Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

Ieder jaar opnieuw hult Marc Jacobs haar populairste parfums in een nieuw jasje, wat telkens weer resulteert in een aantal prachtige limi...

Ieder jaar opnieuw hult Marc Jacobs haar populairste parfums in een nieuw jasje, wat telkens weer resulteert in een aantal prachtige limited edition pareltjes. Dit jaar werden 'Daisy' en Daisy Dream' omgetoverd tot 'Twinkle'-flacons met gouden details, volledig geïnspireerd op.. - jawel - de zomer!


Een flacon nòg mooier dan de originele Daisy Dream? 'Kan bijna niet', dacht ik. Tot ik de nieuwe limited edition 'Twinkle' zag, waarbij Marc Jacobs weer alles uit de kast heeft gehaald om drie unieke Daisy's op de markt te brengen. De lichte kleur paars is echt prachtig opvallend en heb ik eigenlijk nog niet eerder bij een ander parfummerk gezien. Dat in combinatie met alle details die op briljante wijze zijn afgewerkt, maakt dit absoluut tot één van de mooiste flacons die op dit moment op mijn parfumtafel staan.
De flacons voor de drie Daisy's zijn gebaseerd op de zon die op het water schittert, wat vooral de gouden details doen verklappen. De welbekende madeliefjes op de dop van Daisy Dream komen ook weer terug, maar deze keer in een prachtige goudtint die op deze manier een mooi contrast vormen met de paarse ondergrond. Leuk ander detail is dat de dop geheel spiegelend is (wat foto's maken soms best lastig maakt :P). Op de reguliere Daisy en Daisy Eau So Fresh flacons zijn uiteraard de losse bloemen te vinden, en deze bestaan uit een mix van paarse, gele en goudglitterende madeliefjes.


De geur is wat mij betreft een ode aan de periode richting de zomer (zo richting mei/juni/juli), en hij geeft goed weer hoe ik me voel als ik eindelijk weer mijn luchtige zomerkleding uit de kast kan trekken en naar een terrasje kan fietsen. Het is dan ook geen zware geur, maar juist weelderig, sprankelend en fris. De topnoten bestaan uit zwarte kers, het hart uit frisse witte bloemen en de basis uit opgeklopte bessenmousse. Wat mij betreft een geslaagde combinatie.De Marc Jacobs Daisy Dream, Daisy en Daisy Eau So Fresh Twinkle limited edition flacons zijn vanaf eind februari verkrijgbaar bij geautoriseerde Marc Jacobs punten. Prijzen zijn hieronder vermeld:

50 ml Daisy - €73,33
75 ml Daisy Eau so Fresh - €75,55
50 ml Daisy Dream - €73,33

Related posts

12 reacties

 1. Wat een blikvanger is dit flesje. De geur lijkt mij ook heerlijk, ik ga zeker even langs de parfumerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige flacon!! Ik ben erg benieuwd naar Twinkle want ik vind de andere varianten van Daisy super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt geweldig, ook echt een pareltje op je makeuptafel!

   Verwijderen
 3. Hoe mooi is deze verpakking?! Echt perfect voor de lente. Ik ben super benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het flesje ziet er weer zo mooi uit, ik ben enorm benieuwd naar de geur. doet MJ goed deze daisy flesjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat leuk het flesje zo! Klinkt als weer een fijne geur :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen