La vie de Daphne - Laatste weekje genieten!

Mijn 'after graduation'-vakantie zit er nu toch echt op: vanaf vandaag ben ik officieel hard aan het werk. Spannend! Ik heb mij...

Mijn 'after graduation'-vakantie zit er nu toch echt op: vanaf vandaag ben ik officieel hard aan het werk. Spannend! Ik heb mijn laatste weekje toch nog best veel leuke dingen gedaan die volledig in het teken stonden van héél hard genieten!


Na zo'n weekendje Groningen ging de wekker op dinsdag pijnlijk vroeg. Ik moest namelijk rond half 10 al op m'n werk zijn om alvast wat spullen op komen halen voor ik maandag zou beginnen. Gelukkig bof ik enorm met de afstand van station Tilburg naar kantoor: in slechts 7 à 8 minuutjes kan ik er al zijn!

Stiekem nog best een gek idee dat ik hier vanaf maandag (als dit online komt dus VANDAAG) elke dag ga lopen.

Ik besloot ook maar meteen werk te maken van m'n diploma. Ik ben immers in februari afgestudeerd, maar miste helaas toen net de afstudeerceremonie waardoor ik nu in juni pas aan de beurt ben. Gelukkig is mijn aanvraag nu wel goed ingediend en kan ik als het goed is op 29 juni mijn afstudeerpraatje houden en mijn diploma in ontvangst nemen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen :-)

Ik moest hierna nog een tijdje op de trein wachten, dus zocht ik nog even op 'm'n oude school' een plekje op om alvast mijn werk-laptop te bekijken. Zal als echte Apple-fanaat heeel erg wennen worden, maar dat komt uiteindelijk natuurlijk vast wel goed.

Eenmaal thuis was het alsnog pas één uur, dus ik had nog een hele middag de tijd voor flatlays. Ik maakte onder andere deze met de bordeauxkleurige plissérok die ik in Groningen kocht!

De volgende dag kwam op woensdag ook mijn NS-businesskaart binnen. Wat een fijn gevoel dat ik mijn reisjes naar werk niet meer iedere keer hoef te betalen!

Tegen de middag stapte ik weer de auto in naar een vriendin in Breda. Ik was op de één of andere manier ineens compleet verdwaald doordat ik de verkeerde afslag nam, maar uiteindelijk wist ik toch - zonder compleet in paniek te schieten - op de goede plek terecht te komen. Thank god!

Lekker even een middagje bijgekletst met stroopwafels en een gezellig druk uitzicht..

..en een liftselfie op de terugweg kon natuurlijk ook niet ontbreken!

Eenmaal thuis hadden we eigenlijk geen idee wat we moesten eten, en dus kwam mijn broertje op het goede idee om iets af te halen. Voor mij werd het een pizza salami.. en ik moet zeggen dat 'ie er wel goed inging hoor :)

 Donderdagochtend: nog best bewolkt, maar net lekker genoeg om een tijdschriftje te lezen!

Donderdagavond: terwijl ik zat te chillen, zag ik ineens héél dicht bij mijn raam een luchtballon voorbij vliegen. Op het moment van de foto was 'ie alweer wat meters verder, maar ik heb er in ieder geval nog nooit eentje van zò dichtbij gezien!

Vrijdag reisde ik weer af naar Rotterdam omdat ik met Joyce en Kim had afgesproken. Omdat Kim nog niet eerder bij Bagels & Beans was geweest, wilden we haar daar al te graag kennis mee laten maken.

Ikzelf wissel graag af (ahum) en koos deze keer weer voor de bagel met carpaccio. Blijft toch echt een grote favoriet!

Na de bagel wandelden we wat rond om leuke plekjes te zoeken voor foto's. We liepen gewoon wat willekeurige straten in, en vond het er bij deze deur met trap wel leuk uitzien. Outfit één was in ieder geval goed op de foto gezet!

Hierna liepen we bij wat winkels naar binnen, en bij Costes paste ik ein-de-lijk het jasje waar ik al weken naar op zoek was. In ieder filiaal waar ik kwam was XS weg, en hier heb ik 'm even gepast. Toch vond ik het zonde om 'm meteen mee te nemen aangezien ik in Groningen al een (zomer)jasje had gekocht. Drie keer raden wie achteraf dus best spijt heeft.. (en ook drie keer raden wie hem wellicht nog wel gaat bestellen).

Ik was ook uitgenodigd om tussen 3 en 6 mei langs Hudson's Bay in Rotterdam langs te gaan bij Clinique. Ze hebben een aantal nieuwe producten op de markt gebracht en om dat te vieren, stond er een reuze-ballenbak waarbij je kans maakte op talloze leuke prijzen. Daar moesten we natuurlijk wel even grabbelen! Ik voelde me echt weer even kind en vond het stiekem wel hilarisch om in zo'n ballenbak te duiken. Joyce en Kim wonnen uiteindelijk allebei een mini-product, en ikzelf een beauty-behandeling. Ook kreeg ik nog een supertoffe goodiebag mee!

Na nog een wandeling kwamen we terecht bij de Erasmusbrug. I know, hoe toeristisch kun je 't hebben, maar toch zijn er wel leuke foto's bij gemaakt! En wat een heeerlijk weertje was het trouwens <3

Eenmaal op het station werd het nog spannend, want met ons treinkaartje kon je pas vanaf 18.30 inchecken, en om 18.44 zou mijn trein gaan. Om toch nog iets van eten binnen te krijgen, wilde ik graag een pasta bij Julia's halen. Gelukkig was 'ie nèt op tijd klaar en kon ik vrijwel meteen weer de trein in!

Helemaal kapot kwam ik thuis en heb de rest van mijn vrijdagavond lekker gechilld. Dat ik kapot was was ook niet eens zo gek, want die dag had ik bijna 12 km gelopen!

Zaterdag stond er weer iets leuks op de planning: we gingen bij mijn broers huisje in Delft kijken. Jammer genoeg stond er geen zon meer op het balkon!

Wel namen we met z'n allen een lekker drankje om dit leuke feit een beetje te vieren èn omdat we eindelijk weer eens met iedereen compleet waren (ouders, oma, broers, aanhang!)

Na een klein rondje buiten wilden mijn ouders in eerste instantie weer terug naar m'n broer (en vervolgens naar huis), maar mijn tweelingbroer en zijn vriendin hadden nog wel zin om Delft in te duiken. Ook mijn vriend en ik stonden daar wel voor open, en niet veel later belandden we dus met een drankje op hetzelfde terras als waar we iets meer dan twee weekjes geleden ook hebben gezeten.

Na een klein uurtje vroegen we ook maar meteen om de menukaart (want hé, je bent er dan toch :P). Mijn broertje, mijn vriend en ik kozen voor een hamburger en de vriendin van mijn broertje voor een lekkere salade. Echt een supergeslaagd dagje op deze manier!

Zondag stond ik met 'n beetje een dubbel gevoel op: het was toch echt mijn allerallerlaatste dagje voor ik zou beginnen met werken. Nu wil ik niet dramatisch doen, maar ergens voelt zo'n definitief afscheid van je 'vrije' leven toch best gek.

Ik maakte onderweg naar de stad nog deze foto met paarse bloemetjes. Vond het er wel leuk uitzien zo!

Om het af te leren - en om nog een beetje extra van deze dag te genieten - at ik mijn favo carpaccio ever.  Het was lang geleden dat ik 'm op had, maar hij smaakte nog steeds net zo lekker, jammie!

Hierna liepen we nog naar het foodtruckfestival in het park verderop. We waren eigenlijk op zoek naar een ijsje, maar helaas kon het terrein ons alleen broodjes kip, frietjes, shoarma of een andere warme (en best vette) hap bieden. Dan maar een ijskoud roséetje, ook prima!

En dat was het dan. Vanaf vandaag ben ik dan echt officieel aan het werk bij Interpolis. Ik vind het mega-spannend en ik mag heel erg hopen dat ik in de nacht van zondag op maandag goed heb geslapen :P Ik laat jullie volgende week uiteraard weten hoe m'n eerste weekje was, but for now: wish me luck!

Related posts

4 reacties

  1. Spannend! Ik ben benieuwd! Heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk weekje! Heel veel succes vandaag op je eerste werkdag, je kunt het <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat was het een geslaagde dag in Rotterdam! De eerste bagel smaakte naar meer hoor, haha. Goede eerste ervaring. Het was erg gezellig en het weertje hadden we ook heerlijk mee. Ben ook meteen achter een talent gekomen, haha! Prijsjes vinden in de ballenbak, helaas niet te hoofdprijs :P Ik ben echt gek op je mooie rok, love it!

    BeantwoordenVerwijderen