Hello February!

De eerste maand van 2018 is nu alweer voorbij: bizar hoe snel dat weer is gegaan. Met een hele nieuwe maand voor de deur is het weer tijd ...

De eerste maand van 2018 is nu alweer voorbij: bizar hoe snel dat weer is gegaan. Met een hele nieuwe maand voor de deur is het weer tijd om mijn planning en doelen voor februari met jullie te delen.


Afstuderen

Na een ontzettend succesvolle periode op de uni waarin ik verbazingwekkend goede resultaten heb behaald, is het tijd om toch echt afscheid te nemen van mijn academische loopbaan. Ik wilde hier ook heel graag het kopje 'diploma ophalen' bijzetten, maar door wat vertragingen wordt dit waarschijnlijk pas in juni. Ach, ik ben - zodra ik weet dat m'n scriptiecijfer voldoende is - toch al geslaagd en hoef niets meer te verdedigen! Ik hoop dus begin deze maand te kunnen zeggen dat ik het heb gehaald en dan toch echt 'master of science in business communication & digital media' ben! Duimen jullie met me mee?

Carnaval
Ook carnaval begint volgende week vrijdag alweer. Ik ben niet zo'n persoon die die-hard vijf of zes dagen gaat (voorheen wel!) maar drie dagen vind ik ook al prima. Ik vind zelf de vrijdag, zondag en maandag het leukst, dus ik hoop dat ik minstens twee van die dagen een gezellig avondje kan carnavallen! Ik heb er zeker weer zin in om me lekker te verkleden als stewardess of Parisienne, even alles los te laten en de hele nacht te dansen tot ik niet meer kan! <3

Solliciteren
Een heel belangrijk puntje waar ik in januari al mee begonnen ben is solliciteren. Niet iedere dag staat m'n hoofd ernaar en soms voelt het best naar om te weten dat je één van de (misschien wel) 100 sollicitanten op een functie bent, maar in februari wil ik weer alle moed verzamelen om weer een paar leuke bedrijven te benaderen. Ik kijk elke dag wel een paar keer op LinkedIn voor nieuwe vacatures in de richting van content marketeer/online marketing/PR manager/redacteur, en heel af en toe zit er wel iets leuks tussen. Ik ga ervoor, I can do this!

Anderhalf jaar
Rond valentijnsdag hebben mijn vriend en ik anderhalf jaar een relatie, wat ik stiekem best een klein mijlpaaltje vind :) Omdat deze data (de 14e en de 17e) zo dicht bij elkaar liggen, heeft hij al laten weten dat hij misschien één van deze dagen iets leuks wil gaan doen. Superleuk om de dag van de liefde en onze anderhalve jaar samen zo te combineren. Hopelijk komen daar nog heel veel mooie, nieuwe jaren bij!

Van Blogger naar Wordpress
Oké, ik kan niet eens meer op twee handen tellen in hoeveel 'doelen'-posts ik dit puntje al heb gezet, maar het heeft inmiddels lang genoeg geduurd. Ik heb al aardig wat research gedaan en ook mijn vriend is bereid me mee te helpen met de overstap van Blogger naar Wordpress. Het wordt echt tijd om mijn blog een wat mooier en professioneler uiterlijk te geven met een gave lay-out, een host erbij te nemen en de mogelijkheden van Wordpress te ontdekken. Wel blijf ik het onwijs eng vinden en ben ik heel bang dat ik alles kwijtraak. Stellen jullie me even gerust?

Parijs plannen
De dag dat februari ten einde loopt, reizen mijn vriend en ik samen af naar Parijs. Tijd om weer een hoop voor dit reisje te plannen dus! Ik wil - zoals je aan het artikel van gister hebt kunnen zien - best veel bezoeken in een paar dagen tijd (en dat is nog niet eens alles). Ik kan de vrije dagen dus goed gebruiken door allerlei informatie op te zoeken over hoe je naar deze plekjes toegaat en wat voor andere 'nieuwe' dingen (die ik nog niet ken dus :P) er te doen zijn in m'n favo stad. ZIN IN!

Quality-time
Het feit dat ik zoveel vrije tijd heb, zorgt er ook voor dat ik heel veel me-time èn quality time met vriendinnen kan inplannen. Het eerste avondje staat alweer gepland voor morgenavond, waar we helaas afscheid moeten nemen van een goede vriendin die een halfjaar in Londen stage gaat lopen. Met andere vriendinnen wil ik ook weer gezellige daagjes plannen. Zo hebben Brittany, Joyce en ik alweer een date-dag in gedachten en heb ik ook al met een aantal anderen besproken dat we 'echt weer eens iets moeten gaan doen.' Kan echt niet wachten, want leuke vooruitzichten heb ik méér dan nodig in zo'n maand als deze!

Wat staat er bij jullie op de planning deze maand?

Related posts

13 reacties

 1. Mooie vooruitzichten! Ik ben twee jaar geleden overgestapt van blogger naar WP en het hostingsbedrijf heeft die overstapt geregeld. Dat ging goed, je moet alleen alles nog een beetje netjes maken.
  Als je hulp/vragen hebt over Parijs, let me know, ik help je graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha komt goed, ik weet zelf ook al heeeel veel natuurlijk over de stad! En ah klinkt erg fijn!

   Verwijderen
 2. Wat heb je een leuke vooruitzichten! :-) Veel succes met solliciteren, hopelijk sla je gauw een toffe baan aan de haak! En wat dat overstappen naar Wordpress betreft, ik zie mezelf het ook ooit doen, alleen ben ik inderdaad eveneens bang dat er wat misgaat en alles voorgoed verdwijnt, haha. #worstcasescenario

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het inderdaad! Gewoon lekker volhouden dat solliciteren! Blij dat ik niet de enige ben die zo angstig erover is :P

   Verwijderen
 3. Wat een mooie vooruitzichten! Ik duim zeker met je mee voor het afstuderen, zo spannend! En wat een leuke romantische plannen deze maand ook, Parijs EN een jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaa wordt een liefdevolle maand denk ik zo :-)

   Verwijderen
 4. Wat een toffe vooruitzichten!! Ik duim met je mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie vooruitzichten!! Heel veel succes met afstuderen en natuurlijk duim ik mee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke plannen allemaal! Wat betreft het overstappen op Wordpress: Gewoon even een back-up maken, dan komt alles goed!!! :D Super tof dat je het toch gaat doen, ik ben benieuwd! Jammer dat je zoooooo ver bij mij vandaan woont, anders konden we ook wel een dagje foto's maken of zo haha! Wie weet ooit :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa echt zo balen! Zou echt nice zijn. Doen we gewoon een keer en meeten we halverwege ergens :)

   Verwijderen
 7. Het solliciteren lijkt me inderdaad best lastig.. En wat leuk dat je weer naar Parijs gaat! Bij het overstappen van Blogger naar Wordpress zijn er genoeg tips online te vinden! Succes (:

  BeantwoordenVerwijderen