!

Later werd het wel wat drukker, en heb ik tot een uurtje of half 3 nog een hoop dansjes gedaan. Daarna was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Realiseerde me weer hoelang ik al wakker was en ik was stiekem ook best kapot..

Koffie was de volgende dag daarom ook zéér nodig. Overigens was het ook nog eens superlekker weer, dus nam ik m'n kopje mee naar buiten om daar lekker te chillen.

Daarna was het alweer tijd om me klaar te maken voor feestje nummer 2. Yep, deze eerste (werk)week stond echt meteen in het teken van heel veel gezelligheid. Ik houd ervan en haal er al m'n energie uit!

Ook postte ik weer de zoveelste foto van het tulpenveld. Ondanks het feit dat ik de afgelopen 2.5 maand superveel foto's heb gemaakt, heb ik toch het idee alsof ze voor Instagram nu al op beginnen te raken, haha! Gelukkig vervelen die van het tulpenveld nooit :-)

Het feestje zelf was rustig. Na de avondjes feesten van woensdagavond en vrijdagavond was ik aardig kapot, dus ik was ook van plan om op tijd naar huis te gaan. Dat lukte best goed, want nog voor 2 uur sloot ik mijn ogen..

Zondag zou een lekkere chilldag worden, maar toch met een kleine twist. Het was natuurlijk moederdag en om dat te 'vieren' had mijn moeder allerlei lekkere broodjes in huis gehaald, die we samen met oma en mijn broertje aten. Toch nog een gezellig uurtje aan tafel zo!

Daarna wist ik me er zelfs nog toe te zetten om 3 flatlays te maken, om daarna toch te zwichten voor m'n bed. Zooo. Gesloopt. De rest van de zondag stond dus best in het teken van chillen!

Related posts

4 reacties

 1. Wat een leuk verslag zo, even wennen hè, dat werken. Zet hem op, ik ben heel benieuwd naar je update over een maandje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontvangst op je nieuwe baan zeg! Het zal vast behoorlijk wennen zijn zo'n volle week en de nieuwe werkzaamheden, maar dat komt vast helemaal goed!! En mooie flatlays weer hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie ontvangst op je 1e werkdag. Super! Ben benieuwd naar je update over een maandje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne week! Wat fijn zo'n onthaal op je nieuwe werk (:

  BeantwoordenVerwijderen