Friday's Five: 5 x een mini-personal update

Hey all! Omdat ik nogal druk ben geweest de laatste tijd, leek het me wel weer eens leuk om een kleine personal update (inclusief aankomen...

Hey all! Omdat ik nogal druk ben geweest de laatste tijd, leek het me wel weer eens leuk om een kleine personal update (inclusief aankomende plannen) te doen. En hoe kan dat op een betere manier dan middels mijn wekelijkse 'Friday's Five'-rubriek?

Koningsdag
Vandaag is het natuurlijk Koningsdag, en als het goed is heb ik Koningsnacht doorgebracht in mijn eigen woonplaats. Het officiële plan was om naar Breda te gaan, maar omdat een aantal mensen niet kon werd het dus uiteindelijk Roosendaal. Ook niet heel erg, want des te meer bekenden je tegenkomt! Vandaag staat op de planning om naar het centrum van Tilburg te gaan en gewoon 'ongedwongen' wat kroegjes en pleintjes te bezoeken, waar vast veel gezelligheid te vinden is.  Zelf probeer ik het niet al te laat te maken, wat alles te maken heeft met iets dat mijn vriend en ik spontaan hebben besloten de afgelopen week.

Weekend Groningen
We boekten afgelopen week namelijk een weekendje Groningen! Zelf twijfelde ik enorm (maar ik kan dan ook best een twijfelkont zijn); vooral vanwege de mega-afstand en het feit dat ik nog wel eens doodmoe zou kunnen zijn van Koningsnacht- en dag. Toch wilde ik nog wel een beetje genieten van het feit dat ik nog maar één week en 3 vrije dagen (omg) op de teller heb staan voor ik begin met werken. We hebben een hotel gevonden net buiten het centrum van Groningen, maar gelukkig schijnt er een gratis pendeldienst te zijn die ons heen en weer kan brengen. Ik heb er - ondanks de barre weersvoorspelling - best zin in; gewoon weer eventjes weg, maar dan in eigen land!

Beginnen met werken
En dat brengt me meteen bij m'n volgende punt, want over die ene week en drie dagen (nog een keer omg) begin ik dus bij Interpolis. Ik moet aanstaande dinsdagochtend alvast daarheen om wat spullen op te halen, maar op 7 mei is het dan echt zover: mijn very first day. Hoe dichterbij het komt, hoe spannender ik het vind, maar ergens ben ik ook wel weer toe aan iets nieuws. Ik ben onwijs vaak de deur uit geweest de laatste tijd (zie verderop in deze post) en heb maar weinig dagen gehad dat ik echt thuis heb 'genikst.' Ik heb gemerkt dat ik dus wel weer klaar ben voor een nieuwe stap in mijn leven. Nu nog hopen dat ik het er heel erg naar m'n zin ga hebben natuurlijk!

Foto's, Instagram, blog
Iets dat me de afgelopen tijd ook wel best blij maakte, was hoe het ging op mijn online platformen. Het foto's maken samen met mijn vriend vond ik geweldig en dat blijf ik ook elke keer weer vinden. Hij wordt er ook oprecht steeds beter in en hij vindt het gelukkig ook heel leuk om midden in een tulpenveld kiekjes te maken (lucky me). Over mijn eigen flatlay-skills ben ik steeds meer tevreden en ook met mijn blog is het de afgelopen weken SUPERgoed gegaan. Ik heb doordeweeks dagelijks content online gekregen en stond ook achter iedere post die ik online heb gezet. Geeft echt een goed gevoel, en al helemaal als de reacties op deze platformen ook zo positief zijn! <3

Zo. Onwijs. Veel. Afgesproken
Ik zei het net al, maar als ik terugkijk naar het moment dat ik te horen kreeg dat ik was geslaagd in februari, heb ik daarna ZO ontzettend veel leuke dingen gedaan. Dagjes Antwerpen, Delft, Breda en het weekend Parijs met m'n vriend, meerdere keren afspreken met Joyce & Brittany in Utrecht, Breda en Amsterdam, goede gesprekken met twee vriendinnen die compleet met me op één lijn zitten, genieten van het zonnetje in Gouda met een oude schoolvriendin, bijna wekelijks langs één van mijn beste vriendinnen gaan in Breda, lekker koken en pasta eten met mijn beste vriend, afspreken met Larissa, stappen in Rotterdam met als vervolg het vriendinnenweekend in Zeeland, zòveel keer buiten de deur eten, genieten van de zon in Scheveningen, eten op het terras met gin tonics... en ik kan nog wel even doorgaan. Het geeft me allemaal een heel erg warm en happy gevoel dat ik iedereen die dichtbij me staat nog uitgebreid heb kunnen zien voor ik aan de bak moet. Gelukkig zijn straks de weekenden er nog! :)

Related posts

10 reacties

 1. Tof om te lezen hoe goed het met je gaat. :-) Geniet nog van je laatste paar vrije daagjes en alvast veel succes met je nieuwe baan! En mag ik effe zeggen hoe fijn ik Tilburg vind? Ik was er vorige week, voor Roadburn. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh leuk dat je in Tilburg was! Zelf heb ik niet heel veel met de stad, maar uiteraard straks wel als ik er werk :P

   Verwijderen
 2. Wat spannend van je baan! Gaat helemaal goed komen <3
  Geniet vandaag van koningsdag en van je weekendje in Groningen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke update, je hebt leuke dingen gedaan! Echt heel tof dat je nu in Groningen bent, veel plezier nog vandaag! Mocht je nog tips willen voor het een of ander dan hoor ik het wel haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah is niet eens nodig geweest, want heeel veel leuke plekjes bezocht!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke manier om een update te geven, haha! Superspannend dat je laatste weekje vrijheid is ingegaan, maar dat komt vast wel weer goed allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen